Over Kirsten Nelis Burn-out coach

Eind 2010 had ik een burn-out, uiteindelijk een groot cadeau. Nu doe ik wat ik écht leuk vind en op een manier die gezond voor mij is. En dit gun ik jou ook!

“Misschien moet je jezelf eerst tegenkomen, voordat je het kunt zijn”

– Loesje –

OVER KIRSTEN NELIS – van hard werken naar Hartswerken

Doen wat daadwerkelijk bij jou past, waar je van binnen blij van wordt én op jouw voorwaarden, dát is de manier om uit een burn-out te komen en te blijven!

Eind 2010 kreeg ik een burn-out. Nu zet ik mijn ervaring professioneel in: van uitgebluste werknemer naar vlammende ondernemer, dat is mijn verhaal in een notendop.

Mijn proces, ervaring en het beste uit de afgelopen 7 jaar aan relevante opleidingen, workshops, coaching en trainingen (en ik heb ongeveer alles uitgeprobeerd ;)) gevat in één methode. Mijn methode die aandacht besteedt aan hoofd, hart en lichaam

Ik ben ervan overtuigd dat mijn burn-out voorkomen had kunnen worden en zo ook de burn-out van vele anderen. Daarom ben ik op missie om burn-out in Nederland te voorkomen! 

 

 

Burnout voorkomen?

Wat zeggen anderen over Kirsten:

Inspirerend, vernieuwend, warm en zeer persoonlijk, dat is Kirsten Nelis. Ik heb in het najaar van 2016 enkele zeer inspirerende personal coaching sessies met Kirsten doorlopen. Kirsten besteedt aandacht aan technieken om tot de kern van jezelf te komen, stelt goede en diepgaande vragen, maakt je bewust van je keuzes en patronen, zet aan tot denken en reflectie en daagt uit om te dromen. Als Ivo 1.0 ben ik begonnen en als Ivo 3.0 kwam ik na de coaching sessies van Kirsten tevoorschijn ! – Ivo

Coaching bij stress, burn-out of tweede burn-out

Jouw burn-out achter je laten?

 

Mijn methode om definitief jouw burn-out achter je te laten en een tweede burn-out te voorkomen. Een ding kan ik je er alvast over vertellen: er moeten dingen anders, want:
“If you always do what you did,
you will always get what you always got”
 
– Einstein –
  • Wil jij nu het heft in eigen hand nemen ten aanzien van jouw herstel?
  • Wil je van hard werken naar hartswerken?
  • Wil je door iemand begeleid worden die van binnen en buiten weet waar ze het over heeft? 

Stuur me dan een berichtje en dan neem ik contact met je op voor een kennismakingsafspraak.