Burn-out coach Landsmeer

In kleine stapjes naar jouw grotere doel

Maak kennis met Mareille

Mareille in een paar woorden

Warm, betrokken, confronterend, authentiek, betrouwbaar, doortastend, krachtig in kwetsbaarheid en humor.


Mareille's manier van werken  

Ik ga samen met jou op zoek naar waar de schoen wringt. Wat werkt niet meer voor jou? Vervolgens onderzoeken we wat wel voor jou werkt, welk verlangen er onder ligt en hoe je je eigen kwaliteiten kan gebruiken op weg naar datgene waar je naar toe werkt. Dat doen we door middel van gesprekken, door te wandelen, door het visueel te maken in tekeningen en met praktische oefeningen die je meteen kan toepassen. Zo maken we het ongrijpbare grijpbaar en ontstaat er op een organische manier verandering die je zelf kan voortzetten. We creëren een samenwerking waarbij jij gebruik maakt van je eigen oplossingsgerichte vermogen. En ik faciliteer je daar in.

You can't control the waves, but you can learn to surf

Wat anderen zeggen over Mareille

These slides will be slide-able on the live version of your page!

Ik weet nu waar mijn kracht ligt en hoe ik die kan inzetten

Doordat ik mijzelf altijd heb neergezet als een hele "stoere" die vind dat men niet zo moet zeuren was alleen al het traject aangaan met Mareille een hele stap maar tijdens het intakegesprek was mij al snel duidelijk dat ze een goede voor mij zou zijn; haar humor, directheid en openheid voelde al gelijk fijn aan.

Mareille heeft mij geholpen mij te laten zien waar mijn kracht ligt en hoe ik dat kan inzetten. Dat emoties niet altijd een zwakte hoeft te zijn en jezelf groot houden niet altijd een kracht is.


In de samenwerking is Mareille niet bang om te confronteren maar ze heeft mij altijd het gevoel gegeven dat ik de regie in handen bleef houden. Ze heeft mij de handvatten gegeven die ik op dit moment nodig heb om zelf een nieuw traject aan te gaan.


Dank je wel voor de inzichten, je warmte en de handvatten

Karen - onderwijs

Door mijn masker heen, heb ik anders leren denken en voelen

Zoekende naar een coach die moeilijke punten terug durft te geven, eerlijk is, door een masker heen kan prikken maar het toch mijn eigen proces te laten zijn, is wat ik bij Mareille heb gevonden. Te allen tijde zelf aan het roer blijven staan maar wel geprikkeld worden om kritisch na te denken en daarin meegenomen worden om soms op andere wijzen te kunnen kijken, denken en voelen. Niets daarvan is opgelegd of een trucje, het is aan jezelf om te ervaren wat het beste bij jou past. Een flinke dosis humor heeft daar ontzettend goed bij geholpen!

Annemiek - Jeugdprofessional

Ik heb veel motivatie en hernieuwde energie gekregen

Mareille heeft mij geholpen om in tijden van Corona door te zetten en de juiste keuzes te maken met betrekking tot mijn carrière. Ze heeft me een hoop motivatie gegeven en mij geholpen om weer nieuwe energie te krijgen. Mareille heeft een fijne aanpak en ik vond het ook erg prettig dat zij haar methode aanpast aan de persoon, waardoor de sessies goed bij mij pasten. Door het spontane en vriendelijke karakter van Mareille voelde ik me direct op mijn gemak.


Dankjewel Mareille, voor de handvatten en dosis motivatie!

Esther - Senior Sales Manager

Mareille haar visie op coaching

Als je in een burn-out terecht komt is de balans tussen geven en nemen zoek geraakt. Je verkeert in een burn-out van  je ziel. De plek waar je verlangens ‘wonen', je kwaliteiten die je tot in elke vezel herkent, je drijfveren en in de kern weten wie je bent en wat je kan. Je ziel herstellen en de balans hervinden in dat wat goed voor jou is (en daarmee ook voor een ander) is een belangrijk uitgangspunt. Waarin ‘ont-moeten’ een cruciaal element is. Jij komt weer aan het roer van je eigen schip te staan.


Ik geloof dat een duurzame verandering de tijd nodig heeft, maar dat betekent niet dat je alvast kan beginnen met de eerste betekenisvolle stappen. Het leven is niet maakbaar, dat heb ik zelf meerdere keren ervaren. En vanuit dat gegeven is het fijn om terug te kunnen vallen op je eigen veerkracht in onvoorspelbare situaties. Hoe mooi is het als je kan bouwen op je eigen wijsheid?

 
Ik geloof niet in het aanleren van trucjes of een ‘quick fix’ maar wel om in samenwerking een kompas te faciliteren voor een duurzame koers. Een koers die bij jou past. Bij je verlangens en wensen en met minder ‘moeten’. Met het roer stevig in je eigen handen. Daar mag je de tijd voor nemen en jezelf ruimte voor geven.

Randstad & Zeeland

- Amsterdam

- Delft + area

- Rotterdam

- Goes (z) + area

Midden Nederland

- Hilversum

- Veluwe (westkant)

 Zuid Nederland

- Breda

- Tilburg

Oost Nederland

- Arnhem

- Deventer

- Zutphen

- Zwolle

Noord Nederland

- Assen

- Groningen