Burn-out coach Amsterdam Oost

Knowing yourself is the beginning of all wisdom

Maak kennis met Simone

Simone in een paar woorden

Diep, zacht, warm, veilig, kwetsbaar, polariteiten, krachtig, duidelijk, open, eerlijk, direct, eigenzinnig, idealist, praktisch, bevlogen, empathisch, intuïtief, winnaar, leider, levenslust.


Simone's manier van werken  

Ik geloof in de kracht van zelfbewustzijn. Je hebt zelf alle antwoorden. Ik ben je spiegel en help je door een veilige omgeving te creëren, handvatten te geven en met je af te stemmen wat jij nodig hebt.
 

Samen kijken we naar jouw fysieke, mentale, emotionele en spirituele aspecten, bepalen we doelen en spreken we een richtlijn af van hoe we de sessies gaan invullen. In de sessies praten we, geef ik je theoretische onderbouwing en doen we oefeningen. Je krijgt altijd opdrachten mee naar huis om mee te oefenen. Die zijn praktisch en simpel met een diepgaande en effectieve werking.

Vertrouw het leven. Jouw burn-out heeft een reden.
Vertrouw jezelf, je kunt hier veel sterker uitkomen dan je was.
Vertrouw de magie, de weg vooruit ontvouwt zich stap voor stap

Wat anderen zeggen over Simone

These slides will be slide-able on the live version of your page!

Ik ben nu veel zelfbewuster 

Ik wist ik niet goed welke richting ik uit wilde met mijn carrière. Ik had last van onzekerheden en was opzoek naar een leiderschapsstijl die helemaal bij mij past. Vooral in het begin vond ik het heel confronterend voor mezelf. Simone hielp mij op een hele respectvolle manier en kon heel goed doordringen tot de kern. Ze maakte het programma echt op maat voor mij. En door humor was het ook leuk en licht. Ik heb hele waardevolle inzichten gekregen en ik ben mij zeer bewust geworden van onder andere mijn persoonlijke waarden. Ik kan mijn werk en rol als manager nu beter invullen vanuit mijn persoonlijke drijfveren en talenten. Ik heb meer rust, aandacht en focus voor wat ik belangrijk vind. Simone stelde zichzelf kwetsbaar op waardoor ik mezelf ook makkelijker kon openen, is een fantastisch mens en haar positieve vibe werkt aanstekelijk.

Susanne  

Mijn leven is echt geoptimaliseerd

Na een stressvolle periode voelde ik me zowel zakelijk als privé niet happy. Ik zat dicht tegen een burn-out aan. Gedurende het programma leerde ik om rust te creëren voor mezelf en stap voor stap de problemen vanuit de kern aan te pakken. Ik heb het hele traject als zeer prettig ervaren en iedere sessie het gevoel gehad weer stappen vooruit te maken. Er is in vier maanden tijd heel veel gebeurd. Gezien hoe ik me nu voel heeft het ontzettend goed gewerkt. Simone is direct en kan goed dingen in laten zien. Haar eigen ervaring helpt hierin. Ik neem nu af en toe een stapje terug om te evalueren waar ik sta en waar ik naartoe wil. 

Nick

Dit programma heeft verrijking in mijn leven gebracht

Voordat ik aan het programma begon had ik vaak last van stress door onzekerheid, veel piekeren, negatieve gedachten en emoties. Ik heb veel inzichten gekregen en praktische oefeningen die ik direct kon toepassen. Ik heb echt een hele waardevolle ontwikkeling doorgemaakt die mij blij en dankbaar maakt. Simone kan goed aanvoelen wat een ander nodig heeft en stemt het programma constant af aan mijn situatie. Ze heeft breed ontwikkelde kennis en ervaring en haar meditaties hadden echt een verdiepende werking voor mij. Deze grote stappen in persoonlijke ontwikkeling gun ik iedereen.

Marga

Simone haar visie op coaching

Mijn visie op coaching is dat het belangrijk is dat we een klik met elkaar voelen en open en eerlijk kunnen zijn. Het is belangrijk dat jij je veilig voelt, zodat we niet alleen de problemen oplossen maar bij de kern komen en de oorzaak transformeren, zodat jij niet nog een keer in een burn-out terecht komt en je burn-out een break-through wordt.

Terug naar het overzicht

Randstad & Zeeland

- Amsterdam

- Delft

- Den Haag

- Gouda

- Moordrecht

- Rotterdam

- Goes (z)

Midden Nederland

- Amersfoort

- Culemborg

- Hagestein

- Hilversum

- Utrecht

Oost Nederland

- Arnhem

- Deventer 

- Zutphen

- Zwolle

Noord & Zuid Nederland

- Assen

- Dwingeloo

- Groningen


 Zuid Nederland

- Breda

- Roermond