Veel gestelde vragen

                                   

Veel gestelde vragen

Welk programma past het beste bij mijn situatie?

Als je teveel stress hebt dan is Rewire – de code voor rust en ruimte in jouw hoofd passend bij jouw situatie. Wanneer je overspannen of burn-out bent, is er meer nodig en sluit het Recharge your Battery programma beter aan. Liever 1 op 1 begeleiding? Neem contact op voor de mogelijkheden.

Gaat mijn burn-out klachten ooit over?

Gelukkig kan ik je vertellen dat de klachten over gaan. Maar dit kost tijd én hier is wel wat voor nodig. Bekijk hier de mogelijkheden om zo snel mogelijk jouw klachten achter je te laten en weer met energie in het leven te staan.

Word jouw coaching vergoed door de zorgverzekering?

Omdat ik geen psycholoog ben, wordt mijn coaching niet vergoed door de zorgverzekering. In veel gevallen worden de trajecten wél betaald door de werkgever. Stuur me hier even een berichtje, zodat ik jou de informatie kan toesturen.

Welke opleidingen heb je gevolgd?

Naast dat ik ervaringsdeskundige ben, heb ik de tweejarige coachopleiding Integraal Leiderschap gevolgd. Daarnaast ben ik gecertificeerd ACCESS BARS practitioner. Mijn visie: zodra je stopt met je eigen ontwikkeling en opleiding mag je jezelf geen coach meer noemen. Daarom ben ik constant bezig met de verdieping in mijzelf zodat ik die ervaring ook weer meebreng in mijn coaching.

Waar is jouw praktijk?

Mijn praktijk is in Amsterdam oud-west aan de Jacob van Lennepstraat. Je kunt makkelijk (betaald) parkeren voor de deur en ook met het OV is het goed te bereiken.

Kan ik ook online coaching volgen?

Ja, een groot deel van mijn trajecten is online via video. De ervaring leert dat de kwaliteit tenminste even goed is. En je hoeft de deur er niet voor uit. En perfecte oplossing wanneer je niet zoveel energie hebt

Kunnen wij van te voren kennismaken, om te kijken of de benodigde klik er is.?

Ja, dat is precies hoe ik werk. Als kennismaking en intake hebben we een vrijblijvend gesprek van 30 minuten. Telefonisch of via video. Als we beide de klik voelen, maak ik een offerte voor jou of jouw werkgever. Na akkoord starten we het traject.

Wat als ik er achter kom dat het programma toch niet bij mij past?

Voor mijn online programma’s geldt de wettelijk 14 dagen garantie termijn.

Werk je ook met losse sessies?

Nee, ik werk alleen met trajecten van 3 tot 6 maanden. Verandering heeft namelijk tijd en commitment nodig. Bij het online programma Recharge your Battery kan een pakket van 5 losse sessies afgenomen worden.