Weet je altijd 100% hoe de komende tijd eruit gaat zien? Ik niet. Gelukkig niet!

Ik kies er namelijk voor om mijn hart te volgen en met intentie te leven. Aan mijn lijf te voelen wat het nodig heeft en mijn geest te voeden met enthousiasme, kennis en liefde. En dat pakt altijd goed uit. In ieder geval hoef ik nooit spijt te hebben dat ik dingen niét heb geprobeerd en dat is me heel veel waard. Iedere keer leer ik mezelf, mijn omgeving en missie weer een stukje beter kennen.

Maar de komende jaren helemaal uitstippelen doe ik niet. Ik zet liever een stip op de horizon en maak iedere dag kleine keuzes die me stukje bij beetje de weg wijzen.

Hoe leef jij? Vooral met je hoofd of met je hart?

PS. Heb je je al aangemeld mijn Rewire-programma. Dit bestaat uit een simpel stappenplan om rust en ruimte in je hoofd te creëren. Ontspanning in je lijf. Goede nachten en positieve energie. Hier vind je alle info.