PARTNERS

INSPIREREN & GEÏNSPIREERD WORDEN

Samen iets moois creëren en elkaar daarin zien als aanvulling in plaats van als concurrentie. Op deze manier kunnen we onze klanten betere diensten aanbieden en meer mensen op een passende wijze helpen. Hiervoor ben ik diverse samenwerkingsverbanden aangegaan met een aantal inspirerende partijen. 

Wil je ook samenwerkingspartner worden? Dat kan, ik sta altijd open voor een gesprek. Neem contact met mij op om te onderzoeken of we iets voor elkaar kunnen betekenen. Met de volgende partijen heb ik mijn trainingsaanbod uitgebreid:

De grote stress show

In samenwerking met theatermakers Godfried Dhondt en John Serkei, bieden we de grote stress show aan. In ongeveer een uur brengen we het onderwerp stress op een luchtige manier onder de aandacht. Ideaal voor congressen en personeelsborrels mét serieuze noot. Kijk hier het filmpje voor meer informatie. 

Live rewired

Neural self-hacking. Ofwel mindfulness 2.0. In samenwerking met Live Rewired bied ik een online programma aan op het snijvlak van neurowetenschappen en meditatie. Ga jij de uitdaging aan om jouw brein te hacken? Bart Heijting combineert zijn achtergrond als sociale wetenschapper en klinische gezondheidswetenschapper.  Samen hebben we alle kennis en ervaring in huis om met zeer praktische tools, blijvende veranderingen teweeg te brengen. Neem contact met mij op voor meer informatie.

Elkedagenergie.be

In samenwerking met de Belgische voedingscoach Elke Vemeire bied ik het suikervrij energieprogramma van Elkedagenergie.be aan. In 21 dagen naar een energieker lichaam. Een uniek voedingsprogramma waarin je leert wat fout is en vooral wat goed is in geval van uitputting. We maken het je super makkelijk met dagmenu’s, boodschappenlijstjes en support in een besloten Facebookgroep. Klik hier om alles over het suikervrij energie programma te lezen.

ForceC Coaching & Consultancy         

Samen met Arlette Nikken van ForceC bieden we een team coaching traject aan om duurzaam stress op de werkvloer en in het team aan te pakken. Mijn specialisme op het gebied van stress management en coaching en het specialisme van ForceC op het gebied van teamontwikkeling in één traject. Lees hier meer over het traject.

Couleur-Locale

Samen met Couleur-Locale heb ik de training ontwikkeld: ik heb de regie over stress & energie. Een echte bundeling van kennis en krachten. Samen bieden we een dagprogramma aan waarin we in de wereld van stress en energie duiken. Minder stress, meer energie. Lees hier meer over het programma.

ChangeCreators is een dynamisch en betrokken re-integratiebedrijf. Wat mij aanspreekt dat we gezamenlijk op een intensieve en persoonlijke manier mensen begeleiden. ChangeCreators heeft hun hoofdkantoor in Hilversum vlakbij het station waar ik ook van hun ruimtes gebruik kan maken.  Ik werk met hen samen op het gebied van:

  • Persoonlijke ontwikkeling,
  • Het omgaan met stress ten behoeve van het kunnen behouden van een werkplek of voor de doorstroom naar een nieuwe werkkring,
  • In de situatie van een burn-out ten behoeve van een duurzame re-integratie. 

HamsaTouch

is Hilde Kingma met haar gouden handen. Ik heb aan den lijve ondervonden hoe belangrijk massage was in mijn herstel. Hilde heeft een intuïtieve manier van werken en na elke massage merkte ik dat ik meer energie had. Ik kan Hilde van harte aanbevelen. Daarom kan je in het groepsprogramma bij stress of burn-out één van de individuele sessies gebruiken voor een energiegevende massage bij HamsaTouch. 

Bedrijfsgezondheidsdienst Noord West is een onafhankelijke arbodienst met een pragmatische en no-nonsens aanpak van de beheersing van verzuim en arbeidsomstandigheden. Onze visie wat betreft verzuim en herstel bij burn-out sluiten goed op elkaar aan. Ik werk met BGD samen op het gebied van:

 

  • duurzame re-integratie na uitval door stress of burn-out,
  • begeleiden van mensen naar een bewuster en energierijk leven.
Advies op maat?
Neem contact op!