Schrijf je in voor hét online coachingsprogramma om jouw burn-out definitief achter je te laten

  • Start programma op 4 april 2019
  • Drie maanden begeleiding door burn-out coach & ervaringsdeskundige Kirsten Nelis in een online groep
  • Direct toegang tot de online content van het Recharge your Battery programma 
  • Bonus: live online workshop doorbreek jouw patronen
  • Extra bonus t/m 25 maart: opname workshop duurzame re-integratie. 

DE ENERGIE TERUG OM JE DAG GOED DOOR TE KOMEN

STOPPEN MET PIEKEREN EN RUST IN JE HOOFD

 WEER KUNNEN GENIETEN VAN DE KLEINE DINGEN

TIJDELIJKE AANBIEDING
Recharge your Battery LIVE
van €1497 voor €747

(Betaling in termijnen mogelijk)

ERVARINGEN VAN DEELNEMERS


Ruben

Ik heb het programma boven verwachting ervaren. Ik heb al veel dingen geprobeerd en ben al tijden onderweg naar herstel. In de afgelopen 20 lessen heb ik meer geleerd over mezelf dan de afgelopen 20 maanden tijdens mijn herstel. Je hebt hele praktische handvatten en inzichten gegeven die voor burnouters direct herkenbaar zijn. Ik heb nu weer dagen mogen ervaren van een verbeterde energie na jaren.. Heerlijk! Dacht niet dat ik het nog in me had. Mijn dank is groot!

Birgit

Ik heb het Recharge your Battery programma  gevonden op het moment dat ik al jarenlang overspannen was en de situatie langzamerhand onhoudbaar begon te worden. Sommige meditaties waren echte eyeopeners, het programma gaf goede informatie en de oefeningen zijn op een goede manier samengesteld. Ik ben er enorm van opgeknapt en heb nu weer 1000 nieuwe plannen.

Susan

Ik vond het echt een superfijn programma. Hele praktische en haalbare oefeningen. Ik vond het spannend om geld te betalen voor een programma waarvan je niet precies weet wat je krijgt, maar ik vond het de investering meer dan waard.

Recharge your Battery NOW

 

Ken je dat? Dat je ondanks de vermoeidheid, niet kunt slapen? Dat de stress en gedachten jou letterlijk uit je slaap houden? Dat je doorgaat terwijl je eigenlijk moet stoppen? Dat je je constant onrustig voelt en dat het niet meer lukt te ontspannen? Dat je geen energie hebt om dingen te doen, laat staan de dag goed door te komen?

Dan is dit programma helemaal op jouw lijf geschreven.  We gaan samen aan de slag om jouw stress los te laten en blijvend jouw patronen, gedachten en gedrag te veranderen. Je laadt jouw batterij & reserve batterij weer op en je leert op welke manier je jouw reserve batterij nooit meer hoeft aan te spreken.

 logo recharge your battery

EVEN NIETS DOEN

Het mooie is, je hoeft er niet veel voor te dóen. En daar ligt voor jou wellicht ook de grootste uitdaging. We zijn zo gewend om ‘aan’ te staan. We zijn zo gewend om in de actie-stand te staan.

Om te herstellen van overspannenheid of burn-out is de eerste stap om uit de actie stand te komen, weer te leren ontspannen en je energie weer op te bouwen.

Stap één: jouw batterijen weer opladen

In dit programma gaan we jouw batterij weer helemaal op te laden. En ervoor te zorgen dat jouw (reserve) batterij opgeladen blijft. We starten met jouw reserve batterij, want die is helemaal leeg als je burn out bent (en bijna leeg als je overspannen bent). Het is dus prioriteit nummer 1: ontspannen en het opladen van jouw reserve batterij! Daarna gaan we aan de slag met jouw ‘normale’ batterij zodat je niet meer in hòeft te teren op jouw reserve batterij. We gaan ons focussen op een manier die energie oplevert, in plaats van dat je leeg loopt.

Stap twee: blijvende veranderingen

De tweede stap is te gaan werken op een manier die vóór je werkt! Waarschijnlijk word je al moe van de gedachte aan werk.. We gaan de diepte in, om blijvende veranderingen aan te brengen. Je vind jezelf weer terug, de persoon die jij van binnen altijd al was. Zodat je weer trots kunt zijn op wie je geworden bent. Je komt los uit het leven wat niet meer bij je past en je zet de stappen in de richting die wél bij jou past.  Niet meer op halve kracht, maar weer vol kunnen leven!

Stap drie: volg je hart

In deze fase kom je erachter wat je wilt en hoe je het wilt. Je gaat de nieuwe manier van werken toepassen op hetgeen waar jij super blij van wordt. Werken vanuit jouw grootste talent in plaats van vanuit aangeleerde skills. Moeiteloos werken in plaats van doorbijten en doorgaan. Alle voorwaarden waarop je wilt werken en leven zijn je super duidelijk geworden en je komt ook daadwerkelijk in actie om weg om dit te bereiken. Want jij hebt de wereld zo iets moois te geven!

BEGELEIDING DOOR BURN-OUT COACH & ERVARINGSDESKUNDIGE KIRSTEN NELIS

Zelf heb ik dit ook meegemaakt. Eind 2010 raakte ik overspannen en 2 maanden later ging ik nóg dieper en was ik burn out. De eerste periode heb ik nog geprobeerd om door te gaan maar dit bleek achteraf een van de slechtste keuzes te zijn, die ik ooit gemaakt heb. Het heeft tot gevolg gehad dat ik de 1% die ik nog in mijn reserve batterij had, ook opgemaakt heb. Tot het punt dat ik écht niet meer kon.

Door mijn eigen proces en door mijn ervaring als burn-out coach van de afgelopen jaren, ben ik intussen de expert geworden op dit gebied. Ik geef jou een combinatie van alles wat bewezen het beste werkt: voor mijzelf en voor de honderden mensen die ik intussen begeleid heb. Dus jij hoeft de zoektocht naar de juiste tools niet meer zelf af te leggen. 

Ik ga jou leren hoe je je (reserve) batterij weer op kunt laden. Dit is een proces waar we in dit programma elke dag mee bezig zijn, want dit is serious business. Alles wat je leert en vervolgens toepast komt jouw hersteltijd significant ten goede! Want het is mogelijk, ook al lijkt jouw situatie uitzichtloos. Ik heb één boodschap voor je: het komt goed, echt waar!

 

DE DIEPTE IN

En ja, we gaan de diepte in. Misschien nog wel dieper dan je tevoren denkt. Je gaat dingen anders doen want als je alles op dezelfde manier blijft doen, dan krijg je ook steeds hetzelfde resultaat. Je gaat plekken ontdekken waarvan je niet wist dat ze bestonden. Je gaat dingen voelen waarvan je niet wist dat ze er zaten. Andere dingen ervaren dan je misschien eerder ervaren hebt. En vanuit die nieuwe plekken, perspectieven en inzichten gaan een heleboel mooie dingen ontstaan. Je krijgt weer richting en het vertrouwen. En ik ben erbij om je hierin te begeleiden en jou het kompas aan te reiken. 

Klaar voor een radicale verandering?

Het gáát goed komen, je gáát weer de energie hebben om jouw dingen te doen. Om jouw dag weer fluitend door te komen. Je komt erachter waar je op leegloopt en waar je juist energie van krijgt. Je gaat meer doen van wat er voor je wérkt en stoppen wat niet goed is voor jou en voor jouw energie.

Ben je er klaar voor om het besluit te nemen om jouw energie weer op te bouwen? De beslissing te nemen om te stoppen wat er niet meer voor je werkt en te doen wat er wél voor je werkt? Ofwel, ben je bereid het werk te doen om dit te bereiken? En je zult merken, je heb nog nooit zo’n fijn en ontspannen ‘werk’ gehad ;).

Klaar voor het Recharge your Battery programma? Klaar om de stappen te nemen om jouw leven te veranderen?

HET DRIE MAANDEN PROGRAMMA OP EEN RIJTJE

1. Toegang tot de modules van Recharge your Battery als basis van het programma: meditaties, visualisaties, ademhalingsoefening en super praktische en inzichtgevende oefeningen. Alle werkende tools in handen voor het loslaten van stress, ontspanning, het opladen van jouw batterij en een gelukkig leven. Kortom om uit je burn-out te komen en te blijven!

2. Begeleiding door burn-out coach en ervaringsdeskundige Kirsten Nelis. Begeleiding in de online groep waarin je al jouw vragen kunt stellen. 

3. Jouw ervaring delen met anderen die in dezelfde situatie zitten: Je bent niet de enige die in deze situatie zit en gelukkig is er niets mis met jou. Delen helpt en verlicht. 

4. Super waardevolle bonussen

Bonus Time

 

Iedereen die zich inschrijft ontvangt deze waardevolle bonussen: 

1. Online workshop: doorbreek jouw patronen. Een van mijn meest krachtige en effectieve workshops die ik tot nu toe gegeven heb. Je kunt live online meedoen of later de opname terugkijken. 

2. Mijn bewezen dagritme document. Dit document deel ik met mijn één op één klanten en stel ik nu exclusief beschikbaar voor jou. Ik merk dat veel mensen het lastig vinden om hun dag in te delen en met dit document heb je antwoord op al jouw vragen. 

3. Q&A bibliotheek van onschatbare waarde, die ik sinds de lancering in februari 2017 gegeven heb. Alle vragen van eerdere deelnemers, alle antwoorden, aanvullende trainingen, tips, tricks en oefeningen. Dit zijn 14 super waardevolle video’s extra bij het programma.

Hoe werkt Recharge your Battery?

De opbouw van het programma

Na inschrijving heb je direct toegang tot het online programma Recharge your Battery. Op vrijdag 4 april is de gemeenschappelijke online kick-off van het live gedeelte.

Elke aantal dagen, verspreid over 90 dagen, komt er een nieuwe online module vrij. Ik houd hierbij rekening met eventuele feestdagen en het tempo van de groep. 

De lessen bevatten: meditaties, visualisaties, schrijf oefeningen, inzicht oefeningen voor meer energie, meer ontspanning en een gelukkiger leven. Daarnaast ik leg verschillende achtergronden en ‘het waarom’ uit zodat je begrijpt waarom we doen wat we doen. Dit is een belangrijk element gebleken.

Het live gedeelte bestaat uit mijn persoonlijke begeleiding in een online groep waar je al jouw vragen kunt stellen en kunt delen met anderen. 

De voordelen van audio’s

Het online gedeelte van het programma bestaat uit audio’s. Je luistert de audio oefeningen op jouw tempo en op wanneer het jou uitkomt, wanneer jij energie hebt. Gewoon op je telefoon of op je computer. Je kunt ze downloaden en overal mee naartoe nemen. Het is laagdrempelig en bovenal geeft het geen extra schermtijd en prikkels. Je wordt helemaal begeleid en geleid! 

Je kunt de audio’s altijd op een later tijdstip nog een keer terugluisteren omdat de content beschikbaar blijft zolang mijn bedrijf bestaat!

We gaan aan de slag: Ontspannen, loslaten, opladen en in actie komen om jouw hart te volgen!

ERVARINGEN VAN DEELNEMERS


Thirza

Kirsten is een vrouw met een gedreven persoonlijkheid. Ze is oprecht geïnteresseerd in de medemens. Het is waardevol dat ze een ervaringsdeskundige is, daardoor begrijpt ze veel beter dan anderen hoe ik mij zou kunnen voelen.

Merel

Ik heb weer leren ontspannen waardoor ik mijn ‘aan’ knop zelf weer uit kon zetten. Wat een verschil, ik had niet gedacht dat ik me ooit weer ‘normaal’ zou kunnen voelen. 

René

Zo relaxed wil ik me altijd wel voelen. Als ik erover nadenk: Eigenlijk zou iedereen dit moeten weten!

FAQ Recharge your Battery

Ik wilde eigenlijk naar een psycholoog gaan

Doordat ik als coach én als ervaringsdeskundige dit programma samengesteld heb, heb ik aan den lijve ondervonden wat werkt en niet. Daarnaast maak ik de oefeningen super concreet zodat ze direct toepasbaar zijn in jouw leven. Een psycholoog is super goed maar werkt mijns inziens vaak alleen met de mentale laag, dit terwijl er meer en iets anders nodig is. Ik krijg helaas vaak genoeg te horen dat iemand niet begrepen wordt door zijn of haar psycholoog. Als je wel een fijne psycholoog hebt, super! Dan zie het programma als prachtige aanvulling omdat we net een andere aanvliegroute hebben. 

 

Hoe lang ben ik per dag met het programma bezig?

Je bent ongeveer een half uur per dag bezig met het programma. Dit in de vorm van het luisteren van de audio’s (meditatie, achtergrond en eventueel de uitleg van de oefeningen) en het doen van de oefeningen. Je zult zien dat elke minuut die je erin steekt, je superveel oplevert!

 

Kan ik me later ook opgeven?

het live programma start op 4 april aanstaande. Je kunt METEEN starten met de online content van het Recharge your Battery programma. De content blijft beschikbaar, ook na afloop van het programma, zodat je alles in jouw eigen tempo kunt volgen. Later opgeven kan maar de startdatum is op 4 april en vanaf daar duurt het programma 3 maanden. 

 

Ik ga op vakantie en heb daar geen internet, hoe kan ik toch toegang krijgen?

Je kunt alle oefeningen downloaden zodat je ook op jouw vakantie kunt starten en/of verder kunt. Je neemt jezelf overal mee naartoe, dus ook op vakantie. De uitgelezen mogelijkheid om van jezelf te leren en te starten met jouw herstel.

Is het geschikt voor iedereen?

Als jij voelt dat je mee wilt doen, dan zegt dat genoeg. Daarnaast is iedereen anders en daarom reik ik verschillende vormen van oefeningen en meditaties aan. Je kunt het ervaren en vervolgens doorgaan met de dingen die prettig zijn voor jou. Daarnaast zijn de oefeningen gericht op zelfinzicht: je gaat méér doen van wat je energie krijgt en minder doen van wat je energie kost. Daarmee is het tóch helemaal toegesneden op de persoon.

Het programma is niet geschikt voor mensen me zware psychische problematiek. 

Hoe weet ik dat het programma ‘werkt’?

In het programma reik ik je het beste aan wat ik de afgelopen 8 jaar geleerd heb. De beste en oefeningen die voor mij hebben gewerkt maar ook voor mijn één op één coachklanten. Juist door hun reacties heb ik besloten deze super waardevolle kennis en oefeningen voor een groter publiek beschikbaar te maken.

Als jíj het werk doet, de audio’s luistert, de oefeningen doet en er actief mee aan de slag gaat, dan steek ik mijn hand ervoor in het vuur dat je prachtige resultaten behaalt! Daarnaast spreken de testimonials van alle mensen die eerder hebben meegedaan voor zich!

 

Is het erg als ik de lessen niet bij kan houden?

Nee dit is niet erg. Je kunt de lessen in jouw eigen tempo volgen. Ik raad je aan om tenminste elke dag een oefening te doen om ‘erin’ te blijven. Maar het is belangrijk dat het geen moeten wordt. Na het programma blijft de content beschikbaar in de online leeromgeving zolang mijn bedrijf bestaat. Je kunt dus alle modules terug luisteren en blijven doen. Vaak is het zo dat wanneer je verder bent in de tijd, je andere inzichten haalt uit dezelfde content. Ik raad je dus zeker aan om het later nog een keer te beluisteren. 

Andere vragen?

Staat jouw vraag er niet bij? Stuur mij hier even een berichtje en ik beantwoord met liefde al jouw vragen. 

 

Garantie

Ik ben overtuigd van de kwaliteit van mijn programma. Mocht je je binnen 14 dagen na aanschaf van het programma bedenken en tot de conclusie komen dat het programma toch niet aansluit, laat het dan per email weten. Dan krijg je zonder vragen, en na verrekening van € 100 euro aan administratiekosten het resterende bedrag terug.

 

Kan ik de kosten declareren?

De programma’s die ik aanbied hebben te maken met het nemen van leiderschap over je leven en het omgaan met stress op het werk als in privé. Indien de stress direct effect heeft op jouw prestaties op je werk, kunnen bedrijven deze programma’s onder voorwaarden opvoeren als zakelijke kosten. Vraag dus altijd even aan je werkgever of zij het programma als scholing/coaching/training voor je willen betalen.

Klik hier om een document voor jouw werkgever te downloaden.