Ervaar je stress of ben je burn out?

Ik ben Kirsten Nelis, ervaringsdeskundige en begeleid
bedrijven en mensen bij stress en burn out

Waarom begeleiding bij stress of burn-out?

Als je op dit moment stress ervaart of burn-out bent, zijn er dingen in je leven die niet lopen zoals jij dat wilt. Het werken gaat moeizamer dan normaal, je voelt je anders en je hebt waarschijnlijk een aantal (vage) fysieke en/of mentale klachten. De klachten die je ervaart zijn een signaal zijn van je lichaam. Een signaal dat jouw stress levels te hoog zijn. Een signaal dat je een te lange periode over jouw eigen grenzen heen bent gegaan en dat je batterij aan het leeglopen is. 

Dit proces gaat niet bewust, anders zou je het anders aanpakken. Iedereen heeft blinde vlekken omdat we nu eenmaal niet alles geleerd hebben. Het is dus belangrijk om zicht te krijgen op hoe jij de dingen doet. Daar is zoveel te ontdekken en zoveel energie te winnen. In dit proces van bewustwording en anders omgaan met stress begeleid ik je graag. 

Wil je dus anders met stress leren omgaan? Ontdekken wat jou drijft en wat er in jouw hart leeft? Ik kan je begeleiden om naar jezelf te leren luisteren en daarnaar te handelen. De keuzes te maken die daadwerkelijk bij je passen, want:

“If you always do what you did, you will always get what you always got” – Einstein

Zet dus vandaag nog de eerste stap op een andere weg.

Stress of burn-out? Doe de test! 

burn-out test

 

 

Kirsten Nelis: uit eigen ervaring 

kirsten nelis - trainer coach

Eind 2010 kwam ik erachter dat ik mijn eigen stressklachten te lang genegeerd had, met een burn-out tot gevolg. Nu zet ik mijn eigen ervaring professioneel in om anderen te begeleiden. Lees hier meer over Kirsten.

 

 

Kirsten Nelis burn out coach in de media

Online programma bij stress of burn-out

Individuele coaching

Wil je beter met stress leren omgaan, je energie weer opbouwen en keuzes maken die beter bij jou passen? In de individuele coaching beginnen we met een nul-meting: we staan stil bij waar jij op dit moment staat en wat de oorzaken zijn van jouw stress. Daarna gaan we dieper in op de thema’s die daaruit naar voren komen en/of waar jij op dat moment behoefte aan hebt. In de coaching bied ik een combinatie aan van gesprekken, (lichaamsgerichte) oefeningen en ontspanning. Heb je vragen of wil je meer informatie? Ik ga graag vrijblijvend met je in gesprek. Lees meer..

stress awareness trainingen

Preventie: Stress awareness 

Mijn missie: de kennis en het bewustzijn over stress & stress management vergroten en het bedrijfsleven in brengen. De stress awareness trainingen zijn er daarom in twee smaken. Enerzijds richt ik me op leidinggevenden en HR-managers die te maken hebben met stress op de werkvloer en hier op een constructieve wijze mee om willen leren gaan. Anderszijds richt ik me op drukke mensen en ondernemers die anders willen omgaan met stress in hun (werkende) leven. Lees meer..

Visie: groeien & bloeien

Elke persoon is uniek en heeft unieke talenten. In de training & coaching werken we op het niveau van lijf, hoofd en hart. Ieder heeft een eigen ‘ingang’. Door het ervaren verankeren de inzichten waardoor de oefeningen direct toepasbaar zijn in de praktijk. Wat mij inspireert is dat mensen zich bewuster worden en vanuit daar anders met stress omgaan.  Waardoor mensen: meer ontspannen zijn, gelukkiger & positiever zijn, beter presteren, meer motivatie voelen en duurzaam kunnen re-integreren na periode van burn-out.

“Het gaat om innerlijk leiderschap. Over ontdekken. Het leren luisteren naar jezelf en daarnaar te handelen”

Ondernemers, managers en werknemers