FAQ Recharge your Battery

 

Kan ik het programma ook volgen zonder Facebook?

Ja dat kan! Twee mogelijkheden: je maakt een anoniem account aan of je besluit om niet deel te nemen aan de Faceboek groep. Alle informatie komt sowieso via de mail jouw kant op. Je hoeft niets te missen.

De Q&A livestreams die ik doe via Facebook, komen en blijven daarna beschikbaar in de online leeromgeving. Als je niet live erbij kunt zijn, dan kan je jouw vragen aan mij mailen.

 

Hoe heb ik toegang tot het coachingsprogramma?

Je volgt het programma via mijn online leeromgeving. Bij de aanmelding voor het programma maak je automatisch een account en zelfgekozen wachtwoord aan. Hiermee heb je toegang tot het programma. Je ontvangt de link naar het programma per mail.

 

Wat houdt het programma precies in?

Elke aantal dagen komt er een nieuwe les vrij. De lessen bevatten: meditaties, visualisaties, schrijf oefeningen, inzicht oefeningen en ik leg verschillende achtergronden en ‘het waarom’ uit. Zodat je naast een ervaring en inzicht ook de achterliggende redenen begrijpt. Daarnaast starten we gezamenlijk op 19 juni as met een livestream. Vervolgens is er twee weken een live Q&A of training waarin je jouw vragen kunt stellen en ik mijn ervaringen met je deel. 

 

Wat is de toegevoegde waarde van het programma tov bv een psycholoog?

Doordat ik als coach én als ervaringsdeskundige dit programma samengesteld heb, heb ik aan den lijve ondervonden wat werkt en niet. Daarnaast maak ik de oefeningen super concreet zodat ze direct toepasbaar zijn in jouw leven. Een psycholoog is super goed maar werkt mijns inziens vaak alleen met de mentale laag. In dit programma neem ik je mee in de achtergronden (mentaal) en richten we ons op het ervaren (fysiek en emotie). Jouw lichaam staat hierbij centraal omdat hier de spanning zit opgeslagen.

 

Hoe lang ben ik per dag met het programma bezig?

Je bent ongeveer een half uur tot 45 minuten per dag bezig met het programma. Dit in de vorm van het luisteren van de audio’s (meditatie, achtergrond en eventueel de uitleg van de oefeningen) en het doen van de oefeningen. Je zult zien dat elke minuut die je erin steekt, je superveel oplevert!

Is er geen maatwerk nodig?

Iedereen is anders en daarom reik ik verschillende vormen van oefeningen en meditaties aan. Je kunt het ervaren en vervolgens doorgaan met de dingen die prettig zijn voor jou. Daarnaast zijn de oefeningen gericht op zelfinzicht: je gaat méér doen van wat je energie krijgt en minder doen van wat je energie kost. Daarmee is het tóch helemaal toegesneden op de persoon.

Daarnaast kan je in de Q&A calls kan al jouw persoonlijke vragen (al dan niet anoniem) stellen.

Als kers op de taart krijg je als twee super waardevolle 1 op 1 coachingssessies van 45 minuten. Nóg dieper, nóg scherper om daarna weer met een heldere blik op pad te gaan.

 

Hoe weet ik dat het programma ‘werkt’?

In het programma reik ik je het beste aan wat ik de afgelopen 7 jaar geleerd heb. De beste meditaties en oefeningen die voor mij hebben gewerkt maar ook voor mijn één op één coachklanten. Juist door hun reacties heb ik besloten deze super waardevolle kennis en oefeningen voor een groter publiek beschikbaar te maken.

Als jíj het werk doet, de audio’s luistert, de oefeningen doet en er actief mee aan de slag gaat, dan steek ik mijn hand ervoor in het vuur dat je prachtige resultaten behaalt!

 

Is het erg als ik de lessen niet bij kan houden?

Je kunt de lessen in jouw eigen tempo volgen. Ik raad je aan om tenminste elke dag een/de meditatie te doen om ‘erin’ te blijven. Maar het is belangrijk dat het geen moeten wordt. Na de 4 maanden blijft de content beschikbaar in de online leeromgeving zolang mijn bedrijf bestaat. Je kunt dus alle meditaties en oefeningen terug luisteren en blijven doen. Vaak is het zo dat wanneer je verder bent in de tijd, je andere inzichten haalt uit dezelfde content. Ik raad je dus zeker aan om het later nog een keer te beluisteren. 

 

Kan ik me later ook nog opgeven?

Het coachings programma start op maandag 19 juni, daarna gaat het programma ‘op slot’ en ga ik met deze groep op pad. Ik weet nog niet wanneer ik een volgende ronde ga starten en voor welke prijs. Ik weet namelijk hoeveel waarde ik nu in het programma gestopt heb en nog ga stoppen en dit is nog los van de Q&A / trainingssessies die we nog gaan houden en natuurlijk de waarde van de Facebook groep!

Andere vragen?

Staat jouw vraag er niet bij? Stuur mij hier even een berichtje en ik beantwoord met liefde al jouw vragen.