Week van de Werkstress Challenge

12 t/m 28 november 2018

Naar aanleiding van de Week van de Werkstress organiseer ik een GRATIS Week van de Werkstress Challenge: Van Hard werken naar Hartswerken. 

Zelf maar niet alleen

Jouw werkstress achter je laten? Je hoeft dit niet alleen te doen! Samen deze stap zetten is zoveel makkelijker! 

Maandag 12 november begint mijn week van de werkstress challenge. Samen gaan we 5 dagen op pad om ruimte te maken, stress los te laten, patronen te doorbreken, goede gewoontes te kweken en op weg te gaan naar (werk)geluk! 

Schrijf je nu in en doe mee! Je gaat het zelf doen, maar niet alleen!

Overzichtelijk en concreet! 

In deze challenge deel ik mijn kennis en ervaring die ik de afgelopen 8 jaar opgedaan heb, gratis en voor niets!

Klik op de button hieronder om je in te schrijven en ontvang alles per mail en/of via Instagram.

Gratis inschrijven

In het formulier hiernaast kun je je inschrijven om mee te doen aan de challenge via mailings. Je ontvangt dan in de week van de werkstress 12 t/m 16 november dagelijks een mailtje. We hebben een live online afsluiting op maandag 19 november.

Daarnaast kun je mij volgen op Instagram waar ook alle content gedeeld wordt. Het is dus mogelijk om aan beide deel te nemen of voor alléén mail of alléén Instagram.  

Wil je mij volgen op Instagram klik dan op de onderstaande knop en klik op ‘volgen’. 

Ik zie er naar uit om samen aan de slag te gaan!

Liefs Kirsten