DE WERKWIJZE

Van Kirsten Nelis

VISIE

Elke persoon is uniek en heeft unieke talenten. In de begeleiding werken we op het niveau van lijf, hoofd en hart. Ieder heeft een eigen ‘ingang’. Door te ervaren, verankeren de inzichten waardoor de oefeningen direct zijn effect hebben op jouw dagelijks leven.

“luister naar je gevoel, gebruik je verstand en volg je hart”

Wat mij inspireert is dat mensen zich bewuster worden en vanuit daar anders met stress omgaan.  Waardoor mijn klanten: hun stress kunnen loslaten, weer kunnen ontspannen, gelukkiger en positiever zijn, hun energie weer terug hebben en duurzaam kunnen re-integreren na periode van stress of (tweede) burn-out. Dit omdat ze zich bewust zijn wat ze doen en daardoor een andere keuze kunnen maken.

 

“Het gaat om innerlijk leiderschap. Over ontdekken. Het leren luisteren naar jezelf en daarnaar te handelen”

 

Meer info voor bedrijven

Werknemers

 

Ondernemers

 

Online coach programma’s

Werkwijze stress preventie training voor bedrijven

Verzuim door stress en burn-out kost ontzettend veel geld. En dan hebben we het nog niet eens over het effect op het leven van de medewerker of over de collega’s die het werk moeten opvangen. Een situatie die voorkomen moet en kán worden.

De stress awareness trainingen zijn enerzijds op gericht het informeren van medewerkers en/of leidinggevenden over hoe stress precies werkt, wat de signalen en oorzaken zijn en hoe je het kunt herkennen. Anderzijds gaan we ervaren en gaan we aan de slag met hoe met stress om te gaan op de werkvloer. Hierbij zet ik mijn eigen ervaring met het onderwerp in. Hierdoor merk ik dat er al snel een open sfeer ontstaat en we het taboe wat er wellicht nog op het onderwerp zit, kunnen opheffen. Maatwerk en vervolgtrajecten zijn mogelijk.

 

Werkwijze burn out (preventie) coaching voor ondernemers

(Bijna) business burn-out? Is het runnen van jouw business jou teveel geworden? Overzie je het niet meer? Lijkt het alsof je je alleen maar met randzaken bezig houdt in plaats van met het werk waarvoor je ondernemer geworden bent? Gaat het werken je soms tegenstaan en ervaar je stress? Door middel van individuele sessies ga ik jou helpen met deze stress om te gaan en jouw factoren van stress aan te pakken. Ik denk met je mee hoe je jouw business zo in kunt richten zodat jij je weer kunt richten op waar je goed in bent. Zodat je weer ‘aan’ jouw bedrijf kunt werken in plaats van ‘in’ jouw bedrijf. Zodat je weer kunt genieten en op jouw voorwaarden het ondernemerschap in kunt richten.  Het resultaat: in minder uren, meer gedaan krijgen.

 

Individuele coaching in Amsterdam

In mijn beleving zit alle informatie zit opgeslagen in je lichaam. Als je stress hebt geeft je lichaam signalen af die belangrijke informatie bevatten. In de coaching gaan we aan de slag met deze signalen en onderzoeken we wat jouw lichaam je te vertellen heeft. Hierbij staat het contact tussen hoofd en lichaam centraal. Door te oefenen en te ervaren ga je signalen en situaties herkennen zodat je de mogelijkheid krijgt een andere keuze te maken. Een keuze die jou als persoon helpt te bereiken wat jij in jouw leven wilt. De sessies zijn dus helemaal

Online coaching

Volg een online programma op jouw tijd en tempo. Zelf maar niet alleen. Samen met een groep volg je de modules en is er uitwisseling in een besloten Facebookgroep. In deze groep geef ik regelmatig Q&A sessies zodat je antwoord krijgt op al jouw vragen. Alle content blijft beschikbaar, ook na afloop van het programma.

Online individuele coaching via Skype of Facebook messenger is ook mogelijk.

Wil jij niet langer wachten en direct aan de slag?

Neem dan contact op met mij voor persoonlijk advies