Ik ben net geland op Tenerife. Het is hier zo heerlijk!

Het weer, het strand, het eten, de mensen. Ik geniet er onwijs van! Waar ik zo blij mee ben is dat ik de vrijheid heb om dit soort tripjes te boeken. Om ’s ochtends wat werk te doen en ’s middags in de zee te duiken.

10 jaar geleden was dat wel anders. Toen zat ik op kantoor bij een grote corporate en werkte ik naar mijn burn-out toe. Het was niet de plek voor mij. Er was teveel structuur en te weinig inspiratie en uitdaging.

Ik ben wel benieuwd of jij ook een switch wil maken. Wil wisselen van baan? Of misschien wel ondernemer wil worden, net als ik? Ik wil je meegeven dat alle keuzes goed zijn, maar dat je moet kiezen wat bij jou past. Voor mij is dat het vrije leven dat ik nu heb, maar voor jou kan dat iets heel anders zijn.
Als je vrij mag dromen: Welk werk zou je dan doen? Op welke plek zou je werken? Welke functie zou je hebben? Welk verschil zou je maken? Het lijkt me ontzettend leuk om dat van je te weten en met je mee te dromen. Wie weet wordt het sneller werkelijkheid dan je denkt!

Een switch maken begint in ieder geval met stoppen met piekeren en het creëren van rust en ruimte in je hoofd.  Ik geef je de kans om mee te doen met mijn Rewireprogramma: de code voor rust en ruimte in je hoofd.