Stress verminderen

Kun jij het denken niet loslaten?

Constant piekeren, je opgejaagd voelen en niet meer kunnen ontspannen kan verleden tijd zijn.

Onrustig gevoel

De rust en ruimte in jouw hoofd terug

Eindelijk kunnen stoppen met malen en piekeren. In dit programma de krachtigste tools voor rust en ruimte in jouw hoofd. Direct toepasbaar.

Stoppen met piekeren

Eindelijk weer een ontspannen lichaam

Geen constante  onrust en alertheid meer. Jouw 'uit-knop' weer kunnen vinden na een te lange periode van stress en 'aan' gestaan te hebben.
Weer een heldere gedachten

Goede gewoontes voor positieve energie

Zo doorgaan is geen optie meer. In deze cursus de meest effectieve tools voor positieve energie. En op een manier dat je het wél gaat doen.

Kirsten Nelis burn-out coach

Constant malen en piekeren?

Ik ben Kirsten Nelis, burn-out coach & ervaringsdeskundige. Ik spreek uit ervaring als ik zeg dat ik weet hoe het is om piekerend wakker te liggen. Een hoofd dat alsmaar doorgaat, ook al was ik doodop.. 

Ik stond constant ‘aan’ en ondanks dit probeerde ik alsnog door te gaan. Dit bleek achteraf een van de slechtste keuzes die ik ooit gemaakt heb. Eind 2010 raakte ik overspannen en twee maanden later ging ik nóg dieper en raakte ik burn-out. 

Op dat moment was er nog niet zoveel bekend over stress en burn-out, laat staan dat er een effectieve oplossing bestond. De jaren daarna heb ik gewijd aan mijn eigen herstel én aan onderzoek naar wat er nodig is bij elke fase van herstel. 

Met alle kennis die ik de afgelopen 10 jaar heb opgedaan, heb ik het Rewire programma ontwikkeld waarmee je in 3 stappen meer rust en ruimte gaat ervaren. In je hoofd én lichaam. 

Ja, ik wil rust en ruimte
Symptomen burn-out

Bespaar een jarenlange zoektocht

In de jaren na mijn breekpunt eind 2010, heb ik geleerd hoe ik de rust en ruimte in mijn hoofd weer terug kon krijgen. Ik heb alles uitgeprobeerd. Sommige dingen werkten, maar veel helaas ook niet. Mijn herstel heeft hierdoor zeker 2 jaar langer geduurd dan nodig was en heb ik daarnaast duizenden euro's verspild aan zaken die niet werkten. 

Jij hoeft deze zoektocht gelukkig niet meer af te leggen. Je krijgt een combinatie van alles wat bewezen het beste werkt: voor mijzelf en voor de honderden mensen die ik  geholpen heb.


Je leert hoe je de rust en ruimte in je hoofd en lijf weer kunt terugkrijgen én houden. Alles wat je vervolgens toepast, maakt dat je niet dieper wegzakt, waardoor een burn-out zelfs voorkomen zou kunnen worden. Eén ding is in ieder geval duidelijk: zo doorgaan is echt geen optie meer dus neem de regie weer terug over jouw situatie.

Ja, ik wil de regie terug
Ervaringen rewire programma

Giovanna Wattimena

Weer rust en ruimte

"Rewire is een heel fijn programma om de basis te leggen voor meer rust en ruimte. Het is een fijn begin om te (leren) ontspannen en stapje voor stapje uit de overspannenmodus en/of je burnout te stappen. Een aanrader!"

Rewire: In 3 simpele stappen rust in je hoofd

Stress verminderen in je hoofd

 STAP 1: Ruimte in je hoofd

Het denken leren loslaten met één simpele techniek. Inclusief cruciale info voor herstel.
stress uit je lichaam krijgen

STAP 2: Rust in je lijf

Van spanning naar ontspanning met deze praktische tools: een blijvende oplossing.
positieve energie vinden

STAP 3: Meer & positieve energie

Goede gewoontes die je energie géven i.p.v. kosten. En nog gemakkelijk vol te houden ook.
Weg met jou burn-out

Wat kun je verwachten van Rewire?

Het programma bestaat uit drie modules waarbij je meteen kunt starten met de eerste module. Elke module bevat een video met uitleg en stappenplan. De video is ongeveer 20 minuten en daarnaast ben je ongeveer 20 minuten bezig met de oefeningen voor meer rust en ruimte.

Je ontdekt waarom de oefeningen belangrijk zijn, omdat je pas echt stappen gaat zetten en een verandering gaat zien wanneer je begrijpt waarom we dit doen.  

We gaan namelijk voor een blijvende oplossing!

Daarnaast is er gelijk een geweldige extra bonus beschikbaar speciaal voor jou. De opname van een super waardevolle Q&A (vraag en antwoord) sessie met praktische tips uit de praktijk. Nu met 50 euro korting!

Inschrijven met 50 euro korting

Wat ontvang jij bij het Rewire programma?

rust in je hoofd creëeren

Module 1 - Ruimte in je hoofd

In deze module maken we ruimte in ons hoofd. Eindelijk het denken en piekeren kunnen loslaten zodat er daadwerkelijk weer iets uit je handen kan komen ;). De video bevat de relevante theoretische achtergronden en een super effectieve oefening zodat je GELIJK start met ruimte maken. 
Weg met de vermoeidheid

Module 2 - Rust in je lijf

Zonder rust, geen herstel,  laat staan vooruitgang. Het is dus cruciaal om jouw spanning los te laten en jouw lijf weer in de relax-modus te zetten. Deze module gaat je stap voor stap daarin begeleiden.

Inclusief begeleide audio oefening.

Geen oververmoeidheid

Module 3 - Weer positieve energie

Blijvend herstel gaat niet over één nacht ijs. Nu je het denken hebt losgelaten en jouw lijf weer tot rust gekomen is, is er ruimte voor iets nieuws: Goede gewoontes voor meer energie. Simpel, effectief en makkelijk vol te houden. Dé stap naar duurzaam herstel en een gezonder leven.
praktische informatie burn-out

Praktisch en concreet

De oefeningen zijn praktisch en direct toepasbaar. In Rewire krijg je concrete handvatten om direct mee aan de slag te gaan in jouw leven.  De  meest effectieve tools die ik de afgelopen 10 jaar ontdekt en zelf ervaren heb.
burn-out coach begeleiding

Stap voor stap begeleiding

Je kunt direct starten met de eerste module. Na 5 dagen komt module 2 voor je online. Weer 5 dagen later staat module 3 voor je klaar zodat je tijd hebt om de inzichten toe te passen. De drie meest effectieve technieken mét belangrijkste achtergronden vanuit de theorie en de praktijk.  Blijvend rust en ruimte in jouw hoofd, lijf en leven. 
Online leren over stress

Volledig online en altijd bereikbaar

Na inschrijving ontvang je een email met de praktische informatie en toegang tot het online programma. Daarna ontvang je herinneringen per mail wanneer er een nieuwe module voor je klaar staat, inclusief korte uitleg over de module. De training is dus makkelijk toegankelijk én blijft ook na afloop voor je beschikbaar. 

Yes, ik doe mee!


review rewire programma

Michel

waardevol inzicht

"Dank je wel voor de eerste module, geweldig om te merken hoe sterk deze module werkt. Ik ben benieuwd naar de twee andere modules. Ook jouw mails zijn zo waardevol! Ineens zie ik het: ja natuurlijk 'zo werkt dat'. Ik ben je dus heel dankbaar!"


Na het Rewire your mind programma

Na dit programma weet je precies hoe het werkt met stress (het waarom) en wat je moet doen om stress los te laten. Je kunt dus zelf de stap maken van gestrest naar ontspannen. Je hebt eindelijk weer de rust in jouw hoofd gekregen en kunt dit ook behouden. Alles wat je geleerd hebt en toepast heeft een significant effect op jouw herstel en leven. 
Ervaar het nu


rust vinden

Eindelijk tot rust

This area can be filled with content!
stop met piekeren

Geen gepieker meer

This area can be filled with content!
weg met slapeloosheid

Yes, weer goede nachten!

This area can be filled with content!
energie krijgen uit werken

Positieve energie

This area can be filled with content!
krijg overzicht in je leven

Het overzicht terug

This area can be filled with content!
praktische voorbeelden

Voorbeelden uit de praktijk

This area can be filled with content!

Direct toepasbaar

This area can be filled with content!
tools toepassen

Drie concrete tools

This area can be filled with content!
leer de achtergrond van stress

Inclusief de achtergronden

This area can be filled with content!

Meld je aan en ontvang deze geweldige bonus!

De opname van een eerdere super waardevolle Q&A call boordevol praktische tips t.w.v €147

De topdeal met 50% korting geldt nog:

00
dagen
00
uren
00
minuten
00
seconden
Rewire programma
€ 149,00-
€ 99,-

Rewire programma

  • Eindelijk weer de rust en ruimte in je hoofd
  • Van onrustig & gejaagd naar ontspanning in je lijf
  • Goede gewoontes voor meer positieve energie
Betaal nu veilig met:
  
Een fijne, heldere training waarin je goede en makkelijke handvatten ontvangt en leert om met jezelf aan de slag te gaan.Ervaringen kirsten Nelis

Marina – goede handvatten

Snel, effectief en concrete tips om burn-out te voorkomen of van te genezen. Het heeft mij geholpen om er weer bovenop te komen!Review kirsten Nelis

Marco – ik ben er weer bovenop

Het heeft mij meteen uit de meest acute situatie geholpen. Genoeg materiaal om later nog eens terug te kijken. Makkelijk toegankelijk zodat je op het juiste moment eraan kan werken.
Wie is Kirsten Nelis

Frank – uit de stress

Meld je nu nog aan met deze tijdelijke actie

Resultaten Kirsten Nelis

Delores

Een wake-up call

"Wat ben ik blij met deze wake up call! De combi mediteren en theorie werkt goed voor mij. Het is toch persoonlijk en je voelt je gezien zonder dat er fysiek contact is geweest."