Mijn inspiratie: ik volg mijn eigen voetstappen

Alles zit al in jou!

Afgelopen week kreeg ik weer eens de vraag: wie inspireert jou? Ik merk altijd dat ik dit een lastige vraag omdat ik niet perse één iemand heb die mijn voorbeeld is. Ik luister verschillende podcasts bijvoorbeeld van internet ondernemer Eelco de Boer en van high performance master Brendon Burchard. Beide aanraders!

Wat het grappige is, is dat wat naar voren komt in deze podcasts vaak ook is waar ik zelf op dat moment mee bezig ben. Vaak nog wat onbewuster of het is juist al geïntegreerd in mijn systeem zodat ik er niet meer mee bezig hoef te zijn.

Met alle dingen die je al weet, is en blijft de vraag altijd: pas je het ook toe? Vaak is het antwoord ‘nee’ en dan wordt het interessant ?. In dat geval kan je vaak een stok achter de deur gebruiken om de inzichten ook daadwerkelijk toe te passen.

En dat geldt ook in de programma’s die ik aanbied. Ik geloof namelijk dat alles al in jou zit, dat jij je eigen voetstappen kunt volgen. Dat je alles (van binnen) allang al weet: ‘Je hoeft het alleen maar te gaan doen’. En met dit stuk kan ik jou helpen.

Op woensdag 30 januari start de tweede ronde van Recharge your battery LIVE. Drie maanden begeleiding om de stap te maken van stress naar happiness. Van je batterij leegtrekken naar je batterij opladen en opgeladen houden. Lees alles over hét programma om jouw stress definitief los te laten, weer de regie te nemen over jouw leven en te gaan waar je het gelukkigst van wordt.