My wake-up call

Ga doen waar je blij van wordt!

Heb jij er wel is over nagedacht waar jij zou zijn als je nooit een crisis in je leven had gehad? Was je dan gewoon maar doorgegaan zoals je het deed? En was je daar dan gelukkig van geworden?

Ik geloof er heel erg in dat een crisis zoals een burn-out, een wake-up call is. Een wake-up call om eindelijk te gaan doen wat klopt. Waar je blij van wordt. En aan de andere kant, te stoppen met wat niet meer werkt.

Acht jaar geleden, toen ik uitgeblust op de bank lag, kon ik dat overigens nog niet zo zien. Ik kon me bijna niet voorstellen dat ik weer blij zou zijn met mijn leven. Én tegelijk was er een stem van binnen die fluisterde. Een stem die vertrouwen uitsprak.

Nog geen idee had ik hoe, maar ik ben op pad gegaan. Stap voor stap. Om van mijn burn-out mijn wake-up call te maken. Te gaan doen waar ik het aller blijste van wordt. En dit gun ik jou ook!

5 april start ik met het 3 maanden coachingsprogramma Recharge your Battery. Je neemt de stap uit je burn-out op naar een leven wat voor jou weggelegd is. Je stopt met de dingen die niet meer voor je werken en je gaat doen waar je gelukkig van wordt. Je gaat weer goede nachten kunnen maken, je gaat weer kunnen genieten van de kleine dingen en je zult weer de rust ervaren.

Lees alles over het programma, via de onderstaande link.