Pauze?!

 

Het is ok om terug te komen op mijn beslissingen… EEKKKKK!!! ERROR!!! ‘Dat kan echt niet!! Ik heb dat toch toegezegd?!’. En veel meer van dat soort gedachten.

Twee weken geleden eindigde mijn week van de werkstress challenge of eigenlijk de weg met de werkstress challenge ;). Ik voelde (en voel) me dankbaar dat ik deze groep van ongeveer 500 mensen echt iets waardevols heb kunnen geven.

En daarna moest het gebeuren hè. De lancering van de tweede ronde van mijn Make a Move programma. Ik was zo lekker bezig! Ik moest en zou allemaal blogs, posts, inspiratie en nog veel meer doen voor mijn lancering. En ik deed het niet… Iets in mij wist dat ik iets anders nodig had..

…Pauze…

Even rust na 4 hele volle weken, in plaats van doorstuiven naar het volgende avontuur, niet luisterend naar wat ik echt nodig zou hebben.

Want pas als ik eerst voor mijzelf zorg en 100% luister naar mijn lichaam, dan gaat het stromen.

Als ik 100% naar mijn lichaam luister en voor MIJ zorg, dan gaat het moeiteloos. En ben ik naast een fijner mens voor mijzelf ook een fijner mens voor mijn omgeving.

Dat heb ik dan ook gedaan. Ik heb mijn lancering uitgesteld tot 14 december, mijzelf de tijd gegeven om weer de rust te vinden. Om de dingen te doen die nu écht belangrijk voor mij zijn, zoals de zorg voor mijn vader. En door dat de accepteren en daarnaar te handelen, voel ik weer de rust en begint het weer te stromen.

De crux: alle informatie zit in ons lichaam, ik hoefde er alleen maar naar te luisteren!

Make a Move

Dit te leren is precies mijn proces geweest de afgelopen 7 jaren en daar kan ik jou ook mee helpen. Om 100% te leren luisteren naar wat jouw lichaam je te vertellen heeft. Zodat jij super goed voor JOU gaat zorgen. Dit doe je voor jezelf én ik kan je vertellen dat de mensen om je heen hier ook van profiteren. Een echte win-win.

Het proces van denken, denken, denken, naar voelen, naar innerlijk weten en daarnaar handelen!

Want hoe zou het zijn als alles weer moeiteloos voor je gaat? Als je weer jouw energie terug hebt? Als je in het moment feilloos kan beslissen wat er klopt voor je en je daarnaar handelt?

Welk effect zou dat hebben op jouw leven? Op jouw relaties, werkende leven, wonen, kinderen, omgeving, etc. etc.

Alles is mogelijk, je hoeft alleen  maar te luisteren naar wat er daadwerkelijk voor JOU klopt.

Ben jij ready om die stap te zetten? Lees dan hier alles over het Make a Move programma 2.0