Ben jij ook ready voor een gelukkige lifestyle?

Mijn dagelijkse basis happy

Een gelukkige lifestyle kan je creëren. Dit is natuurlijk niet van de één op andere dag ‘geregeld’ maar dit bouw je stapje voor stapje op. Intussen heb ik een aantal super goede gewoontes die ik niet meer uit mijn leven weg kan denken.

Deze week deel ik mijn top 5

  1. Yoga: dit doe ik zeker drie keer per week om mij fysiek en mentaal fit te voelen. Ik word chagrijnig als ik niet kan sporten dus voor mij echt een voorwaarde om lekker in mijn vel te zitten.
  2. Gezonde voeding: ik voel mij zoveel beter nu ik geen vlees meer eet en ik word oprecht zo blij van het eten van veel groenten. Dit had ik als kind nooit gedacht ?.
  3. Schrijven: dit is zo’n krachtige tool om inzicht te krijgen en te focussen op de dingen die ik wil.
  4. Ontvangen wat er is: gevoelens en emoties toelaten. Deze welkom heten en transformeren.
  5. Omringen met gelijkgestemden: zo belangrijk om met mensen te zijn die mij blij maken, upliften. Liefde stroomt en hier ben ik mega dankbaar voor.

Ik kan, geloof ik, nog wel even doorgaan maar ik hou het hier even bij.  Wat maakt jou op dagelijkse basis happy? Laat het hieronder weten.

PS: over een week starten we met Recharge your Battery live: Hét online coachingsprogramma waarbij ik drie maanden met jou in een kleine groep op pad ga. Op weg naar een gelukkige lifestyle. Minder stress, meer energie en gaan doen waar je het aller blijste van wordt. En dit op een manier die je energie gééft in plaats van dat het je energie kost. Check de link hieronder en lees verder.