Burn-out symptomen ondernemer

Teveel stress als ondernemer?

Wat kan je als ondernemer doen om een burn out te voorkomen of achter je te laten.

Kirsten Nelis burn-out coach

Meer en langer doorwerken...

Stress en ‘het druk hebben’ is steeds normaler voor ons ondernemers. We werken 24 uur per dag en 7 dagen in de week. De vrijheid of de inhoud van het werk waarvoor we eigenlijk zijn gaan ondernemen zijn ver te zoeken. We verliezen onszelf in randzaken die ontzettend veel energie kosten. Klanten vragen steeds meer en jij doet ontzettend je best om alles te leveren en alles goed te laten verlopen. Waar jij zelf bent als persoon, als ondernemers aan het roer van jouw bedrijf blijkt een vraagteken. 
Symptomen van stress

Continu doorgaan

Je gaat gewoon door terwijl je eigenlijk wel weet en voelt dat je zo niet langer door kunt gaan. Je merkt waarschijnlijk dat je steeds meer vage fysieke klachten ontwikkelt, dingen lastiger overziet, zaken vergeet, sneller geïrriteerd bent en dat je steeds minder zin hebt om te werken. Wat ik hiervoor beschrijf is nog maar het voorstadium en de klachten gaan van kwaad tot erger. Herkenbaar?

Als je al langer stress ervaart, overspannen of burn-out bent dan ben je nog een stapje verder in de negatieve spiraal gedoken. Je wilt misschien nog wel doorgaan maar jouw lichaam heeft letterlijk op de STOP-knop gedrukt. Zo niet meer verder….

Ervaringen bun-out

Jochem klijn

Zeer deskundig

“Vanuit haar rol als trainer/coach heb ik Kirsten leren kennen als een zeer integer, empathisch en deskundig persoon. Ze weet de juiste snaar te raken en zorgt ervoor dat je als persoon groeit en nog meer in je eigen kracht komt te staan. Dat doet ze met praktische tools en veel humor. Ik ben dankbaar dat ik haar heb mogen leren kennen. Een absolute aanrader!”

Start nu met jouw persoonlijke traject

Ervaar het nu

Ervaar jij als ondernemer het volgende?

Herken jij je in meerdere van de onderstaande punten? En je bent bereid om met jezelf aan de slag te gaan?
Neem dan contact op voor een vrijblijvende kennismaking en dan brengen we in kaart wat jij nu nodig hebt.

Fysieke klachten door werk

Fysieke klachten

Zoals hoofdpijn, rugpijn en buikpijn
Mentale gezondheid verslechterd

Mentale klachten

Zoals vergeetachtig en weinig focus
Stemmingswisselingen

Veranderingen in emotie

Zoals prikkelbaar en snel huilen
Gedragsverandering door stress

Veranderingen in gedrag

This area can be filled with content!
Niet kunnen slapen

Slecht slapen

This area can be filled with content!
blijven malen & piekeren

Malen en piekeren

This area can be filled with content!
Geen ontspanning creëeren

Niet kunnen ontspannen

This area can be filled with content!
Altijd onrustig in je hoofd

Gevoel van onrust

This area can be filled with content!
Het is nooit goed

Last van perfectionisme

This area can be filled with content!
Geen nee kunnen zeggen

Geen nee kunnen zeggen

This area can be filled with content!
Geen dagelijkse energie

Geen energie meer

This area can be filled with content!
Continu maar door blijven gaan

Niet meer kunnen stoppen

This area can be filled with content!
Weg met burn-out klachten

Samen op weg op jouw unieke pad. Op naar het leven wat daadwerkelijk bij jou past.

Coaching burn-out

Persoonlijke coaching

We gaan samen aan de slag zodat je weer kunt gaan werken op een manier die jouw waarden als ondernemer ondersteunen. Of dit nu vrijheid, flexibiliteit, een échte bijdrage zijn of dingen op jouw manier kunnen doen is. We kijken naar jou als persoon en naar de organisatie van jouw bedrijf.


We gaan de diepte in, je gaat keuzes maken die écht bij jou passen, je gaat jouw energie weer opbouwen en je krijgt weer plezier in het ondernemerschap.
Direct beginnen
Traject tegen een burn-out

Zelf maar niet alleen

We gaan samen op pad en vanaf het punt waar jij op dat moment staat. We gaan de diepte in, uit het hoofd in het hart. Je leert weer te ontspannen, jouw onrust en stress los te laten en het eindeloze gepieker te stoppen. Je gaat jouw batterij weer opladen en je energie weer opbouwen. We halen de angel uit jouw stressbronnen en je leert op een andere manier met dingen om te gaan: Een manier die energie geeft in plaats van energie kost.

Ik leer je alles zelf te kunnen, zodat jij leiderschap neemt over jouw gezondheid, jouw onderneming en jouw leven. Door middel van gesprekken, concrete oefeningen en praktische tools gaan we aan de slag zodat je direct alles kunt toepassen in de praktijk. Lees hier meer over de coaching.

Een vervullend leven, een succesvol bedrijf

We gaan aan de slag met wat jij op dit moment nodig hebt. De coaching is dus helemaal op maat. Stap voor stap de stress achter je laten en de energie om de dingen te doen die belangrijk voor je zijn. In jouw bedrijf maar ook met jouw gezin, familie en/of vrienden. Kortom een succesvollere business en een vervullend leven.

Ik zeg altijd: ik heb een toolbox vol en we gebruiken wat er nu nodig is voor jou om een next step te kunnen maken.

  • Jouw energie terug
  • Eindelijk de rust in jouw hoofd
  • Blij met jouw leven
  • Weten wat je wilt
  • Vertrouwen in jezelf en in jouw lichaam terug
ervaringen burn-out ondernemers

Ivo Hogewoning

Zeer inspirerend

“Inspirerend, vernieuwend, warm en zeer persoonlijk, dat is Kirsten Nelis. Ik heb in het najaar van 2016 enkele zeer inspirerende personal coaching sessies met Kirsten doorlopen. Kirsten besteed aandacht aan technieken om tot de kern van jezelf te komen, stelt goede en diepgaande vragen, maakt je bewust van je keuzes en patronen, zet aan tot denken en reflectie en daagt uit om te dromen. Als Ivo 1.0 ben ik begonnen en als Ivo 3.0 kwam ik na de coaching sessies van Kirsten tevoorschijn!”
Stress verminderen met Kirsten Nelis

Neem contact op en start direct

Wil jij individueel aan de slag met jouw situatie met ondernemerscoaching? Laat hier jouw gegevens achter en ik neem contact met je op voor een kennismaking. Ik ga voor écht resultaat dus het is belangrijk dat we beide de klik en het vertrouwen voelen.

Leuk jou binnenkort te ontmoeten en jouw traject samen uit te zetten.


Ik heb weer leren ontspannen waardoor ik mijn ‘aan’ knop zelf weer uit kon zetten. Wat een verschil, ik had niet gedacht dat ik me ooit weer ‘normaal’ zou kunnen voelen.


Ervaringen kirsten Nelis
Merel

Kirsten is een vrouw met een gedreven persoonlijkheid. Ze is oprecht geïnteresseerd in de medemens. Het is waardevol dat ze een ervaringsdeskundige is, daardoor begrijpt ze veel beter dan anderen hoe ik mij zou kunnen voelen.
Resultaten Kirsten Nelis
Thirza
Ik heb RYB gevonden op het moment dat ik al jarenlang overspannen was en de situatie langzamerhand onhoudbaar begon te worden. Ik ben er enorm van opgeknapt en heb nu weer 1000e nieuwe plannen. Ik ben benieuwd welke daarvan ik zal verwezenlijken. Wel wil ik sommige oefeningen blijven gebruiken om niet weer in de zelfde oude valkuilen te trappen.
Reviews over Kirsten Nelis
Birgit

Gelijk starten met jouw traject

Neem contact op