Over Kirsten Nelis Burn-out coach

Eind 2010 had ik een burn-out, uiteindelijk een groot cadeau. Nu doe ik wat ik écht leuk vind en op een manier die gezond voor mij is. En dit gun ik jou ook! Direct naar de mogelijkheden.

“Misschien moet je jezelf eerst tegenkomen, voordat je jezelf kunt zijn”

– Vrij naar Loesje –

OVER KIRSTEN NELIS – Van hard werken naar Hartswerken

 

Doen wat daadwerkelijk bij jou past, waar je van binnen blij van wordt én op jouw voorwaarden, dát is de manier om uit een burn-out te komen en te blijven!

Eind 2010 kreeg ik een burn-out. Nu zet ik mijn ervaring professioneel in: van uitgebluste werknemer naar vlammende ondernemer, dat is mijn verhaal in een notendop.

Mijn proces, ervaring en het beste uit de afgelopen 7 jaar aan relevante opleidingen, workshops, coaching en trainingen (en ik heb ongeveer alles uitgeprobeerd ;)) gevat in één methode. Mijn methode besteedt aandacht aan hoofd, hart en lichaam en biedt concrete handvatten en is direct toepasbaar. 

Kijk hier voor meer informatie en inzicht in mijn werkwijze.

Ik ben ervan overtuigd dat mijn burn-out voorkomen had kunnen worden en zo ook de burn-out van vele anderen. Mijn missie is om het hartswerken het nieuwe normaal te laten zijn. Bewust werken vanuit talent en kracht hét recept tegen burn-out. Kortom: wél de inzichten en levenslessen, niet die eindeloze burn-out. 

 

 

BURN OUT VOORKOMEN?

Wat zeggen anderen over Kirsten:

Wat zeggen anderen over Kirsten 2

Kirsten, heb ik ervaren als een zeer fijn, liefdevol en geïnteresseerd persoon. Bij wie ik me gelijk om mijn gemak voelde. Ik hoop dat ze nog vele trainingen aan mensen zal geven.

– Yolanda Mossel –

Wat zeggen anderen over Kirsten 1

Inspirerend, vernieuwend, warm en zeer persoonlijk, dat is Kirsten Nelis. Ik heb in het najaar van 2016 enkele zeer inspirerende personal coaching sessies met Kirsten doorlopen. Kirsten besteedt aandacht aan technieken om tot de kern van jezelf te komen, stelt goede en diepgaande vragen, maakt je bewust van je keuzes en patronen, zet aan tot denken en reflectie en daagt uit om te dromen. Als Ivo 1.0 ben ik begonnen en als Ivo 3.0 kwam ik na de coaching sessies van Kirsten tevoorschijn ! – Ivo

 

Bekijk hiernaast het interview van Kirsten Nelis tijdens een radio uitzending van oud radio 3FM en Veronica DJ Patrick Kicken in december 2018.

In dit interview deelt Kirsten over haar eigen lessen en zit vol met super waardevolle tips voor de luisteraar.

 

MIJN VERHAAL

 

Het is de zomer van 2010. Tijdens mijn werk heb ik last van hoofdpijn. Een drukkend gevoel op mijn voorhoofd. ‘Ik heb nooit hoofdpijn’, dacht ik nog. Ik merk dat ik geen zin heb in mijn werk maar ga toch tot laat door. Ik neem een paracetamol om het vol te kunnen houden, om vervolgens op vrijdagavond kapot in bed liggen.

Als ik terugkijk, had ik in die periode ook diverse andere klachten: pijn in mijn onderrug, snel geïrriteerd, grote vermoeidheid of juist niet kunnen slapen.

Er waren een paar mensen in mijn omgeving die tegen mij zeiden: ‘doe je het wel rustig aan?’ of ‘kijk je uit?’. Mijn verweer was steevast: ‘nog een paar weken dan heb ik het rustiger’ of ‘dan en dan ga ik op vakantie’. Hoe goed mijn vrienden het ook bedoelden, het kwam niet echt binnen.

 

Ik had het gevoel dat ik geen keuze had, geen andere optie dan door te gaan. Dit heeft geresulteerd dat ik op het punt kwam dat alles teveel geworden was. Ik had geen overzicht meer, had geen idee waar ik moest beginnen en had moeite om dingen te onthouden.

 

Ik heb vrij gekregen en ben een paar weken op vakantie gegaan. Het ging een stuk beter maar toen ik weer op kantoor kwam, was het pas echt mis: het licht ging uit en ik had een burn-out.

KIRSTEN NELIS HEEFT GEWERKT MET

Jouw burn-out achter je laten?

 

Mijn methode om definitief jouw burn-out achter je te laten en een tweede burn-out te voorkomen. Een ding kan ik je er alvast over vertellen: er moeten dingen anders, want:
“If you always do what you did,
you will always get what you always got”
 
– Einstein –
  • Wil jij nu het heft in eigen hand nemen ten aanzien van jouw herstel?
  • Wil je van hard werken naar hartswerken?
  • Wil je door iemand begeleid worden die van binnen en buiten weet waar ze het over heeft? 

Werk met mij samen; bekijk direct de mogelijkheden of stuur me een berichtje voor persoonlijk advies.

Om mijzelf te blijven ontwikkelen, jou het beste te kunnen bieden en gebruik te maken van de meest recente kennis & expertise, werk ik samen met een aantal expert-partners. Voor elke doelgroep heb ik een passende werkwijze ontwikkeld.
 

Meer lezen over de werkwijze en samenwerkingspartners