arrow_drop_up arrow_drop_down

Burn-out coaches door heel Nederland

Amsterdam Area

Kirsten - Amsterdam West

Coaching bij levensvragen. Als je al van alles geprobeerd hebt maar jouw ingang nog niet gevonden hebt. Wij werken lichaams-gericht, op de energetische laag en met een praktische inslag. 

Mareille - Amsterdam Noord

Leiderschapscoach en ervaringsdeskundige Mareille neemt je mee op weg naar een duurzame koers. Jij krijgt jouw roer weer stevig in handen waarbij jouw unieke kwaliteiten het uitgangspunt vormen.

Simone - Amsterdam Oost

Leiderschapscoach en ervaringsdeskundige Simone neemt je mee naar de kern en benoemd wat onbesproken blijft. Met een goede dosis humor inspireert en support Simone je om te gaan doen wat je te doen hebt

Rotterdam - Den Haag area

Birgit - Den Haag - Delft - Gouda

Vitaliteitscoach en ervaringsdeskundige Birgit helpt je naar een gezond en gelukkig leven: Fysiek, mentaal, sociaal-emotioneel en o.g.v. zingeving. Met liefdevolle aandacht en een dosis humor ga je voor duurzame resultaten.

Mirjam - Rotterdam

Ervaren coach en ervaringsdeskundige Mirjam weet snel een veilige omgeving te creëren zodat jij weer nieuwe mogelijkheden gaat zien. Praktisch en met humor dat is Mirjam.

Midden Nederland

Sanne - Utrecht

Creatief therapeut & ervaringsdeskundige Sanne laat jou weer bij jezelf thuiskomen. Ze gaat ervoor dat jouw hoofd, hart en handen weer samen gaan werken. 

Heleen - Hilversum

Integraal en lichaamsgericht coach en ervaringsdeskundige Heleen neemt je mee naar een liefdevolle relatie met jezelf. Samen ga je staan voor wat écht belangrijk voor je is, en doorbreek je patronen die je belemmeren. 

Binnenkort in Amersfoort

In Q3 2021 open ik mijn praktijk in Amersfoort en ben je welkom voor live coaching bij stress, burn-out en al jouw levensvragen.

Oost Nederland

Marly - Zwolle

Burnout coach en ervaringsdeskundige Marly helpt je naar blijvende verandering. Haar  resultaatgerichte inslag vanuit het bedrijfsleven i.c.m. haar spiritualiteit maakt haar een bijzondere en stevige coach.

Erna - Zutphen - Deventer

Therapeut en ervaringsdeskundige Erna laat je jouw ware potentieel weer herinneren. Ze loopt graag naast je in jouw transformatie. Zelfzorg & ruimte maken voor het nieuwe staat centraal.

Noordoost Nederland

Monique - Dwingeloo

Holistisch coach en ervaringsdeskundige Monique helpt je om tot de kern te komen. Ze begeleid jou om van overleven weer terug te gaan naar leven. 

Binnenkort - Groningen area

Binnenkort het profiel van een coach in regio Groningen. Ervaringsdeskundig met een MT achtergrond in het bedrijfsleven. Je kunt al kennismaken met Miranda door op de button te klikken en een berichtje achter te laten.

Zuid Nederland

Hanneke - Roermond

Lichaamsgericht senior coach en ervaringsdeskundige Hanneke zet je letterlijk en figuurlijk in beweging zodat je jouw stress loslaat en jouw leven weer kunt leven.

Ben jij onze coach in Den Bosch (area)?

Ben jij een ervaren coach én ervaringsdeskundige? Dan komen we graag met jou in gesprek. Via de button hieronder kan je een bericht achterlaten.

Een unieke methode

Alle coaches zijn door Kirsten geselecteerd op kennis, kunde en karakter. Ze volgen de methode die Kirsten ontwikkeld heeft en als coachee krijg je uiteraard toegang tot het online programma van stress naar happiness. Het programma kan je zien als ondersteuning aan het coachingstraject zodat het traject helemaal kan gaat over wat jij NU nodig hebt.


De coaches hebben allen ruime ervaring, zijn ook ervaringsdeskundig en hebben alles tools, kennis en ervaring in huis om jou te helpen precies bij wat jij nodig hebt. 

"Op weg  naar een leven waar je van binnen blij van wordt"