Burn-out coaches door heel Nederland

Amsterdam Area

Kirsten - Amsterdam West - Heerhugowaard

Coaching bij levensvragen. Als je al van alles geprobeerd hebt maar jouw ingang nog niet gevonden hebt. Wij werken lichaams-gericht, op de energetische laag en met een praktische inslag. 

Marloes - Amsterdam Zuid & centrum

Burn-out coach en ervaringsdeskundige Marloes geeft je praktische tools om je klachten achter je te laten. Je leert jouw  grenzen kennen en jouw lichaam weer te vertrouwen, zodat je weer rust in je lijf en je leven ervaart!

Fleur - Haarlem & online

Ayurveda coach en ervaringsdeskundige Fleur helpt je lichamelijke klachten te verminderen én onderliggende oorzaken aan te pakken. Richt je leven zo in dat je jouw burn-out echt oplost en jij je sparke weer terug krijgt.

Zuidwest Nederland

Birgit - Delfgauw & omgeving

Veluwe (Ermelo kant)

Vitaliteitscoach en ervaringsdeskundige Birgit helpt je naar een gezond en gelukkig leven: Fysiek, mentaal, sociaal-emotioneel en o.g.v. zingeving. Met liefdevolle aandacht en een dosis humor ga je voor duurzame resultaten.

Mirjam - Ridderkerk & Rotterdam

Ervaren coach en ervaringsdeskundige Mirjam weet snel een veilige omgeving te creëren zodat jij weer nieuwe mogelijkheden gaat zien. Praktisch en met humor dat is Mirjam.

Utrecht Area

Heleen - Hilversum

Integraal en lichaamsgericht coach en ervaringsdeskundige Heleen neemt je mee naar een liefdevolle relatie met jezelf. Samen ga je staan voor wat écht belangrijk voor je is, en doorbreek je patronen die je belemmeren. 

Lars - Online

Integraal en lichaamsgericht senior coach en ervaringsdeskundige Lars neemt je mee op reis van buiten naar binnen. Met zijn schat aan ervaring werken jullie met waar jij NU tegenaan loopt. Op naar het leven wat echt bij je past. 

Oost Nederland

Marly - Zwolle

Burnout coach en ervaringsdeskundige Marly helpt je naar blijvende verandering. Haar  resultaatgerichte inslag vanuit het bedrijfsleven i.c.m. haar spiritualiteit maakt haar een bijzondere en stevige coach.

Erna - Zutphen - Deventer

Therapeut en ervaringsdeskundige Erna laat je jouw ware potentieel weer herinneren. Ze loopt graag naast je in jouw transformatie. Zelfzorg & ruimte maken voor het nieuwe staat centraal.

Sanne - Arnhem

Creatief therapeut & ervaringsdeskundige Sanne laat jou weer bij jezelf thuiskomen. Ze gaat ervoor dat jouw hoofd, hart en handen weer samen gaan werken. 

Zuid & Noord Nederland

Astrid - Goes - Breda - Tilburg

Samen met ervaringsdeskundige en NLP master Astrid werk je aan jouw nieuwe balans. Je vindt je antwoorden die al in jou zitten en doorbreekt patronen die je belemmeren vol energie te leven. 

Miranda - Groningen - Assen

Executive coach en ervaringsdeskundige Miranda geeft jou het vertrouwen  en de tools om zelf verder te gaan op jouw pad. Op een positief confronterende manier laat je patronen los die je niet meer dienen.

Een integrale methode

Alle coaches zijn door Kirsten geselecteerd op kennis, kunde, ervaringsdeskundigheid en natuurlijk persoonlijkheid.  Ze hebben allen hun eigen expertise en toolbox en hebben dezelfde visie als Kirsten: we kijken naar het hele plaatje: body, mind & soul. Gedachten, gevoelens en gedrag.

Jij aan de binnenkant (gedachten en gevoelens), jij aan de buitenkant (gedrag en fysieke gezondheid), jij en de ander (relaties, communicatie, cultuur) en het systeem (familie, bedrijfsomgeving, organisatie van jouw leven). 

Als coachee krijg je toegang tot het online programma van stress naar happiness. Een programma wat je aan de hand meeneemt in de fases van jouw herstel: ontspanning, verwerking (legen van jouw emmer), doorbreken van patronen en visie (wat wil ik eigenlijk?). Het programma kan je zien als ondersteuning aan het coachingstraject zodat de coaching helemaal kan gaat over wat jij NU nodig hebt.


De coaches hebben allemaal veel ervaring; als mens, als coach en ze zijn ook ervaringsdeskundige. Oftewel ze hebben alle tools, kennis en ervaring in huis om jou te helpen in jouw proces naar rust, energie en weer genieten. 

"Op weg  naar een leven waar je van binnen blij van wordt"