Burn-out coaches door heel Nederland

Coaching bij levensvragen. Als je al van alles geprobeerd hebt maar jouw ingang nog niet gevonden hebt. Wij werken lichaams-gericht, op de energetische laag en met een praktische inslag. 

Leiderschapscoach en ervaringsdeskundige Mareille neemt je mee op weg naar een duurzame koers. Jij krijgt jouw roer weer stevig in handen waarbij jouw unieke kwaliteiten het uitgangspunt vormen.

Ayurveda coach en ervaringsdeskundige Fleur helpt je lichamelijke klachten te verminderen én onderliggende oorzaken aan te pakken. Richt je leven zo in dat je jouw burn-out echt oplost en jij je sparke weer terug krijgt.

Zuidwest Nederland

Birgit - Den Haag - Delft 

Vitaliteitscoach en ervaringsdeskundige Birgit helpt je naar een gezond en gelukkig leven: Fysiek, mentaal, sociaal-emotioneel en o.g.v. zingeving. Met liefdevolle aandacht en een dosis humor ga je voor duurzame resultaten.

Mirjam - Rotterdam

Ervaren coach en ervaringsdeskundige Mirjam weet snel een veilige omgeving te creëren zodat jij weer nieuwe mogelijkheden gaat zien. Praktisch en met humor dat is Mirjam.

Utrecht Area

Integraal en lichaamsgericht coach en ervaringsdeskundige Heleen neemt je mee naar een liefdevolle relatie met jezelf. Samen ga je staan voor wat écht belangrijk voor je is, en doorbreek je patronen die je belemmeren. 

Lars - Online

Integraal en lichaamsgericht senior coach en ervaringsdeskundige Lars neemt je mee op reis van buiten naar binnen. Met zijn schat aan ervaring werken jullie met waar jij NU tegenaan loopt. Op naar het leven wat echt bij je past. 

Burnout coach en ervaringsdeskundige Marly helpt je naar blijvende verandering. Haar  resultaatgerichte inslag vanuit het bedrijfsleven i.c.m. haar spiritualiteit maakt haar een bijzondere en stevige coach.

Erna - Zutphen - Deventer

Therapeut en ervaringsdeskundige Erna laat je jouw ware potentieel weer herinneren. Ze loopt graag naast je in jouw transformatie. Zelfzorg & ruimte maken voor het nieuwe staat centraal.

Sanne - Arnhem

Creatief therapeut & ervaringsdeskundige Sanne laat jou weer bij jezelf thuiskomen. Ze gaat ervoor dat jouw hoofd, hart en handen weer samen gaan werken. 

Monique - Drenthe

Holistisch coach en ervaringsdeskundige Monique helpt je om tot de kern te komen. Ze begeleid jou om van overleven weer terug te gaan naar leven. 

Miranda - Groningen - Assen

Executive coach en ervaringsdeskundige Miranda geeft jou het vertrouwen  en de tools om zelf verder te gaan op jouw pad. Op een positief confronterende manier laat je patronen los die je niet meer dienen.

Astrid - Goes - Breda - Tilburg

Samen met ervaringsdeskundige en NLP master Astrid werk je aan jouw nieuwe balans. Je vindt je antwoorden die al in jou zitten en doorbreekt patronen die je belemmeren vol energie te leven. 

Hanneke - Roermond

Lichaamsgericht senior coach en ervaringsdeskundige Hanneke zet je letterlijk en figuurlijk in beweging zodat je jouw stress loslaat en jouw leven weer kunt leven.

Een unieke methode

Alle coaches zijn door Kirsten geselecteerd op kennis, kunde en karakter. Ze volgen de methode die Kirsten ontwikkeld heeft en als coachee krijg je uiteraard toegang tot het online programma van stress naar happiness. Het programma kan je zien als ondersteuning aan het coachingstraject zodat het traject helemaal kan gaat over wat jij NU nodig hebt.


De coaches hebben allen ruime ervaring, zijn ook ervaringsdeskundig en hebben alles tools, kennis en ervaring in huis om jou te helpen precies bij wat jij nodig hebt. 

"Op weg  naar een leven waar je van binnen blij van wordt"