Voorkom dat jouw situatie verergert

Weg met de burn-out: eindelijk weer rust en de energie voor een vervullend leven

Verder dan je grenzen gaan...

Je voelt dat het zo niet meer verder kan. Als je doorgaat ben je nog veel verder van huis en tóch is het ontzettend lastig om te stoppen. Jouw collega’s zijn immers ook heel druk, je kunt jouw baas nu eenmaal niet laten zitten en je hebt bijna vakantie. Dit zijn veel gehoorde excuses die we anderen voorhouden maar ook onszelf. Het wordt dus tijd om écht eerlijk te worden over waar je staat en wat er nu eigenlijk aan de hand is. 
Elke keer dat je nu over jouw grenzen heen gaat, duurt het herstel exponentieel langer.

Neem dus nu de verantwoordelijkheid over jouw situatie. Het feit dat je deze pagina leest is niet voor niets. Luister naar dat stemmetje vanbinnen en kom in actie. 

Continu door gaan

Je gaat gewoon door terwijl je eigenlijk wel weet en voelt dat je zo niet langer door kunt gaan. Je merkt waarschijnlijk dat je steeds meer vage fysieke klachten ontwikkelt, dingen lastiger overziet, zaken vergeet, sneller geïrriteerd bent en dat je steeds minder zin hebt om te werken. Wat ik hiervoor beschrijf is nog maar het voorstadium en de klachten gaan van kwaad tot erger. Herkenbaar?

Als je nu burn-out bent dan ben je nog een stapje verder in de negatieve spiraal gedoken. Je wilt misschien nog wel doorgaan maar jouw lichaam heeft letterlijk op de STOP-knop gedrukt. Zo niet meer verder….

Jochem Klijn

Zeer deskundig

“Vanuit haar rol als trainer/coach heb ik Kirsten leren kennen als een zeer integer, empathisch en deskundig persoon. Ze weet de juiste snaar te raken en zorgt ervoor dat je als persoon groeit en nog meer in je eigen kracht komt te staan. Dat doet ze met praktische tools en veel humor. Ik ben dankbaar dat ik haar heb mogen leren kennen. Een absolute aanrader!”

Persoonlijke begeleiding?

Meteen aan de slag!

Herken of voel jij deze symptomen?

Fysieke klachten

This area can be filled with content!

Mentale klachten

This area can be filled with content!

Veranderingen in emotie

This area can be filled with content!

Veranderingen in gedrag

This area can be filled with content!

Slecht slapen 

This area can be filled with content!

Blijven malen en piekeren

This area can be filled with content!

Geen ontspanning

This area can be filled with content!

Gevoel van onrsut

This area can be filled with content!

Last van perfectionisme

This area can be filled with content!

Geen nee kunnen zeggen

This area can be filled with content!

Geen energie meer

This area can be filled with content!

Nergens zin meer in

This area can be filled with content!

Iedere situatie en burn-out is uniek daarom krijg je begeleiding op maat: precies wat jij nodig hebt om weer vol energie te leven.

Jouw eigen persoonlijke coach

We gaan samen aan de slag zodat je weer kunt gaan werken op een manier die jouw waarden als ondernemer ondersteunen. Of dit nu vrijheid, flexibiliteit, een échte bijdrage zijn of dingen op jouw manier kunnen doen is. We kijken naar jou als persoon en naar de organisatie van jouw bedrijf. We gaan de diepte in, je gaat keuzes maken die écht bij jou passen, je gaat jouw energie weer opbouwen en je krijgt weer plezier in het ondernemerschap. 
Neem contact op


Samen doorlopen wij het traject

We gaan samen op pad en vanaf het punt waar jij op dat moment staat. We gaan de diepte in, uit het hoofd in het hart. Je leert weer te ontspannen, jouw onrust en stress los te laten en het eindeloze gepieker te stoppen. Je gaat jouw batterij weer opladen en je energie weer opbouwen. We halen de angel uit jouw stressbronnen en je leert op een andere manier met dingen om te gaan: Een manier die energie geeft in plaats van energie kost.

Ik leer je alles zelf te kunnen, zodat jij leiderschap neemt over jouw gezondheid, jouw onderneming en jouw leven. Door middel van gesprekken, concrete oefeningen en praktische tools gaan we aan de slag zodat je direct alles kunt toepassen in de praktijk. Lees hier meer over de coaching.

Als jij groeit, groeit jouw omgeving mee

We gaan aan de slag met wat jij op dit moment nodig hebt. De coaching is dus helemaal op maat. Stap voor stap de stress achter je laten en de energie om de dingen te doen die belangrijk voor je zijn. Voor jezelf en ook met  jouw gezin, familie en/of vrienden. Kortom een vervullend leven én werk waar je happy van wordt

Ik zeg altijd: ik heb een toolbox vol en we gebruiken wat er nu nodig is voor jou om een next step te kunnen maken.

  • Jouw energie terug
  • Eindelijk de rust in jouw hoofd
  • Blij met jouw leven
  • Weten wat je wilt
  • Vertrouwen in jezelf en in jouw lichaam terug

Ivo Hogewoning

Zeer inspirend

“Inspirerend, vernieuwend, warm en zeer persoonlijk, dat is Kirsten Nelis. Ik heb in het najaar van 2016 enkele zeer inspirerende personal coaching sessies met Kirsten doorlopen. Kirsten besteed aandacht aan technieken om tot de kern van jezelf te komen, stelt goede en diepgaande vragen, maakt je bewust van je keuzes en patronen, zet aan tot denken en reflectie en daagt uit om te dromen. Als Ivo 1.0 ben ik begonnen en als Ivo 3.0 kwam ik na de coaching sessies van Kirsten tevoorschijn!”

Neem contact op en start direct

Wil jij individueel aan de slag met jouw situatie met ondernemerscoaching? Laat hier jouw gegevens achter en ik neem contact met je op voor een kennismaking. Ik ga voor écht resultaat dus het is belangrijk dat we beide de klik en het vertrouwen voelen.

Leuk jou binnenkort te ontmoeten en jouw traject samen uit te zetten.


Ik heb weer leren ontspannen waardoor ik mijn ‘aan’ knop zelf weer uit kon zetten. Wat een verschil, ik had niet gedacht dat ik me ooit weer ‘normaal’ zou kunnen voelen.


Merel

Kirsten is een vrouw met een gedreven persoonlijkheid. Ze is oprecht geïnteresseerd in de medemens. Het is waardevol dat ze een ervaringsdeskundige is, daardoor begrijpt ze veel beter dan anderen hoe ik mij zou kunnen voelen.
Thriza
Ik heb RYB gevonden op het moment dat ik al jarenlang overspannen was en de situatie langzamerhand onhoudbaar begon te worden. Ik ben er enorm van opgeknapt en heb nu weer 1000e nieuwe plannen. Ik ben benieuwd welke daarvan ik zal verwezenlijken. Wel wil ik sommige oefeningen blijven gebruiken om niet weer in de zelfde oude valkuilen te trappen.
Damyra