Arbeidsrecht advocaat Merièm

Doen wat het beste is voor jóu

Maak kennis met Merièm

Merièm in een aantal woorden

Persoonlijk, empathisch, praktisch, laagdrempelig, informeel, positief, zorgzaam, doorbijter, probleemoplosser en ervaringsdeskundige burn-out. 


Merièm haar manier van werken  

Als je met mij samenwerkt zal je merken dat ik jou begeleid en adviseer. Ik zal de leiding nemen en een duidelijk advies geven maar ook luisteren naar jouw wensen.


Dankzij jarenlange ervaring als advocaat ben ik uiteraard expert op het gebied van arbeidsrecht en weet ik wat jouw rechten zijn. Ik heb echter ook ervaring:

- met het hebben van een burn-out,

- werken op een plek waar je je niet langer fijn voelt en

- de moeilijke keuze maken om daarmee te stoppen en een ander pad te gaan bewandelen.


Ik combineer mijn juridische kennis en ervaring als advocaat met de levenservaring die ik heb opgedaan.  


Wat anderen zeggen over Merièm

These slides will be slide-able on the live version of your page!

Ze begreep mijn situatie waardoor ik me meteen gehoord voelde

Merièm is voor mij de perfecte advocaat geweest omdat zij mijn vraag om hulp op een dusdanige manier snel begreep waardoor ik mij gehoord voelde. Zij had gelijk door als de reactie van de tegenpartij inadequaat was waarop zij krachtig reageerde waardoor het uiteindelijk tot een goed resultaat heeft geleid.

Vrouw (38)

Deskundig in haar advies & goed bereikbaar

Dit jaar zocht ik een advocaat die mij kon gaan begeleiden in mijn traject voor een vaststellingsovereenkomst (VSO). Vanaf het eerste moment was er een heel prettig contact, goed bereikbaar, flexibel en vooral heel deskundig in haar advies. Haar manier van werken past heel goed bij mij. En door de inzet van Merièm heb ik een vaststellingsovereenkomst kunnen sluiten (VSO) die recht deed aan mijn dienstverband. Ze geeft haar eerlijke advies. Het voordeel van het inschakelen van een advocaat is, dat ze met meer afstand kunnen kijken naar de situatie, omdat je zelf toch emotioneel betrokken bent. Door het mooie resultaat dat behaald is, kan ik met een goed gevoel vooruit kijken naar de toekomst!

Vrouw (30)

Een snelle & duidelijke afhandeling

Meriém heeft mij geadviseerd toen ik werd ontslagen in mijn proeftijd. Ze is erg empathisch en leeft mee met de situatie. Meriém houdt daarbij altijd de juridische gevolgen in het oog en deelt deze ook met je. Meriém is eerlijk, makkelijk in de omgang en resultaatgericht. Als je voor een snelle en duidelijke afhandeling wil gaan, ben je bij Meriém aan het juiste adres.

 

Man (45)

Hoe werk je samen met Merièm?

Los van het juridische stuk ben ook geïnteresseerd in wie jij bent als persoon. Voor mij is elke client een persoon met een eigen verhaal en geen ‘dossier’. Bij welke uitkomst van de zaak heb jij het gevoel dat jij verder kunt? Door hier goed naar te luisteren kunnen we richting een uitkomst werken waar jij blij mee bent. Ik streef altijd naar een positief einde van een dienstverband maar wel een einde waarbij jouw rechten gewaarborgd zijn. In de meeste gevallen lukt dat ook en verlaten mijn cliënten de organisatie met een goed gevoel en een fijne regeling.


Je kunt onder andere bij Merièm terecht voor:

- Als je weg wilt bij jouw werkgever terwijl je met burn-out klachten thuis zit

- Er een conflict is, bv rondom jouw ziekmelding of verschil in inzicht

- Wanneer je een vaststellingsovereenkomst wil met jouw werkgever

- Als je je niet gehoord voelt door jouw werkgever en bedrijfsarts en dat druk zet op jouw herstel


We maken altijd tevoren duidelijke prijsafspraken zodat je achteraf niet voor verassingen komt te staan. Ik werk in veel gevallen met een vaste prijs. Ook wanneer dat niet mogelijk is, laat ik je vooraf altijd weten waar je op kunt rekenen. Daarnaast zijn er situaties dat de werkgever (een deel van) de kosten voor haar rekening neemt.