Burn-out coach voor vrouwen - Haarlem & Online 

De beste versie van jezelf

Maak kennis met Fleur

Fleur in een aantal woorden

Empathisch, gevoelig, no-nonsense, confronterend, gevoel voor humor, open en ervaringsdeskundige.


Fleur haar manier van werken  

Ik gebruik mijn kennis over hormonen en Ayurveda als basis om te starten. Jouw stress-systeem moet eerst gekalmeerd worden, anders is het dweilen met de kraan open. We maken een stappenplan voor voeding en life-style, zodat jouw systeem tot rust kan komen, waardoor je weer beter gaat slapen en meer energie krijgt. Van daaruit gaan we kijken hoe het komt dat je hier terechtkwam. En belangrijker: wat je kunt doen om je leven zo in te richten dat je jouw burn-out écht oplost – en jouw eigen sparkle weer terug krijgt.

 


Wat anderen zeggen over Fleur

These slides will be slide-able on the live version of your page!

Ik heb mezelf opnieuw uitgevonden

Fleur biedt een mooie mix van Ayurvedische kennis en Hollandse nuchterheid. Ze heeft beide benen op de grond, communiceert helder en weet heel veel. Ik voelde me direct op mijn gemak en ze maakte het me makkelijk om heel persoonlijke dingen te bespreken. Er zijn enorm veel kwartjes gevallen en ik heb mezelf echt opnieuw uitgevonden. Ook vond ik het fijn dat ze haar persoonlijke ervaringen deelde, zo voelde ik me een stuk minder eenzaam.

Femke - 37 jaar - Marketeer

Zo fijn dat iemand mij echt begrijpt

4 maanden na de geboorte van mijn 2e kindje ging het mis: ik kreeg allerlei vage klachten en werd daar echt wanhopig van. Fleur heeft me enorm goed geholpen. Met een luisterend oor, heldere uitleg (daar had ik behoefte aan, ik was op zoek naar een verklaring voor mijn klachten) en praktische tips. Ook was Fleur tussen de gesprekken door altijd bereikbaar voor vragen. Het is zo waardevol als er iemand met je meedenkt en je echt begrijpt. Het gaat inmiddels veel beter met me en daar heeft Fleur een waardevolle bijdrage aan geleverd.

Loes - 31 jaar - Beleidsmedewerker

Ik kan dit elke vrouw aanraden

Ik ben bij Fleur gekomen op het moment dat ik overwerkt was en er persoonlijke dingen speelden. Ze heeft me in die periode voor langere tijd ondersteund en ik heb veel van haar geleerd over mezelf. Door Fleur haar coaching, massages en voedingstips ben ik weer in balans geraakt en voel ik me weer mezelf. Nu, 3 jaar later, leef ik nog steeds volgens Ayurvedische principes. Ik heb van Fleur heel veel geleerd over mezelf en vooral over goed voor mezelf zorgen en zachtheid aan te brengen in mijn leven, ik snap mijn grenzen beter en weet preventief in te grijpen in plaats van wanneer het te laat is. Ik kan dit elke vrouw aanraden! Dankjewel!

Ilse - 28 jaar -
Financieel manager

Fleur haar visie op coaching

Voor een burn-out bestaat geen quick fix. En dat is heel naar, want als het je overkomt voel je je vaak wanhopig en eenzaam en wil je graag zo snél mogelijk iets veranderen. Daarom gaan we samen direct aan de slag om jouw klachten te verminderen én de onderliggende oorzaken te bekijken. Een burn-out is namelijk complex – het gaat over persoonlijkheid, patronen, levensstijl, hormonen, emoties, relaties, werk… Gelukkig heb ik in alle jaren als burn-out coach ook gezien wat goed werkt, en hier in kan ik je begeleiden. Stapje voor stapje. Want 1 ding is zeker: het is niet makkelijk, maar je kómt hier uit!


Mijn eigen burn-out

Ik had alles perfect op orde. Dacht ik. Bergen vrienden, een flitsende baan, goed salaris. Ik sportte veel, ging uit, deed vrijwilligerswerk en was altijd overal voor in.

Totdat mijn lichaam STOP zei. Ik kon alleen maar huilen en slapen. Ook lichamelijk kreeg ik steeds meer vage klachten. Van voedselallergieën tot hormonale verstoringen. Ik gaf honderden euro’s uit aan boeken, behandelingen en detox-retreats. Niets hielp. Sterker nog - het werd erger! Zelfs mijn haar begon uit te vallen! Ik werd wanhopig van alle tegenstrijdige adviezen en voelde me behoorlijk verloren. Ik had zo’n behoefte aan iemand die naast me stond met kennis en advies!

Tot ik Ayurveda ontdekte: deze 5000 jaar oude Science of Life is de eerste en enige stroming die ik tegenkwam zonder ‘one size fits all’ principe. Ayurveda gaat uit van verschillende benaderingen voor verschillende typen mensen en kijkt naar alle aspecten in je leven en brengt ze terug in balans. Holistisch, dus. Samen met een Ayurvedische arts besloot ik het programma samen te stellen dat ik zelf graag had gehad. En nee: niet zweverig. Ik houd van nuchterheid. Daarom combineer ik in mijn programma het beste uit 2 werelden. En met succes: ik heb al tientallen vrouwen geholpen de beste versie van zichzelf te worden.

Randstad & Zeeland

- Amsterdam

- Delft + area

- Rotterdam

- Goes (z) + area

Midden Nederland

- Hilversum

- Veluwe (westkant)

 Zuid Nederland

- Breda

- Tilburg

Oost Nederland

- Arnhem

- Deventer

- Zutphen

- Zwolle

Noord Nederland

- Assen

- Groningen