Burn-out coach & revalidatie deskundige Amsterdam

Praktische tools, direct toe te passen

Maak kennis met Marloes

Marloes in een paar woorden

Ervaringsdeskundige, medisch opgeleid, down to earth, empathisch sterk, betrouwbaar, sociaal vaardig, uitdagend, gevoel voor humor.


Marloes' manier van werken  

Als coach onderscheid ik mij door mijn medische kennis en het talent voor coaching te combineren. Mijn kracht is dat ik empathisch ben, je vertrouwen geef en daarbij durf uit te dagen. Zo kun je in een vertrouwde setting ontdekken en patronen veranderen.


Door mijn jarenlange ervaring in de revalidatie ben ik medisch onderlegd en heb ik geleerd om vanuit verschillende kanten naar de klachten te kijken. Mijn expertise ligt op het begeleiden van mensen met spanning- en vermoeidheidsklachten of herstellende zijn van een burnout, hersenschudding, Long Covid of onbegrepen lichamelijke klachten.


Ik zorg ervoor dat je grip krijgt op je klachten, meer rust ervaart (zowel fysiek als mentaal), en weer kunt vertrouwen op je lichaam. Van daaruit kun je, ondanks de beperkingen die je ervaart, je activiteitenniveau opbouwen en de regie over je eigen leven terugpakken.


Ik bied je daarbij praktische tools aan die je direct in de praktijk kunt toepassen.


Wat anderen zeggen over Marloes

These slides will be slide-able on the live version of your page!

Ik heb gouden tips en inzichten gekregen.

Het heeft mij gebracht waar ik nu sta. Marloes geeft je handvatten om tot actie te komen en legt je uit dat je met kleine stappen, grote veranderingen kunt aanbrengen. Zonder haar programma was dat niet gelukt.

Do - 28 jaar (projectmanager)

Ik heb mijn dagelijks leven weer kunnen oppakken na long-covid klachten

Marloes is een ervaren coach die medisch onderlegd is. Ze heeft mij goed geholpen met de klachten die ik ervoer. Ik kon naarmate het traject vorderde, weer beter functioneren en mijn dagelijkse dingen uitvoeren, doordat ik inzicht kreeg in de klachten en mijn eigen handelen. Ik heb er veel van geleerd en ben haar zeer dankbaar.

Emily - 33 jaar (recruitment consultant)

Weer lekker in mijn vel

Marloes heeft mij geholpen gedurende mijn burn-out. Ze heeft mij inzichten gegeven, waardoor ik zowel fysiek als mentaal enorme stappen heb gemaakt en weer beter in mijn vel zit.

Paul - 45 jaar (hovenier)

Marloes haar visie op coaching

Tijdens mijn werk in de revalidatie, behandelde ik al veel cliënten met een burn-out. Aan (medische) kennis voor de therapie dus geen gebrek, maar de ervaring van mijn eigen burn-out heeft écht voor een verdieping gezorgd. Niet zozeer in kennis, maar juist op emotioneel vlak en de verbinding met mijn cliënten.


Wat ik hoor als mensen bij mij komen, is dat ze een ervaringsdeskundige missen. Iemand die uitleg geeft over het medische proces, iemand waarmee ze kunnen sparren over het verloop, maar bovenal hun frustratie, boosheid en verdriet begrijpt. Mensen hebben het gevoel vaak niet begrepen te worden door hun omgeving. Vanuit mijn eigen ervaring begrijp ik precies door welk proces de mensen gaan. Daarbij heb ik geleerd mezelf kwetsbaar op te durven stellen, wat voor meer verbinding en vertrouwen heeft gezorgd.


Ik ben blij dat ik die emoties en daarbij alle symptomen en valkuilen herken. Zo kan ik mijn cliënten behoeden voor een terugval. Het is een kwestie van vallen en opstaan.

Randstad & Zeeland

- Amsterdam

- Delft + area

- Rotterdam

- Goes (z) + area

Midden Nederland

- Hilversum

- Veluwe (westkant)

 Zuid Nederland

- Breda

- Tilburg

Oost Nederland

- Arnhem

- Deventer

- Zutphen

- Zwolle

Noord Nederland

- Assen

- Groningen