Burn-out coach & creatief therapeut Arnhem

Op een creatieve manier tot jezelf komen

Maak kennis met Sanne

Sanne in een paar woorden

Levenskunstenaar, natuurliefhebber, creatieveling, beeldend therapeut/coach, danser, dromer & doener, tuinier, intuïtief, empathisch, soulful ondernemer.


Sanne's manier van werken 

In onze maatschappij zijn we snel geneigd om alles vanuit ons hoofd op te lossen terwijl we nog zoveel meer kwaliteiten hebben. Ik zet creativiteit, lichaamsgerichte en aandacht-gerichte oefeningen in, zodat je hoofd, hart én handen meer verbonden gaan samenwerken. Het creatieve materiaal is een middel om dat wat je van binnen ervaart verder te verkennen in kleur en vorm. Op die manier wordt het makkelijker om er van een afstand naar te kijken en nieuwe inzichten op te doen. Tegelijkertijd ben je ter plekke met nieuw gedrag en vaardigheden aan het oefenen zodat je de veranderingen makkelijker kan doorvoeren in je dagelijkse leven. 


“Every child is an artist. The problem is how to remain an artist once we grow up.” - Pablo Picasso


Wat anderen zeggen over Sanne

These slides will be slide-able on the live version of your page!

Het sloot perfect aan op wat ik nodig had

“Het was fijn om een vorm van therapie te ervaren waarbij ik steeds iets moest creëren. Dat gaf me minder kans om in mijn hoofd te schieten. Soms heb ik denk ik de neiging om me af te sluiten van mijn lichaam / gevoel, zeker als het ingewikkeld wordt, maar door het schilderen en tekenen kon ik die verbinding beter maken.

Ik vind je een hele fijne, relaxte en open therapeut bij wie ik het gevoel heb dat ik mezelf kan zijn. Daarnaast deden we voor mijn gevoel elke week wel iets dat precies aansloot bij hoe ik me op dat moment voelde, en waar ik ook echt iets aan had. Dat was heel fijn, bedankt!”

Sara (23) - Journalist

Fijne, relaxte, open therapeut waarbij ik mezelf kan zijn

“Het was fijn om een vorm van therapie te ervaren waarbij ik steeds iets moest creëren. Dat gaf me minder kans om in mijn hoofd te schieten. Soms heb ik denk ik de neiging om me af te sluiten van mijn lichaam / gevoel, zeker als het ingewikkeld wordt, maar door het schilderen en tekenen kon ik die verbinding beter maken.

Ik vind je een hele fijne, relaxte en open therapeut bij wie ik het gevoel heb dat ik mezelf kan zijn. Daarnaast deden we voor mijn gevoel elke week wel iets dat precies aansloot bij hoe ik me op dat moment voelde, en waar ik ook echt iets aan had. Dat was heel fijn, bedankt!”

Sara (23) - Journalist

Sanne haar visie op coaching

Wanneer je té lang leeft op een manier die niet bij je past kan het zijn dat je je meer en meer verwijderd voelt van jezelf. Niemand zit op een burn-out te wachten, toch kan het een hele waardevolle omslag in je leven betekenen. Het kan een oproep zijn om nu werkelijk je leven vorm te geven zodat het helemaal bij jóu past. Om stil te staan bij vragen als; hoe wil ik in het leven staan, waar gedij ik goed bij en wat vind ik écht belangrijk?


We zijn allemaal levenskunstenaars!

Randstad & Zeeland

- Amsterdam

- Delft + area

- Rotterdam

- Goes (z) + area

Midden Nederland

- Hilversum

- Veluwe (westkant)

 Zuid Nederland

- Breda

- Tilburg

Oost Nederland

- Arnhem

- Deventer

- Zutphen

- Zwolle

Noord Nederland

- Assen

- Groningen