Burn-out coach & trauma coach - Online

De weg terug naar contact met jezelf

Maak kennis met Lars

Lars in een aantal woorden

Afgestemd, nieuwsgierig en sensitief. Authentiek, belichaamd, en congruent. Analytisch, integraal en resultaatgericht. Ervaringsdeskundig en ondernemer. 


Lars' manier van werken  

Kom je er niet meer uit in je hoofd of werkt je lijf niet meer mee? De sleutel is dan te gaan zien wat er (onbewust) gebeurt in jezelf en in interactie. Met het lichaam als ingang, in het nu. Ik help de weg naar binnen te vinden, naar wie je werkelijk bent, om van daaruit je authentieke stroom te volgen. Voorbij de identificatie met je gedachten, gevoelens of gedragingen die je in de weg zitten en leiden tot stress, overspannenheid of burn-out.

Samen krijgen we snel helder wat helder wil worden. Veel issues – op zowel ondernemers of persoonlijk vlak – herken ik moeiteloos omdat ze als dader of slachtoffer ook in mij huizen. Als ondernemer heb ik 10 jaar een zelf opgericht adviesbureau van 15 fte geleid. Ook heb ik complexe multi-stakeholder processen en organisatieveranderingen begeleid en allerlei (netwerk)organisatie geco-creëerd. Zo'n 10 jaar geleden heb ik het roer omgegooid nadat ik steeds meer vastliep, zowel privé als in het werk. Sindsdien ligt mijn focus op persoonlijke ontwikkeling. Mijn eigen pad laat zien dat het mogelijk is jezelf te bevrijden van hardnekkige, ondermijnende patronen die leiden tot veel stress, overspannenheid of een burn-out. Ik leef nu mijn diepere verlangens en ben nu veel zelfbewuster, authentieker en meer in verbinding met mijzelf en mijn omgeving. Daarmee ben ik een inspiratiebron geworden voor anderen.

 


Wat anderen zeggen over Lars

These slides will be slide-able on the live version of your page!

Er is echt iets veranderd

Hartelijk dank voor je mooie begeleiding. De drie sessies hebben me zoveel inzicht/verdieping gegeven. De laatste sessie was de kers op de taart. Zo mooi hoe je me bij mijn diepste pijn/verlating kon brengen/houden. Heel dankbaar, het heeft me zoveel gegeven.
En er is iets veranderd. Mijn contacten zijn nu al anders, als er geen verbinding is breng ik dat in en dan schuift er iets. Dankjewel voor je doortastende, liefdevolle zachtheid.

Ineke - 64 jaar

Ik ben weer dichtbij mijzelf en de handrem is van mijn energie!

Je meditatie aan het begin van onze sessies zijn wonderbaarlijk rustgevend en zo mooi…een hele goede start… Ik word me er erg bewust van hoezeer ik gevoelens ontken en hoe weinig zelfcompassie ik nog heb.  De eerste keer toen ik door iets mocht werken voelde ik zo’n ontzettende bevrijding. Je hebt me daarbij ook laten ervaren hoe krachtig lichaamswerk is! Na een lichaamsgerichte oefening kreeg ik een energiestoot die nog dagen duurde en die ontzettend bevrijdend voelde. Dat voelen en dichtbij mezelf zijn en dingen doen die me energie geven beter zijn.  Het voelde alsof ik de handrem van mijn energie had afgehaald. Ik merkte ook meteen veranderingen op in mijn relaties. Bedankt, Lars! De ervaring met jou was super! Bedankt dat je de diepte in gaat, en me hebt laten ervaren hoe mijn nieuwe carrière op te bouwen vanuit connectie en vertrouwen in mezelf!

Lucia - 42 jaar

Mooie grote stappen in relatief korte tijd

Met Lars als coach wordt mij duidelijk hoezeer de ontwikkeling van mijn bedrijf samen hangt met mijn persoonlijke ontwikkeling. En dat is het unieke aan Lars, hij kent de perikelen van het zelfstandig ondernemerschap en ook alle uitdagingen die je als mens zijnde in je leven tegen komt. Persoonlijk leiderschap en werken aan je ondernemerschap op een pragmatische en ‘Down To Earth’ wijze. Met Lars maak ik mooie grote stappen in relatief korte tijd. Ik geef Lars een 10!

Jantien - 48 jaar

Lars' visie op coaching

Ik ken maar één weg die echt werkt om jezelf te bevrijden van ondermijnende patronen die leiden tot overspannenheid of burn-out. Dat is door naar binnen te gaan en op doorvoelde wijze contact te maken met wat zich daarvoor nog aan het zicht onttrok. Niet alleen vanuit je hoofd, maar ook vanuit je lijf. Dan ga je ontdekken wat zich voorheen aan het bewustzijn onttrok.

Belichaamd bewustzijn helpt enorm om te doorgronden wat er werkelijk gebeurt. Door veel meer aanwezig te zijn, in het nu, groeit je innerlijk, relationeel én context bewustzijn exponentieel en ga je de organische samenhang en dynamieken meer gaan zien en begrijpen. Je bevrijd jezelf van hardnekkige patronen die jou in de weg zitten. Structureel, voorbij een fix of trucje. Resultaat: minder stress en meer verbinding en flow.

Dit bewustzijn ligt aan de basis van mijn huidige werk als fulltime integrale bewustzijnscoach en spaceholder van bijeenkomsten. Ik help anderen stapje voor stapje de weg naar binnen te vinden, naar wie je werkelijk bent, om van daaruit je authentieke stroom te volgen. Voorbij de identificatie met je gedachten, gevoelens of gedragingen die je in de weg zitten. Ik voel de onderstroom haarfijn aan. Mijn kracht is een veilige bedding te bieden waarbij alles welkom is, energie vrijkomt, beweging ontstaat en er iets transformeert. Onderliggende angsten worden minder en mogelijke blokkades spelen minder op. Het bewustzijn wordt opgerekt en je bevrijd je van hardnekkige en ondermijnende patronen. Daardoor kunnen stappen beklijven en kom je meer in z'n authentieke kracht, met meer zelfcompassie, zelfvertrouwen en bewustzijn.

Als coach ben jij het instrument, en kan het nooit dieper gaan dan waar jij bent geweest. Ik heb een hele reis in afgelegd en veel doorgewerkt. Denk aan in je hoofd zitten, stress, burn-out, pleasen, zelfafwijzing, woede, grensoverschrijdend gedrag, narcisme, hechtingsstoornissen, hoogsensitiviteit, ADHD, trauma's en 2e generatie oorlogsproblematiek. Deze doorleefde ervaring ligt aan de basis van mijn coachsessies.
Mijn eigen pad laat zien dat het mogelijk is jezelf te bevrijden van hardnekkige, ondermijnende patronen zoals stress en een doorbraak te realiseren. Ik leef nu mijn diepere verlangens en ben nu veel zelfbewuster, authentieker en meer in verbinding met mijzelf en mijn omgeving. Als fulltime coach en spaceholder van bijeenkomsten begeleid ik nu met veel plezier anderen die ook door de verandering heen willen komen.

Randstad & Zeeland

- Amsterdam

- Delft + area

- Rotterdam

- Goes (z) + area

Midden Nederland

- Hilversum

- Veluwe (westkant)

 Zuid Nederland

- Breda

- Tilburg

Oost Nederland

- Arnhem

- Deventer

- Zutphen

- Zwolle

Noord Nederland

- Assen

- Groningen