Burn-out coach Eefde & Zutphen

In een mooie bosrijke omgeving 

Maak kennis met Erna

Erna in een paar woorden

Aandachtig, open minded, leergierig, natuurmens, sportief, intuïtief, veerkrachtig, integer.


Erna's manier van werken

Naast mijn opleidingen put ik als begeleider uit mijn eigen levenservaringen en bewustzijn die maken dat ik belichaam wat ik uitdraag. Op mijn 37ste kwam ik erachter dat ik autistisch 'bedraad' ben. Ik bleef vastlopen in relaties, werk en gezin. 


Door mijn manier van denken, voelen en waarnemen voel(de) ik me vaak niet begrepen en overprikkeld. Ik heb al vroeg de overtuiging aangenomen dat het vast aan mij lag als ik dingen niet snap of mij veel te veel energie kosten. Toen dit me rond mijn 30ste na de geboorte van mijn eerste kind letterlijk opbrak ontdekte ik dat mijn innerlijke strengheid en afkeuring hierover juist heel veel energie vroeg. Ik ben gaan leren dat ik mag zijn wie ik ben, met alles erop en eraan en dat ik door te voelen en kiezen voor wat goed voor mij is, ik mezelf en mijn omgeving een groot cadeau geef: authenticiteit.


Het maakt ook dat ik als geen ander weet welke fases te doorlopen zijn naar het inrichten van een leven en werk op jouw eigen condities. En hoe je de liefde voor jezelf vergroot.


Jouw invloed is groot, je hebt creatiekracht.

Wat anderen zeggen over Erna

These slides will be slide-able on the live version of your page!

De sleutel tot ontwapening

"Ik ben bij Erna gestart met allerlei vragen over zelfzorg. Waar en hoe te beginnen? En voornamelijk hoe hou ik het vast?


Het heeft geresulteerd in het herkennen en overzicht krijgen in tijd voor mezelf. Ik kan mijn werk beter plannen, afbakenen, verantwoordelijkheden daar laten waar het thuis hoort en vooral niet meer mee te gaan in de hectiek van de dag. De sleutel tot de ontwapening, want zo noem ik het ook is dat ik gewezen ben op mijn eigen behoeften en de waarde die ik daaraan geef. Het betekent voor mij een enorme houvast. Ik merk dat ik wat meer rust in mijn lijf ervaar en de gejaagdheid steeds meer kan loslaten.


Kenmerkend voor Erna haar manier van begeleiden en coachen is de liefde, het geduld en de tijd die ze neemt om je in het proces te coachen. De ruimte die zij je geeft om eigen voorbeelden te koppelen aan de theorie zijn van toegevoegde waarde. Wat ook van zeer grote waarde is het leren van zelf-coaching strategieën. Deze vaardigheden kan ik nu zelfstandig toepassen. Erna, dank je wel!"

Tania (49) - Gezinsprofessional 

Zeker een aanrader

Na ongeveer 9 maanden met schommelde  burnout klachten, ben ik begonnen met mijn coachingstraject met Erna. En ik vind dat Erna echt goed er op inspeelt. 


Ik ben nu ongeveer een maand bezig in het traject en vind het super fijn. Ik heb in de afgelopen maand heel veel kennis en begrip m.b.t. mijn situatie gekregen. De klachten zijn nog een beetje met ups en downs. Ik begrijp alleen steeds beter wat erachter zit én kan er al wat beter mee

omgaan. Kort gezegd, tot nu toe erg waardevol dus. Zeker een aanrader. 

Niek (21) - Online ondernemer 

Erna's visie op coaching

Ieder mens is in zijn kern volmaakt. We lopen allemaal ons eigen levenspad, waarin we allerlei kansen krijgen aangeraakt om ervaringen op te doen en om ons potentieel tot uitdrukking te brengen. 

Iedereen kent hierin fases van transformatie. Daar waar het oude plaatsmaakt voor het nieuwe. Deze fases kunnen gepaard gaan met het blootleggen van disfunctionele patronen en gewoontes in onszelf.

Bijvoorbeeld doordat het niet langer werkt om jezelf te veel in dienst te stellen van anderen, omdat je jezelf hiermee structureel uitput wat kan leiden tot burn-out. Op deze momenten is de steun, aanmoediging en het vertrouwen, juist van een ervaringsdeskundige professional, van waarde om tot herstel te komen.


Doe hier een oefening samen met Erna (video van 7 minuten).

Randstad & Zeeland

- Amsterdam

- Heerhugowaard

- Delfgauw 

- Rotterdam 

- Goes (z) + area

Midden Nederland

- Hilversum

- Veluwe (westkant)

 Zuid Nederland

- Breda

- Tilburg

Oost Nederland

- Arnhem

- Deventer

- Zutphen

- Zwolle

Noord Nederland

- Assen

- Groningen