Burn-out coach regio Zutpen & Deventer

In een mooie bosrijke omgeving 

Maak kennis met Erna

Erna in een paar woorden

Aandachtig, open minded, leergierig, natuurmens, sportief, intuïtief, veerkrachtig, integer.


Erna's manier van werken

Iedere duurzame ontwikkeling komt van binnenuit. De weg naar herstel na burn-out gaat voor mij over het opnieuw gaan herinneren van je ware potentieel. Over het toelaten van liefde en aandacht voor jezelf. Over het aanleren van nieuwe gezonde innerlijke houdingen, het herkennen van disfunctionele patronen, kennis en ervaring over hoe je deze kunt doorbreken en de moed om hier in vol te houden totdat het steeds meer een gewoonte wordt in je dagelijkse realiteit.


Als coach fungeer ik tijdelijk als vertrouweling, herinnering en supporter om jou zélf weer doordrongen te helpen raken van de oneindige kracht die jij hebt. Ik help je de ervaring opdoen van innerlijke vrijheid. Jij bepaalt waar je je aandacht op richt en welke ervaringen jij wilt vergroten in je leven. Je bent helemaal welkom.


Jouw invloed is groot, je hebt creatiekracht.

Wat anderen zeggen over Erna

These slides will be slide-able on the live version of your page!

De sleutel tot ontwapening

"Ik ben bij Erna gestart met allerlei vragen over zelfzorg. Waar en hoe te beginnen? En voornamelijk hoe hou ik het vast?


Het heeft geresulteerd in het herkennen en overzicht krijgen in tijd voor mezelf. Ik kan mijn werk beter plannen, afbakenen, verantwoordelijkheden daar laten waar het thuis hoort en vooral niet meer mee te gaan in de hectiek van de dag. De sleutel tot de ontwapening, want zo noem ik het ook is dat ik gewezen ben op mijn eigen behoeften en de waarde die ik daaraan geef. Het betekent voor mij een enorme houvast. Ik merk dat ik wat meer rust in mijn lijf ervaar en de gejaagdheid steeds meer kan loslaten.


Kenmerkend voor Erna haar manier van begeleiden en coachen is de liefde, het geduld en de tijd die ze neemt om je in het proces te coachen. De ruimte die zij je geeft om eigen voorbeelden te koppelen aan de theorie zijn van toegevoegde waarde. Wat ook van zeer grote waarde is het leren van zelf-coaching strategieën. Deze vaardigheden kan ik nu zelfstandig toepassen. Erna, dank je wel!"

Tania (49) - Gezinsprofessional 

Zeker een aanrader

Na ongeveer 9 maanden met schommelde  burnout klachten, ben ik begonnen met mijn coachingstraject met Erna. En ik vind dat Erna echt goed er op inspeelt. 


Ik ben nu ongeveer een maand bezig in het traject en vind het super fijn. Ik heb in de afgelopen maand heel veel kennis en begrip m.b.t. mijn situatie gekregen. De klachten zijn nog een beetje met ups en downs. Ik begrijp alleen steeds beter wat erachter zit én kan er al wat beter mee

omgaan. Kort gezegd, tot nu toe erg waardevol dus. Zeker een aanrader. 

Niek (21) - Online ondernemer 

Erna's visie op coaching

Ieder mens is in zijn kern volmaakt. We lopen allemaal ons eigen levenspad, waarin we allerlei kansen krijgen aangeraakt om ervaringen op te doen en om ons potentieel tot uitdrukking te brengen. 

Iedereen kent hierin fases van transformatie. Daar waar het oude plaatsmaakt voor het nieuwe. Deze fases kunnen gepaard gaan met het blootleggen van disfunctionele patronen en gewoontes in onszelf.

Bijvoorbeeld doordat het niet langer werkt om jezelf te veel in dienst te stellen van anderen, omdat je jezelf hiermee structureel uitput wat kan leiden tot burn-out. Op deze momenten is de steun, aanmoediging en het vertrouwen, juist van een ervaringsdeskundige professional, van waarde om tot herstel te komen.


Doe hier een oefening samen met Erna (video van 7 minuten).

Randstad & Zeeland

- Amsterdam

- Delft

- Den Haag

- Gouda

- Moordrecht

- Rotterdam

- Goes (z)

Midden Nederland

- Amersfoort

- Culemborg

- Hagestein

- Hilversum

- Utrecht

Oost Nederland

- Arnhem

- Deventer 

- Zutphen

- Zwolle

Noord & Zuid Nederland

- Assen

- Dwingeloo

- Groningen


 Zuid Nederland

- Breda