Burn-out coach Drenthe

Wat onzichtbaar is weer zichtbaar maken en transformeren

Maak kennis met Monique

Monique in een paar woorden

Energiek, liefdevol confronterend, integer, sensitief, stelt rake vragen, holistisch en doortastend


Monique's manier van werken  

We werken samen, waarbij we vooral kijken naar jouw fysieke balans, mentale fitheid & veerkracht, sociaal-emotionele balans, zingeving en identiteit. We kijken integraal naar wat jij nodig hebt om tot de kern te komen van waar jij mee zit en vooral hoe dat is ontstaan. 

Samen kijken we naar hoe jij de regie weer terug kan pakken over je eigen leven. Door inzicht te krijgen in hoe jouw processen lopen ontstaat er de mogelijkheid tot verandering! 

Wat onzichtbaar is mag zichtbaar worden, waardoor het kan transformeren.

 

Je bent heel erg welkom als je eraan toe bent om van “overleven” weer terug te gaan naar “leven”. Als je eraan toe bent om weer te voelen wie je echt bent. En wil (h)erkennen hoe je hier zo effectief mogelijk mee om kunt gaan. 

 

‘Met liefde zorgen voor lichaam en geest, is het mooiste geschenk wat je jezelf kunt geven’

Wat anderen zeggen over Monique

These slides will be slide-able on the live version of your page!

Ik kan nu met vertrouwen mijn reis vervolgen, dichtbij mijzelf

Monique coacht op een gepassioneerde manier die vertrouwen en energie geeft. Laagdrempelig, passend bij mijn wensen en behoeftes. 

Ze weet tot de kern te komen door de juiste vragen te stellen en passende middelen in te zetten met een gezonde dosis humor. Dit relativeert en biedt perspectief. Ik kan met vertrouwen mijn reis vervolgen, dicht bij mezelf en onafhankelijk. En als ik op mijn reis nog wat "hobbels" tegenkom, loopt Monique een stukje mee. Heel fijn om te ervaren!

Alie

Monique sloeg elke keer de spijker op zijn kop

Toen ik Monique leerde kennen voelde ik mij gelijk op mijn gemak. Snel wist ze mijn vertrouwen te winnen door de juiste dingen te zeggen en de spijker op zijn kop te slaan. Ze houdt mij een spiegel voor en soms heb ik het gevoel dat zij mij beter kent dan ik mijzelf, wat voor eyeopeners zorgt. Monique helpt mij om op de belangrijke dingen te focussen en soms even buiten je comfortzone te denken. Ik zou Monique iedereen aanbevelen!

Marjolein

Ik ben andere keuzes gaan maken en ervaar minder stress

Monique heb ik leren kennen als een deskundige, gedreven, open, energieke en inspirerende coach. Ze heeft mij geholpen op mijn weg naar meer energie en overzicht door samen te zoeken naar een betere balans tussen mijn gedachten, mijn emoties, de vraag wat werkelijk bij mij past en de zorg voor mijn lichaam. Dit door middel van een holistische visie -en behandeling. Monique heeft mij weer geleerd om prioriteiten te stellen en bewust te worden van bepaalde ingesleten patronen, waardoor ik andere keuzes ben gaan maken en minder stress ervaar. Ik kan weer genieten en dat gun ik iedereen. Met dank aan een fijne en meedenkende coach.

Teikje

Monique haar visie op coaching

Coaching/persoonlijke ontwikkeling betekent voor mij dat ik jou mag helpen om bij je kern te komen, waardoor jij het beste uit jezelf naar boven kan halen. Dit doe ik door te voelen, vandaaruit de juiste vragen te stellen en jouw ‘ontdekkingsreis” daarmee te faciliteren. Het kan ook heel goed dat een behandeling of een massage jou helpt om dichter bij je gevoel te komen, en zal dat dan ook graag inzetten als ik daar jouw toestemming voor krijg. Ik zal alles geven wat ik in me heb, maar het is aan jou om hierin keuzes te maken en de weg te kiezen die bij je past. Dus jij geeft zelf de richting aan (staat zelf aan het roer). 

"Eigenaarschap is onmisbaar om te groeien en te helen"

Ik zal nooit zeggen wat er gedaan moet worden, maar geef inzicht of reik dingen aan om te verkennen. Coaching is wat mij betreft onmogelijk als er geen heldere coachvraag is of wanneer de coachvraag door iemand anders is ingegeven. Ik geloof in een fundamentele gelijkwaardigheid tussen mensen en ondersteun jou bij het (leren) aanvoelen en respecteren van jouw eigen grenzen (en die van de ander). Ik ondersteun je in jouw persoonlijke ontwikkeling en draag zorg voor een veilige omgeving.

Randstad & Zeeland

- Amsterdam

- Delft

- Den Haag

- Gouda

- Moordrecht

- Rotterdam

- Goes (z)

Midden Nederland

- Amersfoort

- Culemborg

- Hagestein

- Hilversum

- Utrecht

Oost Nederland

- Arnhem

- Deventer 

- Zutphen

- Zwolle

Noord & Zuid Nederland

- Assen

- Dwingeloo

- Groningen


 Zuid Nederland

- Breda