Burn-out coach - van Goes tot Oirschot

Jouw nieuwe balans vinden en houden

Maak kennis met Astrid

Astrid in een aantal woorden

Creatief, betrokken, speels, oprecht geïnteresseerd, intuïtief, positief, ervaring in bedrijfsleven en gezondheidszorg, ervaringsdeskundige, open minded, passie voor NLP en EFT.


Astrid haar manier van werken  

Samen werken we aan jouw nieuwe balans. Met de trajecten van Kirsten als rode draad, bepalen we samen het traject dat voor jou op maat is. Daarbij gaan we zowel aan de slag met jouw mentale als fysieke zijn. We onderzoeken jouw patronen en triggers en werken naar een nieuw ‘recept’ waardoor je grip krijgt op hoe je met stress en spanning omgaat. Door bewust te worden van jouw beschermingsmechanismen, beperkende overtuigingen en blokkades en het onderzoeken van jouw kernwaarden en passie neem je weer regie over jouw leven. De focus ligt op jouw toekomst.


Ik creëer een veilige omgeving, waarin we samen bepalen welke tools je gaat gebruiken, zodat je deze na de coaching kunt blijven toepassen. Graag ontvang ik je in mijn praktijk, of spreken we af op locatie of in de natuur tussen van Goes tot Breda.

 


Wat anderen zeggen over Astrid

These slides will be slide-able on the live version of your page!

Ik sta anders in het leven en houd nu energie over

Ik sta na de coaching van Astrid anders in het leven. Voor ik startte was ik iemand die altijd maar aan anderen dacht en mezelf eigenlijk helemaal wegcijferde. Ik kijk nu goed naar mezelf en naar wat ik aan kan, wat ik wil in het leven. Ik heb ingezien dat ik mezelf ook mag verwennen of tijd voor mezelf mag nemen. Van 100% ziek en veel paniek ben ik nu weer terug aan het werk. Ik heb leren omgaan met stresssituaties, ben gereïntegreerd op mijn werkplek, ken mijn grenzen beter en durf ze aan te geven en ik deel mijn dagen nu zo in dat ik altijd wat energie overhoud. 

Celine - Verzorgende

Ik ben overtuigingen kwijt die me al 30 jaar in de weg zaten

Zonder Astrid was het niet gelukt, ik ben zo ontzettend dankbaar dat ze mij zo goed heeft kunnen helpen. Door inzichten, door zulke vragen te stellen op het juiste moment, echt heel knap. Met name momenten waarop ik helemaal was vastgelopen wist ze hier een draai aan te geven waardoor ik snel dicht bij de oplossing kwam. Zij heeft er echt voor gezorgd dat ik overtuigingen ben kwijt geraakt die me al 30 jaar in de weg zaten. ik kan nog wel even doorgaan maar ze is echt een topper!

Marc - Hoger management

Ik voelde me gehoord, gezien en begrepen

Astrid is zeer betrokken en empathisch. Ze luistert goed, ziet mijn uitdagingen, anticipeert ook op wat er `aan de andere kant` gebeurt en weet er ook gedurende onze intensieve gesprekken adequaat aan te werken. Ik voelde me gehoord, gezien en begrepen. Ze stuurde mij met het juiste `huiswerk` weer op pad. Ik ben iedere keer met de juiste positieve flow weer verder gegaan. Met de manier van antwoorden, het spiegelen, door de andere kant van de lens laten kijken en soms licht provocatief triggeren waardeer ik bijzonder.

Remy - Ondernemer

Ik heb geleerd het zelf te kunnen

Ik ben super tevreden met het de coaching van Astrid.
Ik ben mezelf erg tegen gekomen, op een goede en leerzame manier. Ik herken nu de signalen als ik wat rustiger aan moet doen. Ik heb mijn grenzen leren aan te geven en de combinatie met drukte en ontspanning gevonden waar ik heel erg tevreden mee ben. Dit traject heeft mij inlaten zien dat ik een doorzetter ben en dat rust en regelmaat erg belangrijk zijn voor je eigen ontwikkeling en leven. Ik had geen beter traject en coach kunnen treffen. Het meest trots ben ik op dat ik het zelf heb gedaan. 1 jaar geleden had ik niet gedacht dat ik uit mijn burn-out zou komen. En dat ik eigenlijk echt een sterk persoon ben met doorzettingsvermogen :). met dank aan een hele goede coach.


Marianne - Verpleegkundige

Astrid haar visie op coaching

Uit eigen ervaring weet ik dat burn-out, bore-out en spanningsklachten voortkomen uit het jarenlang vastzitten in meestal onbewuste patronen die voortkomen uit je ervaringen, opvoeding, omgeving en soms zelfs meegegeven zijn uit vorige generaties.

Begin 2018 bleek mijn derde burn-out mijn wake-up call. Ik werkte na jarenlange ervaring in de gezondheidszorg inmiddels in het bedrijfsleven, kon altijd alles, en dacht ook dat ik het leuk vond, en toch verloor ik al mijn energie. Mijn patronen vormden mijn overlevingsmechanisme, ze hielden me lang overeind, en waren tegelijkertijd mijn valkuil. Door mijn patronen te onderzoeken, ontdekte ik niet alleen mijn hooggevoeligheid, maar ook dat ik ADD ‘doe’. Beiden kwaliteiten die ik nu kan inzetten in hun volle potentie omdat ik ze durf te zien en te omarmen.  

Bewust worden van jouw patronen is de eerste stap naar de verandering waar jij zo naar snakt. De enige manier dat te doen, is echt naar jezelf gaan, onderzoeken naar waar de ongelijkheid tussen je huidige patronen en je werkelijke jij zit. 


Als coach help ik jou onderzoeken op welke manier jij dat als beste kunt doen. De antwoorden zitten allemaal in jou, en ik help je die te leren zien en durven vinden. Jij onderzoekt je mogelijkheden en verlangens, ik help je bij het ontrafelen van de vastzittende patronen en het bouwen van de patronen die je wel dienen. Ik ga daarbij altijd uit van de krachten die je al in je hebt. Ik werk vanuit vertrouwen en kijk samen met jou naar dat wat voor jou werkt met jouw persoonlijke doelen als uitgangspunt. 

Randstad & Zeeland

- Amsterdam

- Delft + area

- Rotterdam

- Goes (z) + area

Midden Nederland

- Hilversum

- Veluwe (westkant)

 Zuid Nederland

- Breda

- Tilburg

Oost Nederland

- Arnhem

- Deventer

- Zutphen

- Zwolle

Noord Nederland

- Assen

- Groningen