Burn-out coach - Groningen - Assen

Van denken naar voelen

Maak kennis met Miranda

Miranda in een paar woorden

Nuchtere noorderling, ervaringsdeskundige met MT ervaring in het bedrijfsleven, betrokken, open-minded, empathisch en pragmatisch.


Miranda's manier van werken  

Ik zie veel mensen die het voelen verleerd zijn en beslissingen maken met alleen hun hoofd. Ik streef naar bewustwording door ook stressfysiologie te delen. Hoe werkt ons lijf en ons brein? Waardoor ervaar jij stress? Kenmerkend voor mij als stress- en burn-outcoach is dat ik niet alleen help om stress tegen te gaan. Nee, ik help je inzien wat de stress veroorzaakt. Zodat jij je signalen zelf kunt herkennen en er actief mee aan de slag kunt. Ik loop graag een stukje met jou mee totdat je het weer zelf kunt.

 

In gesprekken kijk ik naar het geheel. Niet alleen naar je stressfactoren, maar ook naar jouw drijfveren, naar je netwerk van relaties en naar voeding en slaap. Eigenlijk naar alles wat jou helpt bij duurzaam herstel.

 

"Een burn out is een bewuste keuze van je onderbewuste systeem.
Het vertelt je dat er patronen zijn die jou niet meer dienen"

Wat anderen zeggen over Miranda

These slides will be slide-able on the live version of your page!

De coaching heeft mij flink op weg geholpen

Miranda is mensgericht en weet snel een vertrouwelijke, veilige situatie te creëren. Ze weet uit ervaring wat stress kan doen, wat ze succesvol en op een professionele manier inzet in haar coaching. Ze herkent de valkuilen, de gemoedstoestanden, maar ook de weg terug. Met haar nieuwsgierige houding helpt ze te reflecteren, waarbij ze schurende vragen niet schuwt. Het heeft mij nieuwe inzichten opgeleverd en flink op weg geholpen!

Hendrik-Jan

Ik heb weer de energie om de uitdagingen aan te gaan

Een burnout zette mijn hele wereld op z’n kop. Ik moest erkennen dat hoe ik leefde, niet gezond voor mij was. Dat betekende dat ik blijkbaar dingen moest veranderen, maar ik wist niet wat.

Miranda heeft mij daarin op weg geholpen. Doormiddel van gesprekken, op een aanmoedigende manier, heb ik mijn valkuilen beter in beeld gekregen en ook mijn pluspunten kunnen verhelderen. Nu ik me daar meer bewust van ben, kan ik ze ook beter in balans houden.

De coachende gesprekken hebben ervoor gezorgd dat ik weer energie krijg om de uitdagingen in het leven aan te gaan. En deze keer zonder mijzelf hierbij uit het oog verliezen!

Dank je Miranda voor je begeleiding hierin.

Willeke 

Positief confronterend en respectvol

Onze gesprekken waren open en positief confronterend. Wat zijn mijn waarden in het leven? Het was voor mij belangrijk om dit weer goed in beeld te krijgen. Onze gesprekken hadden al snel diepgang. Dat vond ik erg plezierig. Het was fijn dat je daar zo respectvol mee omging. Door de gesprekken ben ik weer bewuster van de keuzes die ik maak en de mogelijkheid andere keuzes te maken.

Nienke

Stapsgewijs richting mijn gewenste doel

Dankzij Miranda heb ik beter inzicht in mijn situatie gekregen en hoe ik stapsgewijs richting mijn gewenste doelen kan komen. Ze geeft een eerlijk advies op een prettige manier en draait niet om de hete brij heen.

Alida

Miranda haar visie op coaching

Iedereen ervaart ergens in zijn leven een punt dat hij vastloopt. Dat je merkt dat aangeleerd gedrag en patronen niet meer werken. Dat je rondjes draait in je eigen gedachten. Ik loop dan graag een stukje met je mee op jouw pad. Ik geef je inzicht; jij geeft de inzet. Zo kunnen we samen flinke stappen zetten. Ik vertel jou niet wat te doen. Door het stellen van rake vragen en door positief confronterend te zijn, daag ik je uit naar jezelf te kijken. Mijn ervaring is dat jouw antwoorden dan als vanzelf komen, dat jij ineens zelf weer weet wat een volgende stap is. 

Mijn doel is dat jij na het coaching traject het vertrouwen en de tools hebt om het verder weer alleen te kunnen.

Niet gevonden wat bij jou past?

Randstad & Zeeland

- Amsterdam

- Delft + area

- Rotterdam

- Goes (z) + area

Midden Nederland

- Hilversum

- Veluwe (westkant)

 Zuid Nederland

- Breda

- Tilburg

Oost Nederland

- Arnhem

- Deventer

- Zutphen

- Zwolle

Noord Nederland

- Assen

- Groningen