Burn-out coach - Utrecht - Culemborg - Gorinchem

Ont-dekken wie je echt bent

Maak kennis met Marian

Marian in een paar woorden

Ervaringsdeskundig, eerlijk, natuur, zorgzaam, humor, liefde, warmte, scherp, doelgericht, resultaatgericht.


Marian's manier van werken  

Jij staat centraal. Natuurlijk help ik je fysiek en mentaal herstellen van stress- en burn-out-klachten. En geef je handvaten om gezond en veerkrachtig te blijven. Zodat je alles beter aankunt. Maar we gaan een laag dieper. Wat zijn de échte oorzaken van jouw klachten en wat vertellen deze aan jou? Wat mag je veranderen? Hoe leer je (weer) voelen en op jezelf vertrouwen? Wie ben je, wat kan je, wat heb je nodig? Wat past daarbij qua werken en leven? Als je deze reis met mij durft te maken, verandert je hele leven. Ga je doen wat je te doen hebt, voel je de flow daarvan en besef je dat je steeds weer de keuze hebt om te doen of te laten. Zie ik je snel? Ik coach zowel buiten in de natuur, in mijn praktijk aan huis als online in het gebied tussen Utrecht en Den Bosch.

 

Don’t die with the music still in you - Wayne Dyer

Wat anderen zeggen over Marian

These slides will be slide-able on the live version of your page!

Van geleefd worden naar leven

Van geleefd worden, naar leven. Dat leer ik weer langzaam bij Marian. Met een coachingstraject echt afgestemd op mijn situatie (flinke burn-out) krijg ik weer beetje bij beetje vertrouwen dat het goedkomt. Dat er een uitweg is uit die Hell-achtbaan.Tijdens het reïntegreren heb ik Marian kunnen/mogen appen, waarbij ik vrijwel direct een respons kreeg waar ik wat mee kon. Door middel van vragen en/of oplossingen kon ik zo de stresssituatie waar ik me in bevond 'overwinnen'. Hierdoor loopt het reïntegreren prima en ik voel me echt gehoord. Een hele fijne coach die zacht en meelevend is, precies wat ik nodig heb. Je bent bij Marian geen nummer of een symptoom die bestreden moet worden volgens "regelboek 511" (psychologen). Ze neemt echt de tijd voor je. Duurzaam terugkomen met inzicht voor de rest van je leven.
Marian dankjewel!

Chelan, 29 jaar, productmanager

Eindelijk uithuilen, was ik Marian maar eerder tegengekomen

Mijn leven is druk. Man, kinderen, kleinkinderen, vrienden, werk én alle overige sociale. contacten. Neem daarbij ook mijn verdriet, leed, verlies van zeer dierbaren en dan toch alle ballen hoog houden, doorzetten en schouders er onder. Vermoeidheid en lichamelijke klachten negeren. Ja, wel even bij stilstaan, maar dan weer doorgaan. Bij mij was een black-out met een auto ongeluk tot gevolg, het moment dat het niet verder kon. Via de arts werd er een burn-out geconstateerd en ben ik door mijn werk naar Marian verwezen. Door haar empathie, rust en kennis van zaken kon ik bij haar uithuilen. Vervolgens gaf ze mij met haar strategische aanpak inzichten waarmee ik de draad weer kon oppakken. Was ik Marian maar een paar jaar eerder tegen gekomen.

Jeanne, 59 jaar, directeur

Ik laat me niet meer gek maken door wat anderen vinden

Heb nog regelmatig aan jou en je coaching gedacht de laatste tijd: ik heb met heel veel plezier weer pianolessen genomen sinds de zomer, geniet er elke dag van! Dus super bedankt voor de tip om weer een hobby op te pakken. En enorm veel dank voor alle goede gesprekken. Ik heb mezelf veel beter leren kennen en laat me niet langer gek maken door wat anderen doen of vinden. Ik heb het allemaal weer prima voor elkaar na een nare periode van veel stress en onzekerheid.

Lidwien, 32 jaar, Manager Audit

Mijn stille droom werd werkelijkheid

Ik was uitgevallen op mijn werk met burn-out klachten. Ik kwam er samen met Marian achter dat ik me niet senang voelde op mijn werk en op zoek was naar verandering. Alleen wist ik niet wat. We zochten uit wat er op mijn werk niet goed was. En dat bleek toch een stuk zelfstandigheid en hiërarchie. Gaandeweg kwam ik erachter dat ik voor mezelf beginnen een stille droom was, waar we vervolgens mee aan de slag gingen. Door samen met Marian mijn angsten te benoemen en voor een deel weg te nemen, zie ik het steeds meer zitten. We hebben mijn kwaliteiten achterhaald, die mij helpen mezelf op de kaart te zetten. Ik heb Marian ervaren als een prettig, open en eerlijk persoon. Ze stelt de juiste vragen en ziet kwaliteiten in mensen.

Marja, 42 jaar, communicatiemanager

Marian haar visie op coaching

Door mijn jarenlange ervaring in het bedrijfsleven, als (hoog)gevoelig persoon, weet ik wat voor struggles dit kan geven. Je intuïtie gebruiken, op jezelf vertrouwen en jezelf beschermen en tot zijn recht laten komen. In een omgeving die hard kan zijn en waar het regelmatig draait om lawaaimakers. Ik heb zelf een burn-out gehad in 2011. Grotendeels door het niet eerder gevoelde verdriet van ongewenste kinderloosheid. Vooral heel hard werken en verdoven. In een baan die uiteindelijk niet 100% mij was. Waarin ik niet (mezelf) kon zijn, maar vooral heel erg moest doen en presteren.

Door dit met mijzelf aan te gaan en het proces te lopen, weet ik als geen ander wat je meemaakt. Samen gaan we ervoor dat je weer gaan zijn wie je écht bent. En ontdekken we waar je van binnen blij van wordt. 

Randstad & Zeeland

- Amsterdam

- Delft

- Den Haag

- Gouda

- Moordrecht

- Rotterdam

- Goes (z)

Midden Nederland

- Amersfoort

- Culemborg

- Hagestein

- Hilversum

- Utrecht

Oost Nederland

- Arnhem

- Deventer 

- Zutphen

- Zwolle

Noord & Zuid Nederland

- Assen

- Dwingeloo

- Groningen


 Zuid Nederland

- Breda

- Roermond