Burn-out coach & ademcoach Hilversum

Een liefdevolle relatie met jezelf opbouwen

Maak kennis met Heleen

Heleen in een paar woorden

Accepterend, betrokken, verbindend, uitnodigend, laagdrempelig, niks menselijks is mij vreemd, sportief, levendig, enthousiast, paardenliefhebber, geadopteerd


Heleen's manier van werken  

In harmonie leven met wie jij geworden bent, door het leven dat je hebt gehad. In mijn coaching staat dan ook centraal dat je een liefdevolle en accepterende relatie met jezelf opbouwt. Dat start met dat jij nergens anders hoeft te zijn  in je leven dan waar je op dit moment bent.


Tijdens een coachingstraject werk ik integraal en lichaamsgericht, dat betekent dat alle aspecten van jou als mens worden aangesproken: je lichaam, je gevoelens en emoties, je gedachten en je intuïtie. Dit sluit ook aan bij hoe Kirsten haar programma heeft ingestoken.


Aan de hand van o.a. lichaamsgerichte oefeningen, ademoefeningen en gesprekken bekijken we wie jij bent geworden en hoe jouw leven je heeft gevormd. Samen ontdekken we hoe je je kan bevrijden op zo’n manier dat je volledig tot je recht kunt komen.

“Adem is leven”

Wat anderen zeggen over Heleen

These slides will be slide-able on the live version of your page!

Meer rust in mijn lichaam

Door de lichaamsgerichte aanpak heb ik meer rust in mijn lichaam gevonden en geleerd hoe ik mijn emoties meer kan laten spreken. Door het stellen van de juiste vragen heeft Heleen mij laten inzien waar ik als individu behoefte aan heb en wat voor mij belangrijk is.


Heleen is een hele fijne en oprechte vrouw die een goed inlevingsvermogen heeft en mij een heel vertrouwd gevoel geeft

Femme (21) 

Een fijne en oprechte vrouw die mij een vertrouwd gevoel geeft.

Door de lichaamsgerichte aanpak heb ik meer rust in mijn lichaam gevonden en geleerd hoe ik mijn emoties meer kan laten spreken. Door het stellen van de juiste vragen heeft Heleen mij laten inzien waar ik als individu behoefte aan heb en wat voor mij belangrijk is.


Heleen is een hele fijne en oprechte vrouw die een goed inlevingsvermogen heeft en mij een heel vertrouwd gevoel geeft.

Femme (21)

Heleen haar visie op coaching

Zelf heb ik mogen ervaren dat gevoelens van spanning en stress ontstaan wanneer er een innerlijke discrepantie is tussen hoe iets zou moeten zijn (of hoe je vindt dat het zou moeten zijn) en hoe je het werkelijk innerlijk ervaart/voelt. 

Overtuigingen, normen en waarden die je hebt meegekregen door je opvoeding en cultuur spelen hierbij een rol. Je bewust worden van deze innerlijke normen en waarden en daarnaast te ontdekken wat voor jou werkelijk belangrijk is, helpt je om jouw kracht, vitaliteit en authenticiteit te (her)vinden.

Randstad & Zeeland

- Amsterdam

- Delft + area

- Rotterdam

- Goes (z) + area

Midden Nederland

- Hilversum

- Veluwe (westkant)

 Zuid Nederland

- Breda

- Tilburg

Oost Nederland

- Arnhem

- Deventer

- Zutphen

- Zwolle

Noord Nederland

- Assen

- Groningen