Burn-out coach - Moordrecht - Alphen- Gouda - Woerden

Samen jouw wereld een stukje mooier maken

Maak kennis met Simone

Simone in een paar woorden

Dichtbij, open, nuchter, eerlijk, confronterend, veilig, compassievol, doortastend, eigen regie, ontwikkelingsgericht: een krachtige combinatie van lef en liefde.


Simone's manier van werken  

Alles is al in jou aanwezig. Vanuit vertrouwen halen tappen we in op jouw wijsheid. Je hebt al in huis wat nodig is om je eigen weg en balans te creëren. Ik ga samen met jou je piketpaaltjes ontdekken, (her-)waarderen, duiden en plaatsen. Ik loop met je mee en ondersteun je in je ontwikkeling, waar alles er kan en mag zijn.

 

What you are, is what you have been. What you will be, is what you do now - Buddha

Wat anderen zeggen over Simone

These slides will be slide-able on the live version of your page!

Structurele veranderingen op een luchtige manier

De periode dat Simone mij heeft gecoacht beschouw ik als zeer prettig en waardevol. Ik heb Simone leren kennen als een warme persoonlijkheid met een groot hart. Haar vrolijke open houding, nieuwsgierigheid en verwondering maakten dat ik mij makkelijk durfde open te stellen. Met haar oprechte interesse en echtheid weet ze tot de kern door te dringen. Het is haar goed gelukt om mij de vraag achter de hulpvraag te laten vinden waardoor ik in staat ben geweest structureel veranderingen in mijn leven aan te brengen. Simone zette mij aan tot zelfreflectie, een bredere kijk en stimuleerde me zodat ik in mijn persoonlijke ontwikkeling groeide.

Haar humor en optimisme zijn aanstekelijk waardoor ook zwaardere materie makkelijk te relativeren was

Karin

Stappen gezet die ik niet voor mogelijk zag

Ik heb de coaching door Simone als zeer waardevol ervaren. Ik heb meer duidelijkheid gekregen in mijn persoonlijke wensen en behoeften. Kreeg inzicht in mijn mogelijkheden, en obstakels die mijn ontwikkeling belemmerde. Ik heb stappen durven zetten, die ik daarvoor niet voor mogelijk zag. Kortom het heeft me goed vooruit geholpen op mijn levenspad. Ik ervaarde dat ik gecoacht werd vanuit kennis en kwaliteit. De gesprekken vond ik warm, fijn en met humor. Ik kon mijzelf zijn. Het zette mij in een persoonlijke energie, kon zodoende kritisch aan het werk met mijn zelfonderzoek, waardoor ik nieuwe inzichten kreeg.

Lida

Ik kan het nu zelf. Dankzij Simone!

 Door de gesprekken met Simone ben ik gaan beseffen dat ik niet met mezelf hard moet strijden om me beter/aangenaam te voelen, maar dat ik vooral lief voor mezelf moet /wil zijn. Ik kreeg meer zelfvertrouwen. Ik weet nu wat mijn kwaliteiten zijn en deze kan ik zowel in mijn privé-leven als in mijn werk benutten. Simone is een warm persoon en kan heel goed luisteren, maar ook de vinger op de zere plek leggen, waardoor ik meerdere malen geconfronteerd werd, maar daardoor leerde ik mezelf te vertrouwen. En ik kan en durf nu realiteit te zien en te voelen. Ze heeft mij waardevolle handvatten gegeven en het gevoel dat ik het zelf kan doen. Ik heb veel baat bij de coaching, omdat ik hierdoor ook in de zware periode nu kan relativeren.

Gera

Simone haar visie op coaching

Het doel van coaching is door bewustwording persoonlijke groei te bereiken, doelen te formuleren en stappen te zetten. Elk mens heeft persoonlijke waarden en grenzen. Simone is van mening dat het belangrijk is te weten wat je waarden zijn, want dat bepaalt jouw richting. Evenzo is het belangrijk je grenzen te kennen, te respecteren en te bewaken. Je hebt een eigen verantwoording om goed met je grenzen om te gaan. Als coach help ik je zicht te krijgen op jouw leven, wie je wilt zijn en op wat je wilt veranderen.

Reflectie is onmisbaar om stappen vooruit te zetten. En reflectie vraagt tijd, aandacht, acceptatie en erkenning. Ik coach je zonder te oordelen, maar houd je een spiegel voor en stimuleer je je eigen kracht (terug) te vinden en regie te nemen. Alles wat op de voorgrond komt tijdens de coaching is van belang in jouw proces en daar werken we mee.

Randstad & Zeeland

- Amsterdam

- Delft

- Den Haag

- Gouda

- Moordrecht

- Rotterdam

- Goes (z)

Midden Nederland

- Amersfoort

- Culemborg

- Hagestein

- Hilversum

- Utrecht

Oost Nederland

- Arnhem

- Deventer 

- Zutphen

- Zwolle

Noord & Zuid Nederland

- Assen

- Dwingeloo

- Groningen


 Zuid Nederland

- Breda

- Roermond