Burn-out coach regio Rotterdam

Even tot rust komen 

Maak kennis met Mirjam

Mirjam in een paar woorden

Gedreven, praktisch, resultaatgericht, deskundig, betrouwbaar, integer, empathisch, weet een veilige omgeving te creëren en beschikt over een gezonde dosis humor.


Mirjam's manier van werken 

Tijdens de coaching werken we aan jouw totaal plaatje: we zoeken samen naar een nieuwe manier om problemen op te lossen en we ontdekken nieuwe wegen. Je gaat nieuwe mogelijkheden zien en daarmee worden andere keuzes zichtbaar, met andere resultaten tot gevolg en jouw balans hersteld wordt.


Het mooiste wat je kan worden, is je authentieke zelf.

 

Wat maakt mijn coaching uniek: we werken doel- en actiegericht  naar duurzaam en effectief herstel. Ik hanteer een integrale aanpak van lichaam en geest waarbij ik ook handreikingen vanuit de mindfulness, NLP,  RET,  ACT en stress counselling inzet. Ofwel: coaching op maat omdat ieder mens uniek is.


Wat anderen zeggen over Mirjam

These slides will be slide-able on the live version of your page!

Nieuwe inzichten en handvatten - met respect en vertrouwen

"In verband met mijn burn-out ben ik op zoek gegaan naar een coach. Was te lang over mijn grenzen heen gegaan. Kreeg allerlei lichamelijke klachten. Ik wilde zo snel mogelijk weer beter worden. Maar ik wilde wel een coach waarbij ik mij prettig zou voelen en die mij begreep. Die klik was voor mij heel belangrijk.


De keuze voor Mirjam is de juiste gebleken. Mirjam is een coach die veel levenservaring heeft, betrokken is, je hoort en weet in welke fase van je leven je je bevindt. Allemaal ingrediënten die voor mijn herstel van belang waren. Maar Mirjam is ook in staat om je aan te sturen en nieuwe inzichten te geven zodat je handvatten hebt om je leven weer op de rails te krijgen en niet blijft hangen in je situatie. En natuurlijk is het niet altijd leuk om te horen dat alleen jij degene bent die je eigen situatie kan veranderen. Maar Mirjam deed dit altijd op een respectvolle en betrouwbare manier zonder je hierbij te kwetsen of pijn te doen. Dit heeft mij enorm geholpen.


Je weet natuurlijk nooit van tevoren hoe een coachingstraject zal gaan verlopen maar vertrouwen en respect voor elkaar is de basis waarmee het begint. Mirjam is een coach die vanaf het eerste moment in staat is je dit vertrouwen en respect te geven. En natuurlijk blijft het in de eerste periode vallen en opstaan en doet het leven je pijn maar het komt uiteindelijk wel weer goed. Mirjam heeft mij hier op een positieve wijze in ondersteund.
 Dank je wel Mirjam"

Ellen (52) - Jeugdzorgwerker

Niks was gek, alles mocht en het vertrouwen was er al meteen

Mirjam heeft mij de afgelopen maanden onwijs geholpen. Met een ‘nuchtere’ en duidelijke werkwijze heb ik inzichten gekregen. Wie ben ik? Wat wil ik? Hoe reageer ik? Hoe handel ik? En waarom vind ik bepaalde dingen toch zó belangrijk dat ik daar vervolgens in vastloop? 


Ik vond het soms ook erg confronterend. Maniertjes die ik mezelf heb aangeleerd en al jaren onbewust aan vasthoud, hebben mij juist erg belemmerd. En dat is even schrikken, want door dat los te laten, stond ik ineens op los zand. Ook confronterend om erachter te komen dat ik doel en handelen heb verwisseld. Mijn handelen werd mijn doel en in mijn handelen sloeg ik door en werd ik alleen maar onzekerder, waardoor ik mijn échte doel compleet uit oog verloren ben. 

Doordat Mirjam mij dit stapje voor stapje in heeft laten zien, door gewoon écht naar mijn gevoel te luisteren en alle rationele gedachten los te laten, begin ik weer langzaam mijn échte doel in mijn leven terug te vinden. Mirjam heeft alles uit mij laten komen; vragen, antwoorden, twijfels, emoties en gevoelens. Geen sessie voelde als van te voren bedacht en gericht en begon altijd met de vraag: Hoe voel je je? En dan was het heerlijk om af en toe te kunnen zeggen; Kut! 

Niks was gek, alles mocht en het vertrouwen was er al meteen na gesprek 1.

Eva (27) - PA cabaret duo

Mirjam's visie op coaching

Ik geloof in een brede aanpak bij burn-out waarin we het lichaam als een geheel zien. Dat betekent dat naast de fysieke en mentale aanpak ook voeding en beweging essentieel en effectief is op weg naar herstel.  Herstel waarbij voldoende aandacht gegeven wordt aan ingesleten (gedachte) patronen zodat valkuilen gedicht worden en het herstel duurzaam en blijvend is.


Ik gebruik mijn professionele kennis en levenservaring omdat ik jou graag wil helpen het beste uit jezelf te halen. Hierdoor is het mogelijk jouw veerkracht en weerbaarheid te vergroten. Even stil staan bij jezelf om weer door te kunnen gaan, waardoor je weer energiek en gelukkig in het leven komt te staan…. Dan is mijn missie geslaagd.


Preventie blijft uiteindelijk het keyword, het paracetamolletje ter voorkomen van te veel stress.

Randstad & Zeeland

- Amsterdam

- Delft + area

- Ridderkerk

- Rotterdam

- Goes (z) + area

Midden Nederland

- Hilversum

- Veluwe (westkant)

 Zuid Nederland

- Breda

- Tilburg

Oost Nederland

- Arnhem

- Deventer

- Zutphen

- Zwolle

Noord Nederland

- Assen

- Groningen