Burn-out coach Zwolle

De harde & zachte kant samen laten komen

Maak kennis met Marly

Marly in een paar woorden

Doortastend en daadkrachtig, ervaringsdeskundige met ruime ervaring in het bedrijfsleven, open minded, nuchtere spirit junkie, oprecht en eerlijk, oplossings- en resultaatgericht. 


Marly's manier van werken 

Een burn-out is een signaal om meer contact te maken met jezelf en meer te luisteren naar je eigen gevoelens en verlangens. Welke (automatische) patronen bezorgen jou veel stress en kosten dus veel energie? 


Stap voor stap bewuster worden van wie je bent, wat je belangrijk vindt, waar jouw kracht ligt en wat jouw triggers en uitdagingen zijn. Voor goed herstel is het namelijk niet alleen belangrijk om terug te kijken naar wat je in deze situatie heeft gebracht maar daarbij ook de koppeling te maken naar het doorvoeren van veranderingen die wél voor je werken. 


"Een burn-out is het leven dat ingrijpt om naar jouw hart te luisteren en om in jouw eigen plan te gaan leven in plaats van dat van een ander." 

Wat anderen zeggen over Marly

These slides will be slide-able on the live version of your page!

Ik handel nu vanuit mijn gevoel ipv uit mijn hoofd

“Na mijn burn-out ben ik een coachtraject bij Marly gaan volgen. Het traject met Marly heeft mij zo veel opgeleverd.  Ik heb m’n zelfvertrouwen terug, sta nu veel dichter bij mezelf, ik ben in staat om naar mijn gevoel te luisteren en te handelen naar wat voor mij goed voelt i.p.v. me te laten leiden door wat in m’n hoofd afspeelt. Van de aangereikte tools hebben we een toolbox (A3) gemaakt die mij helpt om de regie over mijn eigen leven te houden en het werkt zo goed! 

Ik kan nog steeds op de toolbox terugvallen en als het even wegebt, door alleen maar naar de toolbox te kijken kan ik er weer mee aan de slag gaan. Ik ben echt enorm gegroeid door dit traject. Marly ontzettend bedankt!”

Angelique (41) - Adviseur inkoop

100% vertrouwen dat ik het nu zelf kan

“Woorden kunnen bijna niet beschrijven hoe dankbaar ik ben voor je hulp. Je hebt me zo intens veel geleerd over mijzelf en mijn leven een stuk mooier gemaakt. Ik geef het traject een 9. Wat ik als heel prettig heb ervaren is dat je echt heel goed luistert. Er werd besproken wat ik op dat moment nodig had of wat er bij mij speelde. We werkten geen standaard traject of lijstje af. Dit geeft het gevoel dat je heel goed gehoord wordt en dat het echt om jou gaat.  

 

Uiteindelijk maak ik veel betere keuzes voor mezelf dan voorheen en dit doe ik met zelfvertrouwen en dat voelt krachtig. Ik doe wat goed voor mij is in plaats van alleen maar andere mensen te helpen en mezelf voorbij te lopen. Daarbij hielp ik mensen ook voornamelijk vanuit de verkeerde motivatie; vanuit schuldgevoel, plichtsbesef, bang om niet aardig gevonden te worden.

Verder heb ik geleerd om de controle meer los te laten, dat geeft ook heel veel rust. Meer go with the flow. Ondanks dat ik het jammer vind dat we afscheid moeten nemen heb je mij 100% vertrouwen meegegeven dat ik het weer alleen kan. 

Marlou (32) - Ondernemer

Marly haar visie op coaching

Ik geloof in de kracht van bewegen en buiten zijn in de natuur en coach het liefst buiten. Hierbij maak ik gebruik van een ruime set aan coaching technieken die erop gericht zijn jouw persoonlijk leiderschap verder te vergroten. Zo pak je weer de regie in jouw leven en kun je keuzes maken die ervoor zorgen dat je sterker en gelukkiger uit jouw burn-out komt.   


Randstad & Zeeland

- Amsterdam

- Delft + area

- Rotterdam

- Goes (z) + area

Midden Nederland

- Hilversum

- Veluwe (westkant)

 Zuid Nederland

- Breda

- Tilburg

Oost Nederland

- Arnhem

- Deventer

- Zutphen

- Zwolle

Noord Nederland

- Assen

- Groningen