WIL JE DE INFORMATIE DIE JOUW LICHAAM IN ZICH HEEFT WEER TOT JOUW BESCHIKKING KRIJGEN?


Maak jouw (innerlijke) move en voorkom een tweede burn-out 

 make a move prorgramma

 

 

 

 

 

 

DIRECT STARTEN

 • 14 weken online programma
 • 7 uitgebreide modules + bonus oefening
 • Bonus: opnames 4 Q&A trainingen 2017 twv €500 
 • Bonus: opname training met haptotherapeut & voel-expert Marga Smal twv €249
 • Van denken, naar voelen, naar innerlijk weten & handelen 

 

MAKE A MOVE NOW!

Een knoop in je maag? Een brok in je keel? Vlinders in je buik? Een steen om je nek? Allemaal uitdrukkingen die een boodschap in zich hebben. Ze geven informatie over hoe het met je gaat. 

Ken je dat, dat je ergens voelt dat er iets niet klopt? Maar dat jouw hoofd het relativeert, het goedpraat of dat je het gewoon negeert?

Maak dan nu de keuze om écht te gaan luisteren. Te luisteren en in actie te komen om alles wat jouw lichaam jou te vertellen heeft, serieus te nemen. Ernaar te leren luisteren en ernaar te handelen.

Want hoe zou jouw leven eruit zien als jij de schat aan informatie die jouw lichaam in zich heeft, tot jouw beschikking komt? En je daarnaar gaat handelen? Zodat je de stap maakt naar waar jij écht blij van wordt!  

 

 

STARTEN MET LUISTEREN

 

Alle informatie zit opgeslagen in jouw lichaam. Dat is wat ik de afgelopen 7 jaar heb ontdekt en keer op keer ervaren heb. Bij mijzelf, bij de mensen om mij heen, bij de mensen die ik elke dag begeleid.

 

Want hoe zou jouw leven eruit zien als je écht gaat luisteren? Gaat luisteren naar de schat aan informatie die in jou zit? Hoe zou het bijvoorbeeld zijn als keuzes maken makkelijk wordt? En als je überhaupt jezelf weer de keuze geeft? De keuze om te gaan voor wat daadwerkelijk klopt voor jou! 

 

STRESS IS EEN TEKEN DAT JE IN ACTIE MAG KOMEN

 

Alles is al in jou aanwezig. Alles zit al in jou. Dus mag alles ook op tafel komen? Alles wat er in jou zit er wat je overal mee naartoe neemt. Je neemt jezelf mee naar je werk, je neemt jezelf mee in privé situaties, in relaties, in alles.

 

Daarom is het belangrijk om naar alles te kijken. En je op alle gebieden af te vragen of alles gaat zoals jij dat wilt. Je (werkende) leven inrichten op een manier waar jij blij van wordt. Zoals je dat echt wilt. Dus niet oppervlakkig, maar diep van binnen. Te kijken naar of jij de stappen zet die echt voor jou kloppen. De stappen die in lijn zijn met jouw grootste visie en met wat jij daadwerkelijk wilt.

 

Stress is een teken dat het antwoord, in ieder geval op één van de gebieden, ‘NEE’ is. Een teken van je lichaam dat er iets niet pluis is. Dat je niet voor jouw hoogste optie aan het gaan bent. Je lichaam gaat signalen afgeven en tegensputteren.

 

Luister jij naar deze signalen? Ben jij je er bewust van? En wil jij NU gaan luisteren naar deze signalen? En op die manier de schat aan informatie die jou lichaam je geeft, tot je beschikking krijgen?

 

Wil jij ook jouw leven gaan leven op jouw voorwaarden? En de tools in handen krijgen om dat daadwerkelijk te gaan doen. Dat je wéét wat jouw voorwaarden zijn, dat je voelt wat er voor jou klopt. En in het moment kunnen beslissen wat er klopt en wat niet.


Wacht niet langer en schrijf je NU in!

ZELF MAAR NIET ALLEEN

In deze 14 weken ga ik jou helemaal hierin begeleiden. Stap voor stap. Je doet het zelf, maar niet alleen. Ik nodig je uit om support in jouw omgeving te zoeken. Iemand die jou begrijpt, iemand waarmee je kunt delen waar je in zit. Misschien ben je dit niet gewend maar er zit zoveel kracht in het delen van ervaringen. 

Het delen maakt dat inzichten ‘echter’ worden en nog beter integreren in jouw bewustzijn. Het delen is wat mij betreft altijd met de insteek om er iets van te leren, om leiderschap te nemen om jouw situatie te veranderen, om te gaan voor wat klopt voor jou.

Als jij voor jezelf zorgt en daar jouw stappen in neemt, kan je pas echt voor anderen zorgen.

BEGELEIDING DOOR BURN-OUT COACH / ERVARINGSDESKUNDIGE KIRSTEN NELIS

Zelf heb ik dit hele proces ook doorlopen. Waar ik eerder de signalen van mijn lichaam en mijn intuïtie volledig negeerde, staat deze nu 100% tot mijn beschikking. Ik hoef er alleen maar naar te luisteren.

Maar ik heb er eerst naar moeten leren luisteren, ik heb het leren voelen, leren ervaren, leren interpreteren en ik ben ernaar gaan handelen. Ik leef méér dan ooit tevoren en dat gun ik jou ook!

Zeven jaar aan kennis, kunde er ervaring in één programma. Door mijn eigen proces en alles wat ik heb gedaan om mijn burn-out achter mij te laten en te leren communiceren met mijn lichaam, ben ik de expert geworden op dit gebied.

Ik heb ongeveer alles uitgeprobeerd, veel werkte maar veel ook niet. Jij hoeft deze zoektocht gelukkig niet meer af te leggen. Ik geef jou een combinatie van wat het beste werkt, voor mij en voor de mensen die ik begeleid heb, zodat de schat aan informatie die in jou zit, weer helemaal tot jouw beschikking komt.

Dit is een proces waar we in dit programma élke dag mee bezig zijn. Het is een training, net zoals je zou trainen voor een belangrijke wedstrijd. We gaan van denken, naar voelen, naar innerlijk weten en we gaan daarnaar handelen! Ik kan niet wachten totdat jij de keuze maakt om te gaan voor wat er daadwerkelijk klopt voor jou!

 

IN 14 WEKEN DE DIEPTE IN

 

En ja, we gaan ECHT de diepte in. Misschien nog wel dieper dan je tevoren denkt. Je gaat dingen anders doen want als je alles op dezelfde manier blijft doen, dan krijg je ook steeds hetzelfde resultaat. Je gaat plekken ontdekken waarvan je niet wist dat ze bestonden. Je gaat dingen voelen waarvan je niet wist dat ze er zaten. Andere dingen ervaren dan je misschien eerder ervaren hebt.

 

Vanuit deze nieuwe plekken, perspectieven en inzichten gaan een heleboel mooie dingen ontstaan. Je krijgt weer richting en het vertrouwen. En ik ben erbij om je hierin te begeleiden en om jou jouw kompas weer te leren lezen.  

 

ALLE MODULES OP EEN RIJTJE

 

Elke week heeft een ander thema met uitgebreide content. Video’s, audio’s, schrijfoefeningen, reflectie oefeningen, meditaties, visualisaties, doe-oefeningen, etc. Ik reik je alle tools aan die je nodig hebt om van denken, naar voelen, naar innerlijk weten te gaan en daarnaar te handelen. Hoe spannend dat soms ook is.

Ik ben er om jou aan te moedigen, een spiegel voor te houden, kritisch te bevragen en jou te supporten om te gaan voor wat er daadwerkelijk klopt voor jou!

 

Les 1: Two feet on the ground 

Les 2: Are you feeling something yet?

Les 3: Having it your way!

Les 4: Listen to your Heart!

Les 5: Let the world hear you!

Les 6: Fire up that intuition!

Les 7: Ready for some Soul action?!

 

DEZE TE GAVE BONUSSEN VOOR JOU

1. De opname van de training die ik gegeven heb met Marga Smal, haptotherapeut en voel-expert t.w.v. € 249. Marga heeft 40 jaar ervaring met het begeleiden van mensen om weer te leren voelen. Zoals zij zo mooi zegt:

“Een ontmoeting met wat in je leeft. Aandacht voor wat je voelt brengt jezelf weer in balans. Om steeds meer ont-dekken van wie je bent en wat je wilt, zodat je naarmate je meer in contact bent met jezelf, je je meer bewust wordt van de innerlijke kracht die je hebt “. 

2. De vier opnames van alle Q&A trainingen die ik in de eerste ronde van het Make a Move programma gegeven heb! Dit zijn super waardevolle trainingen van tussen de 45 en 60 minuten als extra bonus t.w.v. € 500.

DUS WIL JIJ:

 • De schat informatie die in jou zit weer tot jouw beschikking krijgen?
 • Van denken naar voelen naar innerlijk weten gaan?
 • Beslissingen nemen die daadwerkelijk kloppen voor jou?
 • In het moment kunnen beslissen wat er klopt en wat niet en welke actie daarbij hoort?
 • De tools in handen hebben om dat daadwerkelijk te kunnen doen?
 • Stoppen met nadenken maar innerlijk weten wat je wilt? 
 • Gaan leven op jouw voorwaarden? 
 • Weer zijn wie jij daadwerkelijk bent?
 • Echt gaan zorgen voor jezelf zodat jij de unieke bijdrage kan zijn die je bent?

Zegt alles in jou ‘JA’? Schrijf je dan in voor ‘Make a Move’.

make a move prorgramma

DIRECT STARTEN 

 

 

 


In 14 weken van denken, naar voelen, naar innerlijk weten & handelen

Hoe werkt het 14 weken online programma MAKE A MOVE?

 

 

PRAKTISCHE INFORMATIE

Je kunt direct starten en ontvangt na betaling meteen de eerste module in jouw mailbox. Vanaf dan komt er elke twee weken een module vrij in jouw persoonlijke online leeromgeving. Je ontvangt hiertoe een email met de directe link naar de les. Na inschrijving en betaling ontvang je een uitgebreide instructie, alle linkjes en jouw persoonlijke inloggegevens per mail.

Elke module van het programma bevatten verschillende werkvormen: video’s, audio’s, schrijfopdrachten, reflectie opdrachten, meditaties, visualisaties, alles gericht op het vergroten van jouw lichaamsbewustzijn en het vergroten van jouw zelfinzicht. Ik leer je om het zelf te kunnen! De oefeningen zijn super praktisch en concreet dus direct toe te passen in jouw leven.

Daarnaast krijg je de opnames van vier Q&A trainingen waarin vragen van deelnemers uit een eerdere ronde worden beantwoord en waarin ik nog meer achtergronden geef en mijn kennis en ervaring met je deel. 

We gaan aan de slag om alle informatie die in jou zit weer tot jouw beschikking te krijgen en de stappen te nemen die daadwerkelijk kloppen voor jou! 

DE ONLINE LEEROMGEVING

Via jouw persoonlijke inloggegevens, heb je toegang tot mijn online leeromgeving: de innerleadership academy. De content is hierdoor altijd en overal beschikbaar voor je. Je kunt het programma volgen op jouw eigen tempo, wanneer het jou uitkomt.

Alle content blijft ook gewoon beschikbaar, ook na afloop van het programma. Je kunt daarnaast de oefeningen en audio’s downloaden en overal mee naartoe nemen. In deze 14 weken word je helemaal begeleid en geleid! Je doet het uiteindelijk zelf, maar niet alleen!

Je kunt het programma zo vaak volgen als je wilt, de content blijft beschikbaar voor je, zolang mijn bedrijf bestaat.  

MAKE A MOVE

mét online 1 op 1 coaching (incl. BTW)
799
 •  
 •  
 •  
 • Inclusief 3 verdiepende coachcalls van 45 minuten
 • Direct starten
 • 7 uitgebreide online modules 
 •   Grote diversiteit aan werkvormen: Meditaties, visualisaties, lichaamsoefeningen, reflectie-oefeningen 
 • Opnames van 4 Q&A trainingen twv €500
 • Opnames van de training met Haptotherapeute Marga Smal twv €249
 • Op jouw eigen plaats, tijd en tempo het programma volgen
 • Je houdt toegang tot de content na de 14 weken
 • Het resultaat: jij herkent de signalen jouw lichaam en handelt naar wat klopt voor jou!
 •  

 •  

 •  

 

VEELGESTELDE VRAGEN MAKE A MOVE

 

Ik zit net burn-out thuis, is dit programma geschikt voor mij?

Als je net overspannen of burn-out thuis zit is dit programma minder geschikt. In die situatie is mijn Recharge your Battery programma het meest geschikt. Dit programma neemt je aan de hand mee en richt zich op ontspanning, loslaten van stress en het opladen van jouw batterij. Make a Move vraagt al wat meer veerkracht en is heel geschikt voor mensen die ready zijn om weer in beweging te komen. 

Hoe heb ik toegang tot het programma?

Je volgt het programma via mijn online leeromgeving. Bij de aanmelding voor het programma maak je automatisch een account en zelfgekozen wachtwoord aan. Hiermee heb je toegang tot het programma. Je ontvangt de link naar het programma per mail.

Wat houdt het programma precies in?

Elke twee weken komt er een nieuwe uitgebreide vrij, zeven modules in totaal. De lessen bevatten: meditaties, visualisaties, schrijf oefeningen, inzicht oefeningen en ik leg verschillende achtergronden en ‘het waarom’ uit. Zodat je naast een ervaring en inzicht ook de achterliggende redenen begrijpt. Daarnaast ontvang je de opnames van de vier alle vraag en antwoord trainingen als bonus. Deze staan ook in de online omgeving.

Wat is de toegevoegde waarde van het programma tov bv een psycholoog?

Doordat ik als coach én als ervaringsdeskundige dit programma samengesteld heb, heb ik aan den lijve ondervonden wat werkt en niet. Daarnaast maak ik de oefeningen super concreet zodat ze direct toepasbaar zijn in jouw leven. Een psycholoog is super goed en werkt vaak mooi aanvullend op wat ik aanbied omdat daar vaak met de mentale laag gewerkt wordt. In dit programma neem ik je mee in de achtergronden (mentaal) en richten we ons op het ervaren (fysiek en emotie). Jouw lichaam staat hierbij centraal omdat hier de spanning zit opgeslagen.

Hoe lang ben ik per dag met het programma bezig?

Je bent ongeveer een half uur tot 45 minuten per dag bezig met het programma. Dit in de vorm van het luisteren van de audio’s (meditatie, achtergrond en eventueel de uitleg van de oefeningen) en het doen van de oefeningen. Je zult zien dat elke minuut die je erin steekt, je superveel oplevert!

 

 

Is er geen maatwerk nodig?

Iedereen is anders en daarom reik ik verschillende vormen van oefeningen aan. Je kunt het ervaren en vervolgens doorgaan met de dingen die prettig zijn voor jou. Daarnaast zijn de oefeningen gericht op zelfinzicht: je gaat steeds meer doen van wat klopt voor jou! Daarmee is het tóch helemaal toegesneden op de persoon.

Hoe weet ik dat het programma ‘werkt’?

In het programma reik ik je het beste aan wat ik de afgelopen 7 jaar geleerd heb. De beste oefeningen die voor mij hebben gewerkt maar ook voor alle mensen die ik begeleid heb. Juist door hun reacties heb ik besloten deze super waardevolle kennis en oefeningen voor een groter publiek beschikbaar te maken.

Als jíj het werk doet, de audio’s luistert, de video’s bekijkt en zelf met de oefeningen aan de slag gaat, dan steek ik mijn hand ervoor in het vuur dat je prachtige resultaten behaalt! 

Is het erg als ik de lessen niet bij kan houden?

Je kunt de lessen in jouw eigen tempo volgen. Ik raad je wel aan om tenminste elke dag tenminste een oefening te doen om ‘erin’ te blijven. Maar het is belangrijk dat het geen moeten wordt. Na het programma blijft de content beschikbaar in de online leeromgeving zolang mijn bedrijf bestaat. Je kunt dus alle oefeningen terug luisteren en blijven doen. Vaak is het zo dat wanneer je verder bent in de tijd, je andere inzichten haalt uit dezelfde content. Ik raad je dus zeker aan om het later nog een keer te beluisteren. 

Wat als ik het tempo niet kan bijhouden?

No worries! Elke twee weken komt er een module vrij maar je kunt alles op jouw eigen tempo volgen. De content blijft namelijk gewoon beschikbaar zolang mijn bedrijf bestaat.

Andere vragen?

Staat jouw vraag er niet bij? Stuur mij hier even een berichtje en ik beantwoord met liefde al jouw vragen. 

 

 

 

Wat anderen zeggen

“Kirsten is een vrouw met een gedreven persoonlijkheid. Ze is oprecht geïnteresseerd in de medemens. Het is waardevol dat ze een ervaringsdeskundige is, daardoor begrijpt ze veel beter dan anderen hoe ik mij zou kunnen voelen.” – Thirza

 

“Zo relaxed wil ik me altijd wel voelen. Als ik erover nadenk: Eigenlijk zou iedereen dit moeten weten!” – René

 

“Ik heb weer leren ontspannen waardoor ik mijn ‘aan’ knop zelf weer uit kon zetten.” – Merel

Online leeromgeving

We werken met mijn online leeromgeving op www.innerleadershipacademy.nl. Bij de betaling van het programma maak je een account met wachtwoord aan, waarmee je altijd kunt inloggen en de beschikbare lessen kunt bekijken. Tip: voeg deze site toe aan jouw favorieten zodat je makkelijk toegang hebt. Je ontvangt overigens ook een mailtje met inloginstructies.

Garantie

Ik ben overtuigd van de kwaliteit van mijn programma. Mocht je je binnen 14 dagen na start van het programma bedenken en tot de conclusie komen dat het programma toch niet aansluit, laat het dan per email weten. Dan krijg je zonder vragen, en na verrekening van € 75 euro aan administratiekosten het resterende bedrag terug.

 

Kan ik de kosten declareren?

De programma’s die ik aanbied hebben te maken met het nemen van leiderschap over je leven en het omgaan met stress op het werk als in privé. Dit met het oog op het verbeteren van kennis en vaardigheden om inkomsten te verwerven. Onder bepaalde voorwaarden kan je deze kosten aftrekken als scholingskosten van de inkomstenbelasting.

Indien de stress direct effect heeft op jouw prestaties op je werk, kunnen bedrijven deze programma’s onder voorwaarden opvoeren als zakelijke kosten. Vraag dus altijd even aan je werkgever of zij het programma als scholing/coaching/training voor je willen betalen.

Klik hier voor de algemene voorwaarden