Hoe krijg ik meer energie?

Jouw energie weer terug?

Eindelijk weer goede nachten: van gestrest naar ontspannen

Vertel me hoe

Unieke kans - nog even beschikbaar Recharge your Battery 

van €499 voor €179

00
dagen
00
uren
00
minuten
00
seconden
Energie krijgen wat werk

Krijg je energie terug

Eindelijk weer goede nachten. 

Dé tools om jouw energie op te bouwen én te behouden. 

Ik wil stoppen met piekeren

Stoppen met piekeren

Jouw stop-knop kunnen bedienen. Oefeningen die je gelijk kunt toepassen in jouw leven. 
Weer genieten van mijn leven

Weer kunnen genieten

Niet meer zomaar boos worden.
Weer de fijne emoties van het leven kunnen ervaren.

burn-out coach kirsten Nelis

Van burn-out naar vol energie

Ik ben Kirsten Nelis, burn-out coach & ervaringsdeskundige. Bijna 10 jaar geleden raakte ik overspannen en een paar maanden later  belandde ik in een zware burn-out. In die periode ontkende ik wat er aan de hand was. Ik noemde het 'overwerkt'. Pas toen ik eerlijk werd en het accepteerde, kon ik herstellen. 

In de jaren daarna heb ik alles aangepakt om te herstellen. Sommige dingen werkten, maar veel helaas ook niet. Mijn herstel heeft hierdoor zeker 2 jaar langer geduurd dan nodig was. Daarnaast heb ik duizenden euro's verspild aan zaken die niet werkten. 

Jij hoeft deze zoektocht gelukkig niet meer af te leggen. Je krijgt een combinatie van alles wat bewezen het beste werkt: voor mijzelf en voor de honderden mensen die ik geholpen heb.

Symptomen van stress

Vermoeid + stress = niet slapen

Ken je dat? Dat je ondanks de vermoeidheid, niet kunt slapen? Dat de stress en gedachten jou letterlijk uit je slaap houden? Dat je doorgaat terwijl je eigenlijk moet stoppen? Dat je je constant onrustig voelt en dat het niet meer lukt te ontspannen? Dat je geen energie hebt om dingen te doen, laat staan de dag goed door te komen?


Met alle kennis die ik de afgelopen 10 jaar heb opgedaan, heb ik het Recharge your Battery programma ontwikkeld. Een programma waarbij je aan de hand meegenomen wordt om deze situatie achter je te laten: jouw energie weer op te bouwen, weer tot rust te komen en jouw hart te volgen. Van opgebrand naar on fire!

Hoe overwin je een burn-out

Weet jezelf weer op te laden

Schrijf je in voor hét ontspannings- en recharging programma om van gestrest naar relaxed te gaan. Om van (totaal) opgebrand naar energierijk te gaan zodat je weer kunt doen wat je wilt doen. Je krijgt de tools in handen om het zelf te kunnen: blijvend minder stress en meer energie!
Ervaar het nu
Ervaringen over recharge your battery

Ruben

Verbeterde energie na jaren

"Ik heb het programma boven verwachting ervaren. Ik heb al veel dingen geprobeerd en ben al tijden onderweg naar herstel. In de afgelopen 20 lessen heb ik meer geleerd over mezelf dan de afgelopen 20 maanden tijdens mijn herstel. Je hebt hele praktische handvatten en inzichten gegeven die voor burnouters direct herkenbaar zijn. Ik heb nu weer dagen mogen ervaren van een verbeterde energie na jaren.. Heerlijk! Dacht niet dat ik het nog in me had. Mijn dank is groot!"

Welke stappen doorlopen wij samen

Tot rust komen in een burn-out

Eindelijk weer tot rust komen

Jouw lijf en hoofd weer tot rust brengen is een voorwaarde voor duurzaam herstel.

Dit is dan ook één van de  uitgangspunten in het programma. Je ontvangt verschillende oefeningen en technieken om stap voor stap je lijf en hoofd weer tot rust te brengen. Want hoe zou het zijn als je jouw stopknop weer kunt bedienen en weer uitgerust wakker wordt?

Veranderingen doorgaan tijdens burn-out

Je leert het zelf te kunnen

Door de oefeningen in het programma leer je het zelf te kunnen: je gaat van onbewust onbekwaam (je ziet het niet) naar bewust onbekwaam (je ziet het, maar je kunt nog niet anders). In deze fase wordt de motivatie geboren voor verandering. Vervolgens begint het proces om stap voor stap de verandering in te zetten: je wordt bewust bekwaam! Deze bewustzijnssprong is goud en kan je toepassen op alle gebieden in jouw leven. Een tool for life!

Je hart volgen tijdens stress

Volg je hart

Na een overspannen periode of burn-out is het geen optie meer om dingen te doen waarop je leegloopt. In het programma kom je er stap voor stap achter wat je wél wilt en wat er daadwerkelijk belangrijk voor je is. Op een gezonde manier: je gaat stoppen met wat er niet (meer) voor je werkt en starten met wat er klopt voor jou!
Symptomen van burn-out

+ we gaan de diepte in

Neem een beetje moed mee want we gaan de diepte in. Ik vraag je om écht eerlijk te worden en jezelf in de spiegel aan te kijken. Geen struisvogelpolitiek meer, dit heeft je immer hier gebracht. Einstein zei het al: 

"If you do what you always did, you will get what you always got"

Zo doorgaan is dus geen optie meer. 

In het programma neem ik je stap voor stap mee de diepte in. Een liefdevolle schop onder je kont waar dat nodig is omdat we gaan voor positieve veranderingen. 

Wat ontvang jij bij Recharge your battery

Burnout coaching

Stap voor stap in jouw eigen tijd en tempo

Het programma bestaat uit 21 lessen, verspreid over 3 maanden. De lessen worden op een behapbare manier, verspreid in de tijd, aangeboden. Je kan het programma dus in jouw eigen tijd en tempo het programma volgen.  So no stress ;). 

Je zult merken dat elke minuut dat je aan het programma geeft, jouw herstel ten goede komt. 

Online burn-out verhelpen

Persoonlijke online leeromgeving

Na aanmelding ontvang je de inloggegevens voor jouw persoonlijke online leeromgeving. Hierin vind je een overzicht van de vrijgekomen lessen en de bonussen. Je houdt toegang tot het programma zolang mijn bedrijf bestaat dus je kunt altijd oefeningen terugluisteren of ze later nog een keer doen.


Daarnaast ontvang je van mij  een herinnering per mail wanneer er een nieuwe les voor je klaarstaat. Dit met een direct linkje naar de les om het jou makkelijker te maken.

Lichamelijke oefeningen tegen stress

Unieke oefeningen voor lichaam

Kunnen ontspannen en weer in je lijf komen in een voorwaarde om stappen te kunnen zetten. Een scala aan oefeningen die echt werken. En je hoeft er niet eens lenig of sterk voor te zijn. 
Boeken over burn-out

Toegang tot de Q&A bibliotheek

De meest gestelde vragen vind je als bonus bij het programma. Hier heb je direct toegang tot. Een super waardevolle toevoeging aan het programma.
Audio's luisteren tegen de stress

Audio's: verminder prikkels

Het programma bestaat met name uit audio bestanden om de schermtijd én de prikkels te beperken. De Q&A sessies en de stress awareness training die beide als bonus krijgt, worden als video aangeboden. Deze kan je overigens ook alleen beluisteren. 

Reviews recharge your battery

Susan

superfijn: praktisch & haalbaar

"Wat superjammer dat het programma alweer voorbij is. Ik vond het echt een superfijn programma. Hele praktische en haalbare oefeningen. Ik vond het spannend om geld te betalen voor een programma waarvan je niet precies weet wat je krijgt, maar ik vond het de investering meer dan waard."

Na recharge your battery

Heb je alle tools in handen voor meer energie. Je hebt geleerd het zelf te kunnen en weet wanneer je welke techniek kunt toepassen voor ontspanning, stoppen met denken en meer energie. Je kunt eindelijk weer genieten van de dingen die je doet. Je maakt andere keuzes: keuzes waar je van binnen blij van wordt. Keuzes die goed zijn voor jou!

Laat stress achter je

Jouw stressklachten achter je laten

Weet wanneer je moet stoppen

Jouw stop - knop weer kunnen bedienen

Krijg je energie terug

Weer de energie om de dag goed door te komen

Leer je zelf beter kennen

Stoppen met het gene wat niet meer werkt voor jou

Weet wat jij wilt doen

Weten wat je echt wilt i.p.v. wat andere willen 

Leer je grenzen kennen

Tijdig jouw grenzen leren herkennen

Aan de hand meegenomen worden

Antwoord op de meest gestelde vragen

Burn-out coach Kirsten Nelis

Door ervaringsdeskundige & coach Kirsten Nelis

Recharging in 3 minuten

Bekijk het filmpje en zie wat het programma voor jou kan betekenen. 

Bonussen! Schrijf je in en ontvangt direct:

Herken stress

Online training: stress - de basis

Alles wat je moet weten over hoe stress werkt, wat de oorzaken zijn, hoe je de signalen kunt herkennen en meer. "Echt een eye-opener".
Krijg dag ritme

Dagritme document t.w.v. 97 euro

Een dagritme hebben in cruciaal in herstel. Met dit document neem ik je aan de hand mee naar een dagritme voor duurzaam herstel. 

Q&A bibliotheek t.w.v. 799 euro

Jouw vragen beantwoord. Je krijgt toegang tot de  video's van de Q&A sessies. "Een verrijking voor en aanvulling op de cursus". 

Ervaringen Kirsten Nelis

Damyra

de kwartjes blijven maar vallen

"Ik ben ontzettend blij met deze cursus. Je hebt trouwens ook een fijne stem ;). De cursus kwam een beetje laat op mijn pad maar ook optijd. Door de tips die ik van jou krijg zijn er zoveel kwartjes gevallen. Ik kan niet beschrijven hoe of wat maar dit voelt goed en gezond. Ik leer ontspannen en ik kom voor mijzelf op. Nooit meer een burn-out. Bedankt lieve Kirsten, je bent echt geweldig!"
Ik heb weer leren ontspannen waardoor ik mijn ‘aan’ knop zelf weer uit kon zetten. Wat een verschil, ik had niet gedacht dat ik me ooit weer ‘normaal’ zou kunnen voelen.


Review Kirsten Nelis
Merel

Kirsten is een vrouw met een gedreven persoonlijkheid. Ze is oprecht geïnteresseerd in de medemens. Het is waardevol dat ze een ervaringsdeskundige is, daardoor begrijpt ze veel beter dan anderen hoe ik mij zou kunnen voelen.
Thirza
Ik heb RYB gevonden op het moment dat ik al jarenlang overspannen was en de situatie langzamerhand onhoudbaar begon te worden. Ik ben er enorm van opgeknapt en heb nu weer 1000e nieuwe plannen. Ik ben benieuwd welke daarvan ik zal verwezenlijken. Wel wil ik sommige oefeningen blijven gebruiken om niet weer in de zelfde oude valkuilen te trappen.
Review recharge your battery
Birgit
€ 499,-
€ 179,-

Recharge your battery programma

Aan de hand meegenomen: ontspannen, loslaten en opladen. Hét programma om overspannenheid en burn-out achter je te laten. Kies dus nu voor jou en jouw herstel zodat je weer de energie hebt om de dingen te doen die belangrijk zijn voor jou en de mensen om je heen. 
  • Je ontvangt direct de inloggegevens
  • Veilig online betalen
  • Je houdt toegang tot het programma, ook na afloop


Betaal veilig met 


Garantie verzekerd

Ik ben overtuigd van de kwaliteit en het effect van mijn programma. Mocht je je binnen 14 dagen na start van het programma bedenken en tot de conclusie komen dat het programma toch niet aansluit, laat het dan per email weten. Dan krijg je zonder vragen, en na verrekening van € 50 euro administratiekosten het resterende bedrag terug.
Garantie recharge your battery

Aanmelden om jouw batterij weer op te laden

Een sessie was mij zoveel waard
Je bent een wandelende bibliotheek. Elke keer ben ik weer verbaasd over wat er uit jouw trukendoos komt. Eén sessie met jou heeft me meer gegeven dan een half jaar therapie. Je hebt me enorme helderheid gegeven. Omdat je alles praktisch en concreet maakt, kan ik het altijd direct toepassen en ben ik er écht mee geholpen.
Resultaten Kirsten nelis
Jobbe
Geweldige inzichten gekregen
Lieve Kirsten super bedankt. Dank je voor het delen van alle inzichten, de ervaringen van andere deelnemers en ook jouw eigen ervaring. Je brengt het zo overduidelijk met kennis van zaken en op een fijne, rustige en begripvolle manier. Super bedankt en ik kan het iedereen aanraden om jouw programma te volgen.
Review kirsten Nelis
Bert
Zeer waardevol!
Kirsten is een vrouw met een gedreven persoonlijkheid. Ze is oprecht geïnteresseerd in de medemens. Het is waardevol dat ze een ervaringsdeskundige is, daardoor begrijpt ze veel beter dan anderen hoe ik mij zou kunnen voelen.Thirza