Ben je constant aan het piekeren en kan je het denken niet meer loslaten? Voel je je opgejaagd en is het lastig om te ontspannen? Komt er weinig meer uit je handen en/of weet je niet meer waar je moet beginnen

Verlang je ernaar om eindelijk weer de rust in jouw hoofd te kunnen ervaren? De stappen en oefeningen in dit programma hebben voor mij hét verschil gemaakt. Tijdens mijn burn-out en nu wanneer ik stress ervaar nog steeds: blijvend rust en ruimte in mijn hoofd en mijn lijf. 

Schrijf je in en maak NU ook de stap naar rust en ruimte in jouw hoofd

 EINDELIJK WEER DE RUST EN RUIMTE IN JE HOOFD 

 

 VAN ONRUSTIG & GEJAAGD NAAR ONTSPANNING IN JE LIJF

 

GOEDE GEWOONTES VOOR POSITIEVE ENERGIE

Drie krachtige, effectieve modules

Schrijf je NU in en krijg meteen toegang tot een geweldige bonus

VERLANG JE WEER NAAR RUST EN RUIMTE?


In drie simpele en effectieve stappen aan de slag

 

 

 

 

 

Jouw situatie

Loopt jouw emmer over? Geen overzicht, weinig energie, prikkelbaar en gaat je hoofd maar door? Dan wordt het tijd om de regie weer terug te pakken met dit 3 stappen plan. 

 

 

 

 

 

STAP 1: Ruimte in je hoofd

Je gaat ruimte maken. Want zonder ruimte te maken, kan er namelijk niets meer bij. Ook de dagelijkse dingen niet. Als je bv denkt: ‘ik heb het te druk’, dan is Re-wire juist voor jou. 

 

 

 

 

 

STAP 2: Rust in je lijf

Van opgejaagd naar ontspannen. We gaan aan de slag om de negatieve vicieuze stress cirkel te doorbreken. Je gaat jouw stress stukje bij beetje loslaten zodat je eindelijk weer tot rust kan komen. 

 

 

 

 

 

STAP 3: Positieve energie

In de laatste stap gaan we goede gewoontes aanleggen voor positieve energie. Op naar blijvend resultaat: rust en ruimte in jouw hoofd en lijf.

WAT HOUDT HET PROGRAMMA IN? 

In drie simpele stappen naar rust en ruimte

Het programma bestaat uit drie modules waarbij je meteen kunt starten met de eerste module. Daarnaast is er gelijk een geweldige extra bonus beschikbaar speciaal voor jou. De opname van een super waardevolle Q&A call boordevol info en praktische tips.

 

  • Je kunt gelijk starten met de eerste module. Je bent ongeveer 30 minuten bezig met deze module en daarna hoeveel tijd je eraan wilt besteden om meer ruimte te maken in jouw hoofd. 
  • Vijf dagen later staat de tweede module voor je klaar, waarmee je in totaal ongeveer 30 minuten bezig bent. Daarna vraagt het dagelijks om een kleine 15 minuten. Dit zijn waarschijnlijk de fijnste 15 minuten van je dag ;). 
  • Tenslotte, nog eens vijf dagen later, staat de derde module voor je online waarmee je in totaal ongeveer 20 minuten bezig bent. Daarna vraagt het om een paar minuten per dag.

Elke module bevat een video met uitleg en stappenplan. De tijd die je besteedt an het kijken van de video, eventueel het luisteren van een audio en het doen van de oefeningen voor meer rust en ruimte. Je ontdekt ook ‘het waarom’ van wat we doen, zodat je naast de ervaring en het inzicht ook de achterliggende redenen begrijpt. Voor ons hoofd cruciaal om ‘mee’ te kunnen en dus belangrijk om daadwerkelijk stappen te kunnen zetten. 

 

Je zult merken dat elke minuut die je erin steekt, je superveel oplevert!

WAAROM HET – STOP DE STRESS – PROGAMMA? 

Eind 2010 kreeg ik een burn-out. Op dat moment was er nog niet zoveel over bekend, laat staan dat er een effectieve behandelmethode bestond. De jaren daarna heb ik gewijd aan mijn eigen herstel én aan onderzoek naar wat er nodig is bij elke fase van herstel.


Op dit moment heeft 1 op de 7 Nederlanders last van burn-out klachten, dit is ongelooflijk veel en ik heb het vermoeden dat het aantal alleen nog maar gaat stijgen. In de top 3 van stressklachten vanuit mijn burn-out test staat: malen en piekeren. Dit gegeven wordt bevestigd door alle mensen die ik spreek over dit onderwerp. Hun grootste verlangen: eindelijk weer rust en ruimte in het hoofd. 


Dit heeft mij gemotiveerd om op basis van mijn onderzoek en ervaring een programma te maken speciaal voor jou. Speciaal gericht op het creëren van rust en ruimte in je hoofd. Dit op een simpele en voor iedereen toe te passen manier. 


En juist omdat  stress en burn-out een maatschappelijk probleem geworden is, wil ik dit programma voor zoveel mogelijk mensen toegankelijk maken. In prijs en ook in uitvoering. Overzichtelijk en effectief!


Heel Nederland van Gestrest naar Gelukkig!

BEGELEIDING DOOR BURN-OUT COACH
EN ERVARINGSDESKUNDIGE KIRSTEN NELIS

WIL JIJ OOK:

  • De rust en ruimte in je hoofd?
  • Het denken kunnen loslaten door één simpele techniek?
  • Weer goede nachten kunnen maken?
  • Ontspanning ervaren alsof je weer kind bent?
  • Positieve energie hebben?
  • Kunnen genieten van de kleine dingen?
  • Dit in 3 simpele en effectieve stappen?

Zelf heb ik dit ook meegemaakt. Mijn hoofd liep over, ik stond constant ‘aan’ en ondanks dit probeerde ik alsnog door te gaan. Dit bleek achteraf een van de slechtste keuzes die ik ooit gemaakt heb. Eind 2010 raakte ik overspannen en 2 maanden later ging ik nóg dieper en raakte ik burn-out. 


In de jaren na mijn breekpunt, heb ik geleerd hoe ik de rust en ruimte in mijn hoofd weer terug kon krijgen. 
Ik heb ongeveer alles uitgeprobeerd, veel werkte, maar veel ook niet. Jij hoeft deze zoektocht gelukkig niet meer af te leggen. Ik geef jou een combinatie van alles wat bewezen het beste werkt: voor mijzelf en voor de honderden mensen die ik intussen begeleid heb. 


Ik ga jou leren hoe jij de rust en ruimte in je hoofd en lijf weer kunt terugkrijgen én houden. Alles wat je leert en vervolgens toepast komt jouw hersteltijd significant ten goede! Want het is mogelijk, ook al lijkt jouw situatie uitzichtloos en vraag je je af of het ooit nog goed gaat komen.

VEELGESTELDE VRAGEN

Is het geschikt voor iedereen?

Dit programma is geschikt voor iedereen die wel wat meer rust en ruimte in het hoofd en lijf kan gebruiken. Met name mensen die teveel stress ervaren en overspannen zijn, hebben superveel baat bij dit programma. Voor  mensen met een burn-out of overspannen thuis zitten, raad ik het Recharge your Battery programma aan. 

Het programma bied ik aan als een overzichtelijk stappenplan zodat het voor iedereen toegankelijk en toepasbaar is. 


Is het erg als ik de lessen niet bij kan houden?

Je kunt de lessen in jouw eigen tempo volgen. Ik raad je aan om tenminste elke dag er even mee bezig te zijn om ‘erin’ te blijven. Maar het is belangrijk dat het geen moeten wordt. Na het programma blijven de modules beschikbaar in de online leeromgeving zolang mijn bedrijf bestaat. Vaak is het zo dat wanneer je verder bent in de tijd, je andere inzichten krijgt uit dezelfde content. Ik raad je dus zeker aan om het later nog een keer te beluisteren. 


Kan ik het programma ook zonder internet volgen?

Je kunt alle oefeningen downloaden zodat je ook bv op vakantie kunt starten en/of verder kunt. Je neemt jezelf overal mee naartoe, dus ook op vakantie. De uitgelezen mogelijkheid voor het maken van rust en ruimte en goede gewoontes op te starten voor positieve energie. 

 

Kan ik dit programma ook volgen i.c.m een traject met een psycholoog? 

Jazeker, dit is een super goede aanvulling. In het programma reik ik je het beste aan wat ik de afgelopen 10 jaar in de praktijk geleerd heb. De basis stappen voor rust en ruimte in je hoofd. De meest effectieve oefeningen die voor mijzelf en voor alle mensen die ik begeleid heb, hebben gewerkt. Praktisch en concreet. 

Andere vragen?

Staat jouw vraag er niet bij? Stuur mij hier even een berichtje en ik beantwoord met liefde al jouw vragen.

WAT ANDEREN ZEGGEN

“Kirsten heeft mijn verwachtingen meer dan waar gemaakt. De handvatten die zij mij heeft gegeven maken dat ik nu weer op zelfstandige voet verder kan gaan. Mijn burn-out ligt achter mij en ik heb de tools om het nooit meer zover te laten komen. Met vertrouwen pak ik mijn reis verder op, ik kan het weer alleen dankzij de hulp die ik heb ervaren van Kirsten.” – Miranda

“Ik ben zeer tevreden over de begeleiding die Kirsten in de online cursus geeft. Een prima oplossing voor wie niet wil reizen maar wel deskundige begeleiding bij burn out zoekt. Daarbij is het zeker een pré dat Kirsten alle valkuilen kent….” – Henny

“Kirsten is een vrouw met een gedreven persoonlijkheid. Ze is oprecht geïnteresseerd in de medemens. Het is waardevol dat ze een ervaringsdeskundige is, daardoor begrijpt ze veel beter dan anderen hoe ik mij voel.” – Thirza