Van stress naar happiness coachingsprogramma   Het meest complete leiderschapsprogramma om jouw stress achter je te laten en te gaan voor een gelukkig leven.

Praktische hulp die het verschil maakt! (Bekijk de video)

5 maanden - met begeleiding

Direct aanmelden!


Ik wil weer energie krijgen

Van denken naar voelen

Uit je hoofd en in je lijf. Stoppen met piekeren. Rust in je hoofd en weer  kunnen voelen wat je echt wilt. Met een scala aan oefeningen die direct toepasbaar zijn in jouw leven.

Ik wil stoppen met piekeren

Krijg je energie terug

Eindelijk weer goede nachten en uitgerust wakker worden. Weer de energie hebben om alles te doen wat je wilt. Dé tools om jouw energie op te bouwen én te behouden. 

Weer genieten van mijn leven

Weer weten wat je wilt

Vanuit intuïtie keuzes kunnen maken die voor je kloppen. Je ont-dekt wat je wilt en gaat vol vertrouwen op pad. Je geniet, zorgt goed voor jou en je geniet weer van de kleine dingen.

burn-out coach kirsten Nelis

Van uitgeput naar vol energie

Ik ben Kirsten Nelis, burn-out coach & ervaringsdeskundige. Bijna 10 jaar geleden raakte ik overspannen en een paar maanden later belandde ik in een zware burn-out. In die periode ontkende ik wat er aan de hand was. Ik noemde het 'overwerkt'. Pas toen ik eerlijk werd en het accepteerde, kon ik herstellen. 

In de jaren daarna heb ik alles aangepakt om te herstellen. Sommige dingen werkten, maar veel helaas ook niet. Mijn herstel heeft hierdoor zeker 2 jaar langer geduurd dan nodig was. Daarnaast heb ik duizenden euro's verspild aan zaken die niet werkten. 

Jij hoeft deze zoektocht gelukkig niet meer af te leggen. In het 5maanden programma van stress naar happiness, krijg je een combinatie van alles wat bewezen het beste werkt: voor mijzelf en voor de meer dan 1250  mensen die ik intussen begeleid heb.  

Ervaringen van deelnemers

Dit was mij zoveel waard
Je bent een wandelende bibliotheek. Elke keer ben ik weer verbaasd over wat er uit jouw trukendoos komt. Je hebt me enorme helderheid gegeven. Omdat je alles praktisch en concreet maakt, kan ik het altijd direct toepassen en ben ik er écht mee geholpen.
Resultaten Kirsten nelis
Jobbe - 39 jaar, ondernemer en vader van 2 kanjers

Ik voel mijn kracht weer

Vandaag schreef ik in mijn dagboek: ik ben zo dankbaar voor de inzichten die Kirsten me laat geven door haar audio's, opdrachten en meditaties en dat ik daardoor weer in mijn kracht kom te staan. Langzaam maar zeker voel ik me weer mezelf worden. Heel dankbaar!
Review kirsten Nelis
Madelon - 37 jaar, op weg naar haar droombaan

Dit programma heeft me echt geholpen

 Ik heb echt heel erg veel gehad aan het programma. Het is voor mij een prachtige, waardevolle aanvulling geweest op mijn traject bij de psycholoog. Nu ik daar mijn behandeling heb afgerond, en weer aan het werk ben, heb ik modules herhaald die nu een andere betekenis krijgen in de andere context. Ik wil je heel erg bedanken. Voor het maken van het programma, de waardevolle adviezen in het coachingsgesprek, de mooie oefeningen en het feit dat dit beschikbaar blijft. 

Linda - 44 jaar, directeur basisschool
Symptomen van stress

'Aan' blijven staan = niet herstellen

Herkenbaar voor jou:

 1. Dat je constant 'aan' staat?
 2. Dat je niet de rust kunt vinden, ook al zit je stil?
 3. Dat het piekeren doorgaat, ook 's nachts?
 4. Dat je ondanks de vermoeidheid, niet kunt slapen? 
 5. Dat je doorgaat terwijl je eigenlijk moet stoppen? 
 6. Dat je hoofd steeds minder goed begint te werken? 
 7. Dat je prikkelbaar bent naar de mensen om je heen, terwijl je dit niet wilt?
 8. Dat je geen energie hebt om dingen te doen, laat staan de dag goed door te komen?

Dit alles is heel normaal als je te lange tijd teveel stress ervaren hebt. Heel vervelend natuurlijk en tegelijk ook goed nieuws: ik kan je namelijk helpen om deze klachten achter je te laten.  Maar daar is wél wat voor nodig want:      

        "If you do what you always did, you will get what you always got" -                                                       Einstein                

Hoe overwin je een burn-out

Kies nu voor jouw gezondheid

Schrijf je in voor hét integrale programma voor burn-out herstel. Om te gaan:

 • Van gespannen naar ontspannen
 • Van denken naar voelen
 • Van chaos naar overzicht en helderheid
 • Van  opgebrand naar vol energie 
 • Van in gevecht met jezelf naar acceptatie
 • Van overprikkeld en (over)gevoelig naar krachtig en vrij
 • Van zelf-afwijzing naar zelf-liefde en zelfzorg
 • Van afgesneden van je gevoel naar het volgen van je intuïtie
 • Van 'ik weet niet wat ik wil' naar een duidelijke richting

Je krijgt de tools in handen om het zelf te kunnen: we gaan voor een duurzame verandering. Blijvend minder stress en meer energie! Vijf maanden online programma waarin ik jou stap voor stap begeleid. We starten op 28 februari as met een gemeenschappelijke kick-off.

Bekijk de mogelijkheden
Ervaringen over recharge your battery

Claudia

Testimo​​​​nial

Verbeterde energie na jaren

Ik wil je even laten weten hoe fijn ik jou online training vind. Ik vind de opbouw prettig, heb het gevoel dat je heel compleet bent en bovenal: je helpt me erg!


Ik heb zojuist voor het eerst de meditatie ‘energie opschonen’ gedaan en die raakte me intens. Ik realiseerde me dat ik zoveel energie heb weggegeven en overgenomen van anderen dat ik er doodvermoeid ben geraakt.


De oefening heeft me geholpen mezelf wat energie in te blazen en ik ontdekte dat mijn energie mooi is en dat ik het oprecht gemist heb.

Welke stappen doorlopen wij samen

Tot rust komen in een burn-out

Stap 1: weer tot rust komen

Rust in je kont ;). Stil zitten en ook echt kunnen ontspannen, daar gaan we voor. Jouw lijf weer leren te ontspannen is een van de sleutels voor duurzaam herstel en één van de uitgangspunten van het programma. Je ontvangt verschillende oefeningen en technieken om stap voor stap je lijf en hoofd weer tot rust te brengen. Want hoe zou het zijn als je jouw stopknop weer kunt bedienen, met rust in je hoofd doorslaapt en weer uitgerust wakker wordt?

Veranderingen doorgaan tijdens burn-out

Stap 2: accepteren en loslaten

Acceptatie is een tweede sleutel voor een duurzaam herstel. We gaan het mooi weer spelen afleggen en écht eerlijk worden over hoe het met je gaat. En eerst maar eens tegen jezelf omdat we zo gewend zijn om eroverheen te stappen. Je gaat oude dingen opruimen zodat het niet meer in de weg zit en jouw patronen doorbreken. Op naar een leven waarbij je je vrij voelt. 

Door de oefeningen in het programma leer je het zelf te kunnen: je gaat van onbewust onbekwaam (je ziet het niet) naar bewust onbekwaam (je ziet het, maar je kunt nog niet anders). In deze fase wordt de motivatie geboren voor verandering. Vervolgens begint het proces om stap voor stap de verandering in te zetten: je wordt bewust bekwaam! Deze bewustzijnssprong is goud en kan je toepassen op alle gebieden in jouw leven. Een tool for life!

Je hart volgen tijdens stress

Stap 3: do what makes you happy

Na een overspannen periode of burn-out is het geen optie meer om dingen te doen waarop je leegloopt. In het programma kom je er stap voor stap achter wat je wél wilt en wat er daadwerkelijk belangrijk voor je is. Op een gezonde manier: je gaat stoppen met wat er niet (meer) voor je werkt en starten met wat er klopt voor jou!
Je hebt weer richting en maakt de keuzes die gezond voor jou zijn.  
Symptomen van burn-out

+ we gaan de diepte in met specifieke thema's

Neem een beetje moed mee want we gaan de diepte in. Ik vraag je om écht eerlijk te worden en jezelf in de spiegel aan te kijken. Geen struisvogelpolitiek meer, dit heeft je immer hier gebracht. Zo doorgaan is dus geen optie meer. 

We gaan de diepte in met gerichte thema's o.a: stress loslaten, energie management, emoties, (dag)structuur, grenzen, re-integratie, stress en hormonen, arbeidsrecht, voeding, van denken naar voelen, doorbreken van patronen, keuzes maken en werken vanuit kracht en talent.

In het programma neem ik je stap voor stap mee de diepte in. Een liefdevolle schop onder je kont waar dat nodig is omdat we gaan voor blijvende positieve veranderingen. 

Direct beginnen
Ervaringen Kirsten Nelis

Damyra

Testimonial

de kwartjes blijven maar vallen

"Ik ben ontzettend blij met deze cursus. Je hebt trouwens ook een fijne stem ;). De cursus kwam een beetje laat op mijn pad maar ook optijd. Door de tips die ik van jou krijg zijn er zoveel kwartjes gevallen. Ik kan niet beschrijven hoe of wat maar dit voelt goed en gezond. Ik leer ontspannen en ik kom voor mijzelf op. Nooit meer een burn-out. Bedankt lieve Kirsten, je bent echt geweldig!"

Dit ontvang jij bij het 5 maanden programma

Burnout coaching

Stap voor stap begeleiding

Het programma bestaat uit:

 • Kick-off call met Kirsten op 28 februari as. 
 • 5 coachingscalls met Kirsten waarin je al jouw vragen kunt stellen
 • Verdiepende masterclasses
 • Gave bonussen en direct starten met Rewire: de code voor rust en ruimte in je hoofd
 • Online lessen, verspreid over 5 maanden. Alles wat er nodig is om jouw situatie achter je te laten. 

De lessen worden op een behapbare manier, verspreid in de tijd, aangeboden. De oefeningen zijn praktisch en concreet zodat ze direct toepasbaar zijn in jouw leven. Je kunt het programma dus in jouw eigen tijd en tempo het programma volgen.  So no stress ;). Je zult merken dat elke minuut dat je aan het programma geeft, jouw herstel ten goede komt. En, heel belangrijk, ook na de vijf maanden blijft het programma beschikbaar voor je.

Yes, dit wil ik!
Online burn-out verhelpen

Persoonlijke online leeromgeving

Na aanmelding ontvang je de inloggegevens voor jouw persoonlijke online leeromgeving. Hierin vind je een overzicht van de vrijgekomen lessen en de bonussen. Je houdt toegang tot het programma dus je kunt altijd oefeningen terugluisteren of ze later nog een keer doen.

Daarnaast ontvang je van mij een herinnering per mail wanneer er een nieuwe les voor je klaarstaat. Dit met een direct linkje naar de les om het jou makkelijker te maken.

Lichamelijke oefeningen tegen stress

Unieke oefeningen voor lichaam

Kunnen ontspannen en weer in je lijf komen is een belangrijke sleutel tot herstel. In het programma werken we mede op een lichaamsgerichte manier. Omdat ik er keer op keer achter kom dat alles wat je meegemaakt hebt, in je lijf wordt opgeslagen. Je krijgt de oefeningen die mij in de afgelopen 10 jaar het beste geholpen hebben om los te laten wat er los te laten valt. Deze oefeningen zijn makkelijk te doen (je hoeft er niet lenig voor te zijn oid ;)).
Boeken over burn-out

Coaching & thema masterclasses

Gedurende de drie maanden van het programma gaan we samen op pad: We starten met een live online kick-off op maandag de 28e. En daarna kan je in elke coachingscall jouw vragen stellen en kan je leren van vragen van anderen. Daarnaast ontvangen je verdiepende masterclasses op de belangrijkste thema's zoals:  grenzen aangeven, ademen, voeding en hormonen, doorbreken van patronen, duurzame re-integratie en happy working. 
Audio's luisteren tegen de stress

Audio's: verminder prikkels

Het programma bestaat voor een groot gedeelte uit audio bestanden om de schermtijd én de prikkels te beperken. 

 • De ontspanning/meditatie/visualisatie oefeningen kan je opzetten en meedoen.  
 • De oefeningen t.b.v. zelfinzicht zijn ook in audio en kan je op papier verder uitwerken.
 • Een aantal thema's worden in video aangeboden zodat je de presentatie kunt zien.
Reviews recharge your battery

De ervaring 

van Ningjing

superfijn: praktisch & haalbaar

"Heel bedankt voor alle online lessen van stress naar happiness. Ik heb er veel voordeel kunnen uithalen. Jouw lessen zijn echt het bedrag meer dan waard wat ik ervoor heb  betaald. Ik heb er veel van geleerd. Ik stuur je dit bericht van mij als bedankje."

Je maakt de stap van stress naar happiness

 • Je hebt de rust weer gevonden zodat je ook kunt genieten van 'even niets'
 • Je hebt weer de energie zodat je weer alles kunt doen wat jij wilt: maar nu op een gezonde manier ;)
 • Je weet hoe je met jouw emoties kunt omgaan zodat je niet meer overvallen wordt in het moment
 • Je hebt geleerd het zelf te kunnen zodat je (zelf)vertrouwen gegroeid is en nog steeds groeit
 • Je hebt weer richting gekregen zodat je weet wat je wél wilt
 • Je kunt weer genieten van de dingen die je doet
 • Je voelt je krachtig en ziet de toekomst met vertrouwen tegemoet
 • Je maakt andere keuzes: keuzes waar je van binnen blij van wordt. Keuzes die goed zijn voor jou!
Laat stress achter je

Weer kunnen voelen en leren omgaan met (oude) emoties

Weet wanneer je moet stoppen

Omgaan met (negatieve) gedachten en stoppen met piekeren

Krijg je energie terug

Weer kunnen ontspannen en de echte rust ervaren

Leer je zelf beter kennen

Weer de energie om de dag goed door te komen

Weet wat jij wilt doen

Tijdig jouw grenzen leren kennen en herkennen

Leer je grenzen kennen

Leven vanuit visie: weer richting hebben in je leven

Bonussen! Schrijf je in en ontvang:

Herken stress

Online training: Rewire t.w.v. €149

Start direct met het Rewire programma. In drie modules: de code voor rust en ruimte in je hoofd. "Een geweldige basis en een eyeopener."
Krijg dag ritme

Live sessie: van je hoofd in je lijf t.w.v. €250

Weer leren voelen: Een interactieve online sessie met Marga Smal, haptotherapeute met 40 jaar ervaring. "Een wandelende bibliotheek"

Q&A bibliotheek 

t.w.v. €799

Jouw vragen beantwoord. Je krijgt toegang tot een aantal opnames van Q&A sessies. "Een verrijking voor het programma". 

Ik laat mijn herstel niet langer duren dan nodig!

Aanmelden voor het coachingprogramma

Wat anderen zeggen

Ik vind de modules heel fijn, nu al een mooie verdieping op het recharge your battery programma. Zeker de lichaamsoefeningen vind ik een mooie aanvulling. Het is afwisselend, heel leuk. Qua inhoud: echt heel goed, helpend en direct toepasbaar.
Review Kirsten Nelis
Linda

Ik ben pas bij module 12 en ben je nu al zo dankbaar. Langzaam maar zeker voel ik me weer mezelf worden. Zoveel inzichten gekregen. Inzichten, die ik eigenlijk al wel weet maar door de oefeningen wordt het zoveel helderder. Voel inmiddels ook dat heel langzaam de onzekerheid minder wordt en de kracht die ik in me heb weer meer naar boven komt. Ik krijg ook meer vertrouwen dat het op werkgebied goed gaat komen. Dank je wel lieve Kirsten

Madelon
Ik heb dit gevonden op het moment dat ik al jarenlang overspannen was en de situatie langzamerhand onhoudbaar begon te worden. Ik ben er enorm van opgeknapt en heb nu weer 1000e nieuwe plannen. Ik ben benieuwd welke daarvan ik zal verwezenlijken. Wel wil ik sommige oefeningen blijven gebruiken om niet weer in de zelfde oude valkuilen te trappen.
Review recharge your battery
Birgit

Hét coachingsprogramma

Van stress naar Happiness

5 maanden - INCLUSIEF BEGELEIDING

€ 2999,00-

€ 999,-

Laad je zelf op programma
 • 5 maanden online programma - 16 modules
 • Verdiepende masterclasses
 • Kickoff call op 28 februari
 • 5 online coachingscalls
 • Buddy systeem (als je wilt)
 • Direct starten met Rewire; de code voor rust en ruimte in je hoofd
 • Persoonlijke online leeromgeving
 • Ook toegang na afloop van het programma
 • Betaling in termijnen is uiteraard mogelijk
€ 2999,-
€ 999,- = ruim 67% korting

Van stress naar Happiness coachingsprogramma

 • Vijf maanden online programma
 • Kick-off call op 28 februari 
 • Vijf coachingsscalls met Kirsten
 • Inclusief geweldige bonussen
 • Je ontvangt direct de inloggegevens
 • Je houdt toegang tot het programma, ook na afloop
 • Stap voor stap, in jouw eigen tempo


Betaal veilig met 


Garantie verzekerd

Ik ben overtuigd van de kwaliteit en het effect van mijn programma. Mocht je je binnen 14 dagen na start van het programma bedenken en tot de conclusie komen dat het programma toch niet aansluit, laat het dan per email weten. Dan krijg je zonder vragen, en na verrekening van € 75 euro, je geld terug.
Garantie recharge your battery

Aanmelden en maak de stap

Van stress naar Happiness