Burn out coaching
voor werknemers

Wat je als werknemer kan doen om een burn out te voorkomen of achter je te laten.

Wil je nu uit de stress, burn-out of tweede burn-out stappen? 

Doorgaan is geen optie meer

Je voelt dat het zo niet meer verder kan. Als je doorgaat ben je nog veel verder van huis en tóch is het ontzettend lastig om te stoppen. Jouw collega’s zijn immers ook heel druk, je kunt jouw baas nu eenmaal niet laten zitten en je hebt bijna vakantie. Dit zijn veel gehoorde excuses die we anderen voorhouden maar ook onszelf. Het wordt dus tijd om écht eerlijk te worden over waar je staat en wat er nu eigenlijk aan de hand is. 

Elke keer dat je nu over jouw grenzen heen gaat, duurt het herstel exponentieel langer.

Neem dus nu de verantwoordelijkheid over jouw situatie. Het feit dat je deze pagina leest is niet voor niets. Luister naar dat stemmetje binnenin jou en kom in actie. 

 

 

Burn out symptomen en signalen

 • Fysieke klachten: hoofdpijn, rugklachten en/of buikpijn 
 • Mentale klachten: vergeetachtigheid en/of het overzicht verliezen
 • Veranderingen in emotie: prikkelbaar, huilen en/of angstig
 • Veranderingen in gedrag: meer koffie/roken, zich terugtrekken
 • Slecht slapen en/of moe wakker worden na een ‘goede’ nacht
 • Niet meer kunnen stoppen met piekeren
 • Niet meer kunnen ontspannen
 • Een constant gevoel van onrust 
 • Last van perfectionisme
 • Geen ‘nee’ kunnen zeggen
 • Geen energie meer hebben

Review werknemers 2

“Kirsten is een vrouw met een gedreven persoonlijkheid. Ze is oprecht geïnteresseerd in de medemens. Het is waardevol dat ze een ervaringsdeskundige is, daardoor begrijpt ze veel beter dan anderen hoe ik mij zou kunnen voelen”.

– Thirza –

Review werknemers 1

“De afgelopen 20 dagen heb ik meer van jou geleerd dan de afgelopen 20 maanden van mijn herstel. Ik heb nu weer dagen mogen ervaren van een verbeterde energie na jaren.. heerlijk! Dacht niet dat ik het nog in me had”. 

– Ruben over Recharge your battery –

“Prachtige & inspirerende challenge. Mooi inspirerend materiaal, gevarieerd, consistent en betrouwbaar.
Dank je wel!”
– Ine –

Veel voorkomende situaties die een burn-out kunnen veroorzaken

De sterke zijn

Mensen die burn-out raken zijn vaak sterke mensen. We willen ons niet laten kennen en hebben vaak het motto: niet lullen maar poetsen. Dit levert ontzettend veel op (bv. die dikke loonsverhoging) en brengt ons heel ver (bv versnelde promotie) maar dit zorgt er ook voor dat we over onze grenzen gaan. Dat we dingen doen ten koste van onszelf en onze eigen energie. 
Is dit herkenbaar voor jou? Ben je ook een doorzetter? Een alleskunner? Degene die alles aan kan? Is jouw kracht jouw valkuil geworden? 
 
Ik ga jou helpen om van jouw kracht weer jouw kracht te maken, de valkuil geen valkuil meer te laten zijn en dit bewust in te zetten als het nodig is!

 

De perfectionist

Perfectionisten zien altijd alles. Ze hebben precies door wat er nog gedaan moet worden tot in detail. En ze krijgen ook altijd alles gedaan. Hun werk ziet er prachtig verzorgd uit en je kunt ze (bijna) nooit betrappen op foutjes. Deze mooie eigenschap heeft óók een keerzijde. Door alles super goed te willen doen, ben je ontzettend veel tijd kwijt. Dit je bijna met jouw neus ín het scherm. Kost de laatste 20% van jouw werk, je 80% van jouw energie. En dat is precies waarop het mis gaat. Je verliest jezelf in het werk en zit te werken in jouw valkuil in plaats van vanuit de kracht die perfectionisme ook in zich heeft. 
 
Wil jij jouw perfectionisme loslaten tot een gezond niveau en dit bewust inzetten? Ik ben er voor jou. 

 

Herkenbaar? Wacht dan niet langer

Coaching bij stress, burn-out of tweede burn-out als werknemer

Samen aan de slag!

Voorkomen is beter dan genezen

Heb je last van stress en wil je voorkomen dat het erger wordt? Wil je een (tweede) burn-out voorkomen? Ben je op het punt dat je voelt dat je het anders wilt maar dat je niet zo goed weet hoe? Zit je wellicht niet helemaal op de juiste plek? Of vind je jouw werk juist ontzettend leuk vind maar kost de manier van werken jou energie? Begint jouw lichaam stressklachten te vertonen?

Op dit moment ben je nog ‘op tijd’ en is het super belangrijk om aan de bel te trekken. Doorgaan op de manier waarop je het nu doet is geen optie meer, dit put je uit en brand je op. We gaan het nu omdraaien: op naar een energierijk leven en het leven wat helemaal bij jou past.

We gaan samen op pad. Ik leer je het zelf doen maar je doet dit niet alleen. Als coach, sparringspartner en vertrouwenspersoon sta ik aan jou zij. Soms geef ik je een schop onder jouw kont en soms sta ik juist jou op de rem. Je leert met jouw stress om te gaan en het los te laten. Je bouwt jouw energie weer op zodat je weer de dingen kunt doen die belangrijk voor je zijn.

We maken jouw transitie van hard werken naar Hartswerken. Je gaat leren jouw gevoel weer aan te spreken en de wijsheid die in je zit in te zetten. Je gaat op een manier werken die vóór je werkt, een manier die energie geeft in plaats van energie kost. 

Voel jij dat je dit wilt? Dan maak ik graag kennis met je. Het is voor beide partijen belangrijk dat de klik er is om samen dit traject aan te gaan. Neem contact op en dan plan ik graag een afspraak met je. 

Dus wil jij van hard werken naar Hartswerken?

Individuele coaching

We gaan samen een traject aan waarin ik vijf maanden met je meeloop als coach, adviseur en vertrouwenspersoon. De coaching is helemaal toegespitst op jou en richt zich op: bewustwording, leiderschap, stress management, verhogen van de vitaliteit, duurzame inzetbaarheid en afhankelijk van de situatie, begeleiding bij re-integratie. De thema’s die uit de coaching naar voren komen, zullen we mede vertalen naar werk. 

We gaan 5 maanden samen op pad en vanaf het punt waar jij op dat moment staat. We gaan de diepte in, uit het hoofd in het hart. Je leert weer te ontspannen, jouw onrust en stress los te laten en het eindeloze gepieker te stoppen. Je gaat jouw batterij weer opladen en je energie weer opbouwen. We halen de angel uit jouw stressbronnen en je leert op een andere manier met dingen om te gaan: Een manier die energie geeft in plaats van energie kost.

Ik leer je alles zelf te kunnen, zodat jij leiderschap kan nemen over jouw leven. Door middel van gesprekken, concrete oefeningen en praktische tools gaan we aan de slag zodat je direct alles kunt toepassen in de praktijk.

We gaan voor een duurzame re-integratie om jouw burn-out definitief achter je te laten!

NEEM CONTACT OP

Vul hieronder het formulier in voor alle vragen of het plannen van een inspiratiegesprek 

Naam

Email

Telefoonnummer

Bericht