Veelgestelde vragen 

Veel gestelde vragen

Welk online programma past het beste bij mijn situatie?

- Als je nog aan het werk bent maar je teveel stress hebt, past Rewire – de code voor rust en ruimte in jouw hoofd het best bij jouw situatie.

- Wanneer je net thuis zit met burn-out klachten, is tot rust komen en ontspanning het belangrijkste en sluit het Recharge your Battery programma goed aan. In 3 maanden ontspannen, loslaten en opladen.

- Het van stress naar happiness programma is voor moedige mensen die de deepdive in en met zichzelf willen maken. Het 5 maanden programma kijkt naar het gehele plaatje en volgt de 4 fases in het herstelproces. Dit programma omvat ook de thema's vanuit het Recharge your Battery programma.

Liever 1 op 1 begeleiding door gecertificeerde & ervaringsdeskundige coaches? Neem contact op voor de mogelijkheden.

Gaat mijn burn-out klachten ooit over?

Gelukkig kan ik je vertellen dat de klachten over gaan. Maar dit kost tijd én hier is wel wat voor nodig. Bekijk hier de mogelijkheden om zo snel mogelijk jouw klachten achter je te laten en weer met energie in het leven te staan.

Word jouw coaching vergoed door de zorgverzekering?

Omdat wij geen psychologen zijn, wordt onze coaching niet vergoed door de zorgverzekering. In veel gevallen worden de trajecten wél betaald door de werkgever. Stuur me hier even een berichtje, zodat ik jou de informatie kan toesturen.

Welke opleidingen heb je gevolgd?

Elke coach waarmee ik samenwerk is gecertificeerd én ervaringsdeskundig.

Ik (Kirsten) heb mij integraal laten opleiden vanaf 2014-2022 waarbij we naar het hele plaatje kijken: naar jouw binnenkant, jouw buitenkant en de omgeving. Daarnaast ben ik systemisch opgeleid (familieopstellingen), heb ik de opleiding lichaamsgerichte traumatherapie gevolgd en brainspotting (een techniek voor traumaverwerking).

Mijn visie: zodra je stopt met je eigen ontwikkeling en opleiding mag je jezelf geen coach meer noemen. Daarom ben ik constant bezig met de verdieping in mijzelf zodat ik die ervaring ook weer meebreng in mijn coaching.

Waar is jouw praktijk?

Mijn praktijk is in Amsterdam oud-west aan de Baarsjesweg 224. Je kunt gemakkelijk (betaald) parkeren voor de deur en ook met het OV is het goed te bereiken.

Kan ik ook online coaching volgen?

Ja, een groot deel van mijn trajecten is online via video. De ervaring leert dat de kwaliteit tenminste even goed is. En je hoeft de deur er niet voor uit. En perfecte oplossing wanneer je niet zoveel energie hebt.

Kunnen wij van te voren kennismaken, om te kijken of de benodigde klik er is.?

Ja, dat is precies hoe ik werk. Als kennismaking en intake hebben we een vrijblijvend telefonisch gesprek van ongeveer 25 minuten. Op basis van jouw locatie en jouw thematiek koppel ik je aan een coach bij jou in de buurt.

Naar aanleiding van ons gesprek maakt ik een voorstel of maat voor jou of jouw werkgever. Maatwerk trajecten starten vanaf €2500.

Na akkoord op het voorstel krijg je toegang tot het online gedeelte en start de (live) coaching.

Wat als ik er achter kom dat het (online) programma toch niet bij mij past?

Voor mijn online programma’s geldt de wettelijk 14 dagen garantie termijn. Onder voorwaarden krijg je (een gedeelte) van jouw geld terug.

Werk je ook met losse sessies?

Nee, ik werk alleen met trajecten van 4 tot 6 maanden. Verandering heeft namelijk tijd en commitment nodig. Daarnaast geeft het aangaan van een traject met losse sessies veel druk opdat het nú opgelost moet zijn. Dit is niet ondersteunend aan jouw herstelproces.