Adem jouw stress weg

✨Jouw stress weg ademen✨

Er zijn boeken vol geschreven over waarom we ademen zoals we ademen. Het allerbelangrijkste wat je daarover moet weten is dat adem leven geeft.

Om goed te ademen is het belangrijk dat je gelooft dat jij deze levenskracht waard bent. We maken namelijk allemaal weleens iets mee wat het geloof in jezelf aantast. Iedereen heeft weleens in een situatie gezeten waarin je onbewust je adem inhoudt omdat je bang, boos of verdrietig bent. Ik geloof dat ademtherapie een zeer effectieve manier is om jouw geloof en vertrouwen terug te krijgen.

Wanneer je goed leert ademen kom je al die angsten, blokkades en overtuigingen tegen. Jouw geest heeft namelijk dingen in jouw vastgezet, waardoor je oppervlakkig en geforceerd gaat ademen.

Deze manier van ademen ontstaat omdat je een ervaring of gevoel wilt ontwijken. Door je je adem in te houden, maak je een blokkade om je verdriet niet te hoeven voelen.

Voel jij weerstand in je lichaam en wil je leren hoe je dit met goed ademen laat loskomen? Meld je dan aan voor de Masterclass 'Adem jezelf uit je burn-out'. Ademtrainer Heleen Hulscher en ik laten zien hoe ademen jouw leven kan veranderen. Het is een interactieve online workshop van 75 minuten vol praktische tools, tips en handvatten. Het is een investering van 37 euro in jezelf.

Ook hiermee aan de slag? Ga voor aanmelden of meer informatie naar de link hieronder. Na aanmelding ontvang je de opname direct in je mailbox.

https://checkout.kirstennelis.nl/checkout/masterclass-ademen

Over de schrijver
Reactie plaatsen