Alles begint met geloven in jezelf

Vind jij je werk nog leuk of doe je het vooral omdat je het geld nodig hebt? Veel van mijn cliënten accepteren ooit hun stressvolle baan vanwege het salaris. Maar plezier in hun werk hebben ze allang niet meer. Hierdoor raken ze overspannen of erger nog; komen ze in een burn-out. 

Ik herken dat helaas maar al te goed. Ook ik had namelijk jarenlang een goede baan met riant salaris waardoor ik alles kon doen en laten wat ik wilde. Maar plezier in wat ik deed had ik allang niet meer. Sterker nog. Mijn werk leverde me bakken met stress. Pas doordat ik thuis kwam te zetten met mijn burn-out werd ik gedwongen om na te denken over wat ik nou echt belangrijk vond. Waar ik blij en gelukkig van werd. Het duurde niet lang voordat ik doorhad dat mijn baan en de stress me niet meer blij maakten. Dat was het moment waarop alles echt begon te veranderen. Daarvoor moest ik 'alleen even gaan geloven' dat ik het in me had om een leven te leiden dat ik ook echt leuk vond. 

Inmiddels doe ik alweer heel wat jaren waar ik het aller gelukkigste van word: anderen helpen met coaching. Het is fantastisch te zien hoe mensen tot de conclusie komen dat zij de regie over hun leven in eigen handen hebben en daarnaar handelen. 

Wil jij ook (weer) de regie van jouw leven in handen nemen? Ook als je overspannen of met een burn-out thuis zit kan dat!! Door je aan te melden voor de Masterclass 'Alles wat je moet weten bij uitval door burn-out klachten'. Hierin nemen Merièm Bouiga en ik je mee in de wereld van rechten en plichten bij burn-out'! We vertalen de ingewikkelde materie van de juridische wereld en geven je praktische tips & tools.  Meedoen? Aanmelden kan via de link hieronder.  Meld je aan en je ontvangt direct de opname in je mailbox. 

https://checkout.kirstennelis.nl/checkout/masterclass-arbeidsrecht-burnout-2022

Over de schrijver
Reactie plaatsen