Als alles vastzit in je lijf

Alles gaat vastzitten in je lijf

Al jarenlang geloof ik er vurig in dat alles wat je meemaakt gaat vastzitten in je lijf. Tenzij je het verwerkt!

Je lichaam is namelijk een belangrijke ingang voor het verwerken van gebeurtenissen en emoties. Doe je dat niet, dan gaat het op een gegeven moment op slot.

Daarom werk ik ook met een lichaamsgerichte aanpak. In mijn ogen is dit dé manier om emoties te kunnen verwerken. Het is belangrijk om naar je lichaam te gaan. Te voelen in je lichaam, zodat je het los kunt laten.

Je moet jezelf geen trucjes leren zodat je snel verder kunt. Dat werkt misschien op de korte termijn. Maar je wil een leven lang gelukkig zijn, zoveel mogelijk vrij van stress en spanning.

Als jij het ziet zitten om samen aan de slag te gaan dan help ik je graag! Laat me je wat vertellen over mijn manier van werken.

In mijn aanpak zitten lichaamsoefeningen, zoals subtiele yoga-oefeningen. Ik werk met meditaties en methodes waarmee je zelf leert hoe je naar jouw emoties toe kunt gaan. Naar dat wat vast zit in je lijf. We gaan aan de slag met gedachtes, beweging, voeding en relaties.

Door mijn manier van werken, worden vastzittende emoties van eerder geraakt. Onverwerkte zaken uit het verleden. Staat los van stress.

Echt een totaalaanpak dus. Alles om te zorgen dat jij weer de beste versie van jezelf wordt!

Zullen we? Stuur me een bericht, dan kijken we wat ik voor je kan betekenen.

Over de schrijver
Reactie plaatsen