Als je emoties hoog zitten

Openstaan voor emoties

Merk jij dat emoties je hoog zitten en voel je vaak letterlijk een brok in je keel? Dat komt doordat je gespannen bent. Heel erg gespannen zelfs. Dat je zo gespannen bent, heeft waarschijnlijk te maken met dat er onverwerkte emoties in je lijf vastzitten.

Dat herken ik maar al te goed.

Voordat ik jaren geleden met mijn burn-out thuis zat, voelde ik namelijk precies hetzelfde. Inmiddels weet ik wat ik moet doen om dit te voorkomen. Maar ik kan me voorstellen dat
het voor jou een ver-van-je-bed-show is. Dat je geen idee hebt wat je anders zou moeten doen. En hoe je dat aanpakt.

Ik (en mijn coaches ook) werken met een lichaamsgerichte aanpak. Dat doen we omdat we heilig geloven dat alles wat je meemaakt en wat je niet verwerkt, dat dit zich vastzet in je lijf.

Het is – en blijft – belangrijk om altijd naar je lijf te luisteren. Te blijven voelen wat er gebeurt, te luisteren naar wat je lijf je vertelt. Zodat je dingen die zijn gebeurd kunt verwerken en loslaten. Zodat je onverwerkte zaken uit jouw verleden kunt verwerken en je weer beter gaat voelen.

Merk jij dat je hiermee aan de slag wilt, maar weet je niet goed hoe te beginnen? Laat het me weten, ik sta met een team van coaches door heel Nederland voor je klaar!

Stuur me een berichtje via contact@kirstennelis.nl en dan kijken we samen waarmee we aan de slag zouden kunnen!

Over de schrijver
Reactie plaatsen