Als je op een kruispunt staat
12 november 2020 

Als je op een kruispunt staat

Sta jij op dit moment voor een zeer lastige keuze

Op een kruispunt in je leven? Twijfel je over jouw relatie? Ben je niet meer gelukkig met je huidige baan of juist op zoek naar ander werk? Of botert het al langere tijd niet meer tussen jou en die ene vriendin?

Dan is het tijd om heel eerlijk te worden naar jezelf. En daarna een knoop door te hakken.

Knopen doorhakken en keuzes maken kunnenerg lastig zijn. Vooral als jij iemand bent die veel in je hoofd zit en/of zich laat voeden door wat anderen zeggen. Helemaal wanneer het advies luidt dat je nog even moet door zetten of dat je voor zekerheid moet gaan. Terwijl jij veel liever je hart zou willen volgen.

Mijn advies is: bedank diegene en volg het advies niet op. Luister juist naar jezelf. Nu meer dan ooit!

Wat kan helpen is de realisatie dat adviezen of antwoorden vaak meer over de ander zegt, dan over jou. En wat goed is voor hen, is niet meteen goed voor jou.

Ik wil je vertellen dat welke weg je ook kiest van het kruispunt waar je op staat, er een mooi resultaat op je wacht. Het enige dat je moet doen, is (beter) luisteren naar jezelf!

Ik weet hoe lastig het is om naar mijzelf te luisteren. Juist omdat mijn hoofd het heel goeddoet. En elke keer als het even niet lukt, maak ik opnieuw de keuze. De keuze om van stress naar happiness te gaan. Dat kan jij ook.

Heb je nog een klein duwtje of wat meer hulp nodig? Stuur me dan een berichtje. We kijken graag even met je mee. Je kunt ook direct een happiness call aanvragen. Daarin kijken we samen naar waar je staat en wat je kunt gaan doen. Je vindt de link hieronder.

https://calendly.com/coaching-kirstennelis/happiness-call

Over de schrijver
Reactie plaatsen