Worden wie je écht bent

Het leven is niet statisch

Worden wie je echt bent. Het is voor veel mensen misschien wel het moeilijkste dat er is. We zijn ZO gewend te leven naar wat er van ons verwacht wordt. Te doen wat (we denken dat) er van ons gevraagd wordt. Zodat we kunnen afvinken of we het goed hebben gedaan. Zodat we af kunnen meten of we succesvol zijn.

Heb ik een diploma op zak? Check ✔️

Heb ik een goede baan en een hoog salaris? Check ✔️

Heb ik een relatie? ✔️

Ben ik in het bezit van een eigen huis? Check✔️

Allemaal leuk en aardig. Tot we erachter komen dat dit ons totaal niet gelukkig maakt.

Integendeel.

Steeds maar voldoen aan (wat we denken dat) andermans verwachtingen (zijn) zorgt ervoor dat je niet of te weinig kijkt naar wat jij zelf wilt in je leven.

Wie jij nou eigenlijk bent?

Door mijn burn-out werd ik teruggeworpen op wie ik was en kon ik eigenlijk pas echt na gaan denken over wie ik wilde zijn. Het heeft me geleerd dat je pas goede keuzes kunt maken op basis van ervaring. En ervaring krijg je, juist… door verkeerde keuzes te maken.

Wil jij ook een leven waarin jouw keuzes voor je gaan werken in plaats van tegen je? Een leven waarin je je vrij en gelukkig voelt? Als jij verlangt naar rust en ruimte stuur me dan een berichtje. Het leven is te kort om niet te worden wie je bent. En ik help je graag ontdekken wie je bent en hoe je wordt wie je wil zijn.

Stuur me een bericht via https://kirstennelis.nl/contact-burnout-coaches/. We denken graag met je mee!

Over de schrijver
Reactie plaatsen