Baby get higher

[et_pb_section bb_built=”1″ admin_label=”section”][et_pb_row admin_label=”row” background_position=”top_left” background_repeat=”repeat” background_size=”initial”][et_pb_column type=”4_4″][et_pb_text admin_label=”Afbeelding” use_border_color=”off” border_color=”#ffffff” border_style=”solid” _builder_version=”3.15″]

[/et_pb_text][et_pb_text use_border_color=”off” border_color=”#ffffff” border_style=”solid” _builder_version=”3.15″]

Van die kippenvelmomenten!

Deze week ben ik op Ibiza met mijn business buddies. We masterminden, we connecten, hebben fun en gaan (anders zou het niet des Kirstens zijn) de diepte in.

Intussen kennen we elkaar een half jaar en zijn de kracht en waarde van de groep enorm. We zijn committed elkaar te helpen om voor de hoogste optie te gaan en onze grootste potentie te omarmen. Van dit laatste word ik zo ontzettend blij and always gives me goosebumbs. 

Het allerleukste hierin vind ik het, om terug te geven wat ik zie, blinde vlekken bloot te leggen en de enorme potentie van iemand in het licht te zetten. Vaak lang voordat diegene het zelf kan zien, zie en voel ik die potentie. Geef ik goudeerlijke feedback, gevraagd en soms ongevraagd. 

Dit zat er al vroeg in. Tijdens mijn studententijd bijvoorbeeld stond ik het liefste met iemand aan de bar te praten. Het te hebben over wat hun écht bezig hield en belangrijk was in hun leven. Uren lang filosoferen en de diepte in. Terwijl de mensen om ons heen steeds lammer werden of naar huis gingen, zaten wij dan in die potentie bubbel. Ik had de beste avonden als iemand geraakt was en, al dan niet geholpen door de alcohol die er in die tijd rijkelijk vloeide, een traantje moest weggepinken. 

Toen had ik het liever alleen nog over de ander, dat was veiliger. Je moest echt van goede huize komen om die kwetsbare kant van mij te zien te krijgen. Dit was overigens geen onwil maar een mega bescherming. Iets in mij vond het doodeng om me kwetsbaar op te stellen. Ik was er een master in om dingen weg te stoppen, niet te voelen en gewoon door de gaan. M’n gevoel alleen toe te laten als ik alleen was, mijn rijke innerlijke belevingswereld voor mijzelf houdend.

Nu jaren later is het anders, ik heb geleerd mijzelf te laten zien. Steeds meer. Ben mijn potentie gaan leven. En begeleid mensen om hun potentie te leven! Ik zie het, ik voel het en zij gaan dat ook steeds meer ervaren. Stappen erin en veranderen de wereld! Want daar geloof ik in, als je jouw potentie gaat leven, kan je de wereld veranderen. Die van jezelf, die van de mensen om je heen, en ook de aarde als geheel!

Wil jij ook dat jouw potentie gaat leven? Stuur mij dan een bericht via de button hieronder en wie weet komen we samen met een nieuw pad voor jou. 

[/et_pb_text][et_pb_cta admin_label=”Oproep tot actie: neem contact op met mij” button_url=”https://bit.ly/2AvPUgq” button_text=”CONTACT MET MIJ” use_background_color=”off” text_orientation=”left” use_border_color=”off” border_color=”#ffffff” border_style=”solid” custom_button=”on” button_bg_color=”#ef7b2a” saved_tabs=”all” _builder_version=”3.15″ url_new_window=”on” /][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]

Over de schrijver
Reactie plaatsen