Wat het hart al weet, begrijpt het hoofd morgen
25 april 2021 

Wat het hart al weet, begrijpt het hoofd morgen

Beter leren luisteren naar je hart en ziel

Gaan staan voor wie je bent. Het is makkelijker gezegd dan gedaan. We dénken vaak te weten wie we zijn. We denken dat we goed bezig zijn en dat we weten welke dingen we belangrijk vinden in ons leven.

Tot er een punt komt waarop je ‘wakker’ wordt en voelt en weet dat er iets niet klopt.

Dit precies had ik kort voor mijn burn-out. Hoe ik me naar buiten manifesteerde kwam voor geen meter overeen met wat ik aan de binnenkant voelde.

Lange tijd was het voor mij makkelijker om naar anderen te luisteren dan naar mezelf. Met als gevolg dat mijn lichtje doofde.

Dat mijn lichtje weer aan ging en tegenwoordig volop licht en energie geeft, komt doordat ik naar mijn innerlijke stem, mijn hart en ziel ben gaan luisteren.

Wat het hart vandaag al weet, begrijpt het hoofd vaak pas morgen. Het is mijn missie om zoveel mogelijk mensen meer en beter naar zichzelf te leren luisteren, naar hun hart en hun gevoel, zodat ze weten wie ze zijn en wat ze belangrijk vinden. Zodat ze durven te gaan staan voor wie ze zijn.

Over de schrijver
Reactie plaatsen