De fases van burn-out

Hoe weet ik dat ik een burn-out heb??

Een beetje stress is niet erg toch? Dat klopt! Maar wanneer wordt een beetje stress ongezond? En hoe weet je wanneer je daadwerkelijk in een burn-out beland bent?

In deze korte video leg ik je uit hoe de fases naar een burn-out opgebouwd zijn en hoe je het kunt herkennen..

Herken je jezelf in de overspannen of burn-out fase? Wacht dan niet langer en start vandaag met hulp bij jouw herstel. Mijn ervaring is dat hoe langer je wacht, hoe langer het herstel duurt…

Neem dus nu de beslissing voor jezelf en kies ervoor om weer vol energie in jouw leven te kunnen staan.

Meer weten? Kijk dan hier mijn nieuwe filmpje waarin ik alles uitleg over wat ik hierin voor je kan betekenen.

Over de schrijver
Thekla
Door

Thekla

op 16 Dec 2018

Hallo Kirsten,Ik heb nu 2 van je video's gezien en je uitleg over burned out. Alleen dit heeft me al wakker geschud.Wat alleen zo jammer is voor mij dat een bedrijfsarts en mijn leidinggevende er niets van snappen en ook de wet Poortwachter fout interpreteren. Bij mij werkt het nu zo dat ik 50% aan het werk moet in een volledige baan. Gelukkig mag het thuis, maar ik zie nu al tegen morgen op.Wat bij mij nog een extra factor is dat ik veel pijn heb en morfinepleisters plak. Deze week nog volhouden en dan heb ik 2 weken vakantie. Heb een second opinion bij een andere bedrijfsarts aangevraagd.Dank voor je steun.

Kirsten
Door

Kirsten

op 17 Dec 2018

Hi Thekla, Dankjewel voor je reactie en wat goed dat je een second opinion hebt aangevraagd bij een andere bedrijfsarts. Fijn dat mijn video's jou wakker hebben geschud, daar doe ik het voor. Ik stuur je, via je e-mailadres, informatie die je misschien kunt gebruiken bij dit gesprek met de bedrijfsarts. Groetjes van Kirsten

Reactie plaatsen